Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
čeda_maraš

Re: Prvi tim

Post by čeda_maraš »

Šta je sa Poletanovićem?
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Јел има неко контакт са Вукановићем, каква је ситуација, видим да тренира индивидуално у теретани, јел се зна кад се враћа на терен?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
VošaNS

Post by VošaNS »

Uvek sa tobom wrote: Tue Nov 26, 2024 4:39 pm Јел има неко контакт са Вукановићем, каква је ситуација, видим да тренира индивидуално у теретани, јел се зна кад се враћа на терен?
Okačio je stori na instagram iz teretane. Trenira sa Lukom Miljevićem, neću kačiti ovde link zbog onih koji nemaju instagram :mrgreen: tako da ko ima neka pogleda.
Ima baš ozbiljan ožiljak na kolenu, nadam se da će biti spreman i psihički i fizički za povratak na teren.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
hvylarn

Post by hvylarn »

Koliko znam prognoza je tek od drugog dela sezone da se vrati.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mrzi me da trazim, ali zaista ne mogu da se setim kad smo poslednji put imali dva igraca u prvih 10 strelaca lige. :lala:
Jedna nabedjena zvezdica ima 8 komada, sto je samo jedan iza Serifa. Druga ima 6 komada i nalazi se na deobi 6-8. mesta.
Turija

Post by Turija »

gospodinFKV wrote: Sat Nov 30, 2024 1:20 pm Mrzi me da trazim, ali zaista ne mogu da se setim kad smo poslednji put imali dva igraca u prvih 10 strelaca lige. :lala:
Jedna nabedjena zvezdica ima 8 komada, sto je samo jedan iza Serifa. Druga ima 6 komada i nalazi se na deobi 6-8. mesta.
A, kakva bi cifra tek bila, da si nabrojao jos i asistencije nabedjenih zvezdica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pa recimo da jedna od tih nabedjenih zvezdica moze ove sezone opusteno do dabl-dabl ucinka.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

БАМИДЕЛЕ ПОСЛЕ ЧЕТИРИ ГОЛА У НОВОМ ПАЗАРУ: Ово је тек почетак, Војводина иде ка месту које јој припада у српском фудбалу

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/bam ... 2024-11-30
slanobarac

Post by slanobarac »

Посвећујем голове мојој породици, хвала Богу на овом дану.

Kakva drskost. Ni da pomene Zbiljića i Lalatovića. Sem ako nije mislio na nekog od njih kad je pomenuo Boga.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

slanobarac wrote: Sun Dec 01, 2024 5:30 pm Посвећујем голове мојој породици, хвала Богу на овом дану.

Kakva drskost. Ni da pomene Zbiljića i Lalatovića. Sem ako nije mislio na nekog od njih kad je pomenuo Boga.
Ju naopako pa svi znaju da je Bog AV!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
hvylarn

Post by hvylarn »

https://www.zurnal.rs/sr/clanak/201417/ ... -vojvodine

Da li nam nam se vraća (ne)suđeni šic?
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

hvylarn wrote: Tue Dec 03, 2024 1:13 pm https://www.zurnal.rs/sr/clanak/201417/ ... -vojvodine

Da li nam nam se vraća (ne)suđeni šic?
Тренира он већи дужи период са првим тимом, качио је на сторије видее са тренинга... Мада тешко да ће на терен
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

Znam znam, viđao sam. Ali ovde sad konačno imamo neku izjavu od Vukosava. Što ne znači da samo trčkara oko terena.
Dr Borko Vukosav i njegovi saradnici pratili su parametre koje im je slao sistem Katapult (i ne samo on), ne želeći baš ništa da prepuste slučaju.

- Trenutno smo u fazi Bolingijevog kontrolisanog povratka u trenažni proces – objasnio je dr Vukosav. – Njegovi zdravstveni rezultati su se u velikoj meri popravili, ali tek mu sledi period laganog ulaska u formu. Iako bi sam igrač želeo da se na teren vrati u što je moguće kraćem vremenskom roku, pažljivo ćemo da pratimo podatke koje dobijamo, odnosno to kako njegov organizam reaguje na opterećenje.
fare

Post by fare »

Što neko ne pita od novinara za Bolingija ? Kakva je situacija sa njim šta će reći?
Mislim da Lalatovića pitaju.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Zato sto su to ljudi koji su tu poslom, ne iz ljubavi. Pitanja koja bismo mi postavili na konferencijama nisu pitanja koja ce postaviti neko ko je tu dosao da ispuni normu.
Jedino mogu da vidim Bakmaza da pita to.

Svakako smo dobili informacije. Nadam se da ce decko na teren. Zasluzuje za ovu borbu. Ako se on oporavi, doci cemo u situaciju da na prolece na poziciji napadaca imamo Delea u formi (koji je krilo), Depua, Bolingija, Vukanovica i Borovinu. Sreca pa je Depu na pozajmici, a Vukanovic u godinama. Moglo bi to da se rastereti na leto, a ne da jos Lalat dovede nekog...
Post Reply