16. kolo: VOJVODINA - Tekstilac 0:0

Turija

Re: 16. kolo: VOJVODINA - Tekstilac, subota 19h

Post by Turija »

90% forumasa je ovo ocekivalo. Nije bilo nikad lakse pogoditi sta ce se (iz)desavati.

Igracki kadar je sasvim solidan, kad bi se namestili kako treba. Za nasu ligu, vise nego dobar. Zato stalno i pominjem Neska, jer sta on ima u Lucanima sa par hiljada stanovnika?

Hit su ( i drze se godinama u ligi), zato sto on zna sta je fudbalski klub, zna sta je sportski direktor, zna sta je trener, a on je sve to u Lucanima. Voli Lucane i zivi za taj fudbal u Lucanima.

Mi, ovde, sve to nemamo od 400.000 stanovnika, a imali smo kad je grad brojao, jedva nesto, preko 100.000.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

slanobarac wrote: Sun Nov 24, 2024 7:55 am PA ŠTA?
Da, da, cuvena sintaksa koja ce nas pratiti za zivota.

I dalje ne verujem, kakvog smo olosa ljudskog doveli u klub. Igraci se ne razumeju na terenu?!?! Jesi li ti debil bas toliki? Kada pomislis da dna vise nema, mi nastavljamo da kopamo dublje.

Ps. Toliko smo kukali za Markom Savicem, a on popasao otkaz u Pancevu i sam nam se namestio...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Savcic Luka

Re: 16. kolo: VOJVODINA - Tekstilac 0:0

Post by Savcic Luka »

Bilo mi je jako tužno sinoć na stadionu.
Najsvetliji i najtopliji momenat je kratko skandiranje “uprava napolje” na zapadu.
Obrnuli smo krug i za pet stepenika smo lošiji u odnosu na utakmicu u BP.
Duplof

Post by Duplof »

Čovek koji govori isključivo na jednom jeziku nema pravo da bilo šta priča o komunikaciji svojih igrača na terenu jer "svi govore različite jezike". Ne znam, Savićević i Radulović koji su nedeljama unazad najgori na terenu pričaju jezik koji čak i trener može razumeti "bez titla".

Ovo je možda i najbezobraznija i najjadnija izjava dotičnog u ova svoja tri mandata u našem klubu.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Salvador

Post by Salvador »

Turija wrote: Sun Nov 24, 2024 8:38 am 90% forumasa je ovo ocekivalo. Nije bilo nikad lakse pogoditi sta ce se (iz)desavati. ..
Baš tako, doduše izdešavalo se čak i brže nego što smo očekivali.
Sve je sada sasvim jasno čak i malom Đokici, ovaj primitivni klovn nije ni imao, a sada definitivno nema tu više šta da traži, terati ga govnjivom motkom da se više nikada ne vrati.
Neverovatno je kako je sezona glupo protraćena i kako je sve moglo biti sasvim drugačije da je bilo samo malo više pameti u kritičnim momentima.
hvylarn

Post by hvylarn »

Sramotno. Uz dužno poštovanje Tekstilcu, to je skup poluprofesionalnih igrača kojima je najveći vrhunac igranje u našoj Prvoj ligi, a nisu više nego za okružni fudbal. I mi nismo u stanju da ih pobedimo, posle one goleade na početku prvenstva.
A ovi naši da se zapitaju posle onakve utakmice da li je pametno da nastave da se bave fudbalom. Da bilo koji scout pogleda onu utakmicu, došao bi do zaključka da u našoj ekipi nema dva vredna igrača za posmatranje.
hvylarn

Post by hvylarn »

I samo još da se nadovežem, da čovek izjavi da je imao gol igrača poput Mrkaića. Dečko koji ima najviše odigranih utakmica upravo kod nas. Na 78 utakmica, 10 datih golova. Mašina neviđena. Loptu nije umeo da zadrži.
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Где ли је сада онај анонимни лик што га је наркоман оптуживао да му забрањује да се врати у Војводину да уради посао па да га сматрамо херојем
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

hvylarn wrote: Sun Nov 24, 2024 1:47 pm I samo još da se nadovežem, da čovek izjavi da je imao gol igrača poput Mrkaića. Dečko koji ima najviše odigranih utakmica upravo kod nas. Na 78 utakmica, 10 datih golova. Mašina neviđena. Loptu nije umeo da zadrži.
Ova moderna Vojvodina ima jednu gotovo paradoksalnu nesreću sa ljudstvom kojeg treba da se otarasi i njihovim uspesima u određenim utakmicama.

Evo na šta mislim:

Uroš Nikolić je odavno morao biti bivši. Čime se spasao? Slobodnjakom koji nas je odveo u Evropu. Prethodnih godinu dana je bio užasan, povremeno tragikomičan, međutim dobijao je priliku do u nedogled. I umesto da bude klupiran, zbog toga što je velikim delom i zbog njegovih loših partija klub došao u situaciju da strepi za mesto u Evropi, on nas jednim šutem ucuri u ono poslednje mesto za Evropu.

Andrija Radulović je tragičan već duže vreme. I kad je odigrao kako treba? Protiv OFKe, onaj tragikomičan penal, koji je on i izveo i time izvukao bulju lalatoviću već na prvoj tekmi, a sebi kupio još vremena, a od šefa poštovanje i neku vrstu duga.

Spomenuti Mrkaić je po pravilu bio ako ne najgori, u 3-4 najgora igrača. Kad je eksplodirao i odigrao svoju jedinu dobru utakmicu za klub? Tako je, u finalu kupa protiv partizana, koji nisu znali šta će sa njim, čovek se pretvorio u Žigića, iako nije postigao gol.

Bandovićevu klupu je spasao onaj tragikomičan gol Lazara Jovanovića protiv Voždovca u 95om minutu, i da ne idem dalje, setićete se i sami još mnoštva takih primera, kad je nečiji trenutni uspeh/dobra partija/gomila sreće donela mnogo veću štetu na duže staze.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Овде нису криви тренери. Већ управа и играчи којима се очигледно из ко зна којих разлога не игра.Част изузецима којих нема баш пуно.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Какав распоред имамо до краја, два бода су нам пуна капа.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Uvek sa tobom wrote: Sun Nov 24, 2024 5:22 pm Какав распоред имамо до краја, два бода су нам пуна капа.
E, vidiš, to je ono o čemu sam pričao. Vojvodini treba da osvoji 2 boda, jer bi onda Lalatović morao otići. Neće, uzeće 5-6, taman dovoljno da kupi dovoljno vremena da dogura do zime. Onda šleper drva, a možda i do Evrope doguramo, jer svi igraju ko k*rac, cela liga osim zvezde. Ako i dođemo do Evrope, opet ide krah i opet smo na početku.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fcvisart

Post by fcvisart »

Mark Renton wrote: Sun Nov 24, 2024 2:16 pm Где ли је сада онај анонимни лик што га је наркоман оптуживао да му забрањује да се врати у Војводину да уради посао па да га сматрамо херојем
Eno ga na poziciji premijera države.
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Са Пазаром у петак у 14:30 по флешскору. Одличан термин да их не гледам ни на телевизору.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Uvek sa tobom wrote: Mon Nov 25, 2024 6:30 pm Са Пазаром у петак у 14:30 по флешскору. Одличан термин да их не гледам ни на телевизору.
свакако утакмица се игра без публике. :D
Locked