1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, sreda 18.30

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Post Reply
rykerfcv

Re: 1/16 finala Kupa Srbije 24/25: VOJVODINA - Grafičar, sreda u 16.00

Post by rykerfcv »

Uvek sa tobom wrote: Wed Dec 04, 2024 7:46 pm Савићевића неби звао на термин у балону.
Додати Ранђеловића,верујем да му леже лепе паре рачун,а лик нема корист против Графичара...
Шта је са Букинцем ако неко зна,јел повређен или нешто слично.
fare

Post by fare »

Lep rezultat 3:1 pogođena stativa i prečka,teren tepih Baroš postaje zver,Seri jednim potezom može da reši utakmicu ,Roske nije zaslužio da čami na klupi ali zbog jebenih bonus pravila jebi ga šteta da ovako propada bolje da ide negde . Savićević i UN ne zaslužuju dres Voše a na dobrom putu da im se pridruži je i Ranđelović mada je još rano za zaključak Depu veliko razočarenje za sada ali i minuti na kašičicu da mu da makar 60 minuta pa da vidimo . Ja mislim da iz zadnje 3 utakmice uzimamo 9 bodova :D
P.S. Zašto nema glasanja ?
Jel neko skontao šta glasi ona proslava Serija posle gola ja mislim da nažalost jesam :(
limanfkv

Post by limanfkv »

Ne odmoriti Serija u ovakvom mecu je krajnje zanimljivo. Baros mora pas da popravi, opet je gol pao nakon njegove greske. Iako bar ide napred i igra fudbal
0.0625
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Mare_Liman wrote: Wed Dec 04, 2024 6:59 pm Мислим да је и за ових 15. минута Младеновић показао да мора бити опција пре Величковића...
Сличног сам мишљења. Младеновић је агилан, открива се по лопту, зна кад и коме да дода па још и прецизно. Јесте имао један кикс кад је заустављен 1 на 1 против дефанзивца али колико минута добија добро је све то.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ja moram malo da lupim kontru i da kazem da mi Savicevic uopste nije toliko tragican kao vecini foruma. Deluje mi da mu fali samopouzdanja, da zbog toga i cesto ima losije odluke u zavrsnici. Sa druge strane ne znam cime smo zasluzili opet muku gledanja Urosa Nikolica. Brao, pogodio precku iz slobodnjaka. Ostatak makar meni deluje uzasno. Ne vidim da sa njim dobijamo ista konkretno.

Depua isto cini mi se ne ide. Nakupice nesto minuta u "garbage time-u" koji ne mogu dati pravu sliku. Ok, Delea je krenulo i odmah i igra bolje, normalno da ima prednost... Ali Depu mi deluje brz i lepo izgleda ja terenu.

Ono sto meni kod Bozijeg sina Lalata najvise smeta je njegova ekstremno plitka rotacija. Opet klinci retko dobijaju sansu, opet ceka zadnjih 10minuta da nekog uvede... Mislim da to moze mnogo ranije i voleo bih da vise rotira. Znam da tako igra ceo zivot, 13-14 igraca i udri, ali mi je krivo sto je tako.

Kup je nas!!!

Pardon, Finale kupa je nase!!!
Turija

Post by Turija »

Meni sama utakmica i igra nije izgledala lose, ali je nedopustivo da tako slabo realizujemo sanse i mlako sutiramo. Svaki protivnicki golman se proslavi, a da uopste ne mora nesto spektakularno da odbrani. Do gola Serija, Graficar je imao takozvani aktivni rezultat.
E sad, sta znaci ona Serijeva reakcija, posle gola, vrlo je misteriozno? Mogu je shvatiti dvojako, ali se plasim da nam je nesto porucio, sto nikako ne bih voleo.

Meni Mladenovic i Depu deluju obecavajuce.
Mladenovic je vrlo pokretljiv i dobro razmislja, kao i Depu, koji zna sta hoce sa loptom, a dobar je i u skoku. Kad bi dobili vise prilike, imali svi mi daleko bolje misljenje o njima. Dok se za Randjelovica to ne moze reci.Mozda, na prolece, proradi i on?

Ne zameram Lalatovicu na danasnjoj postavi. Treba drzati siri spisak igraca spremnih da udju u svakom trenutku. Zao mi je Rosica sto placa ceh situaciji bonus pravila. S druge strane, Gocmanac, zaista, trenutno brani vrlo dobro.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VošaNS

Post by VošaNS »

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/40 ... vo-znacilo
Evo ko nije video proslavu. Nadam se da nije ono što mislim...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Браво Турија, скроз сам заборавио на тај детаљ, а аш сам хтео да прокоментаришем... Надајмо се да та прослава није оно најгоре што нас чека...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ssnigd

Post by ssnigd »

Steta sto je ovakva letargija oko kluba, pa da ne mozemo da uzivamo u igracima poput Serija. Veliki znalac i majstor.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nije mu ovo prvi put da proslavlja tako slično, generalno mislim da to nije u vezi odlaska jer on će svakako otići i ne može ga niko zadržati niti pokušavaju na silu da ga zadrže jer je on od Egipatskog Al Ahlija dobio ponudu kakvu mnogi igrači evropskog kalibra po evropi sanjaju.

Samo je pitanje u kom prelaznom roku i tjt.

Sa tim čovek mora jednostavno da se pomiri, svakako je on bio pravi primer da u Francuskoj Ligi 2 za nas ima itekako dobrih rešenja i da kao klub možemo da napravimo takav neki posao i privučemo igrača.

Mi treba da kopamo ovakve majstore po Nemačkoj cvajti, Ligi 2 i sličnim ligama koji su u padu karijera i da im budemo ta odskočna daska za povratak karijere na pravi put i da rastemo i vremenom ako se izbori neka evropa i duže da ih zadržimo.

Meni bi bilo samo žao da se ne oproba negde opet u evropi već da zapali izvan evropskog kontinenta jer Sery ima kvalitet da igra u gotovo svakom klubu van liga petica a u ovim vremenima malo je majstora kao on a mnogo je trkača i radilica.

Po inteligenciji i fudbalskom talentu je po meni i igrač za najviše i najkvalitetnije lige u evropi i sam krem ali nažalost nema te fizikalije da bi moglo to da isprati njegov talenat.

Mislim da u ex-yu ligama kombinovano nema igrača koji može sa loptom u trku da uradi ono što Sery može.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

@Deep
Treba da dovodimo kvalitetne fudbalere, odakle dolaze nije bitno. Evo Ranđelović je imao sve preduslove da bude novi Čumić, a on ne zna di je konja vez'o.

Baroš i Bamidele sve bolji i bolji, videlo se od početka da imaju kvalitet.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

@Deep
Ne bih se složio da Serija ne treba pokušati zadržati. On je za nas ono što je Salah za Liverpool. Ustvari on je nama više nego Salah Liverpool-u. A poznato je koliko su se Redsi trudili zadržati Salaha i šta znači kada je ekipa na okupu duže vreme.
Da pišem sada o sportskom sektoru, treneru nema vajde.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Savcic Luka wrote: Thu Dec 05, 2024 12:32 am @Deep
Ne bih se složio da Serija ne treba pokušati zadržati.
Ne piše da ga ne treba pokušati zadržati, realnost je da će otići. Skinuti Uroša i Vukana sa platnog spiska, i sve pare dati Seriju, moj predlog.

Mala zanimljivost, Dele i Seri su postigli ove sezone 5 golova više nego svi ostali igrači zajedno. 19:14. Uistinu, dva beskorisna igrača.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

+1

Mimo toga što i moja pokojna baba vidi da je ova ekipa bez Serija 0, zanimljivo mi je da svi ovde pišu o lošoj igri Randjelovića, a Lalatović ga je nahvalio kao da je odigrao odličnu utakmicu. Ja nisam gledao…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Он као да говори прославом да је завршио са западом, шта сте му радили? :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply