Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Karlsson

Re: Uprava

Post by Karlsson »

Kada je došao Zbiljić govorio je da sezne 25/26 napadamo titulu, a sada kaže da je cilj da naredne sezone budemo među prve tri ekipe.
Ma marš bre više go**a jedna i ta vaša izlizana, odvratna naprednjačka taktika.
U početku kule i gradovi, a posle kako vreme prolazi svi se pravi ludi i svaki sitniji uspeh se slavi.

Da Bog da do kraja sezone tribine bile prazne!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Minja wrote: Tue Nov 26, 2024 8:45 pm
Milan wrote: Tue Nov 26, 2024 6:17 pm
Uvek sa tobom wrote: Tue Nov 26, 2024 4:37 pm

Каже следеће сезоне се нећемо спуштати испод 3. места. Па где је нестао оптимизам председниче? Следеће сезоне сте рекли да узимамо титулу!

Pa ovaj je komedija. Zaista sam u nekom periodu smatrao da je ozbiljniji lik. Ovo je bukvalno da se sam spakuješ, pogledaš u ogledalo, kažeš sebi "nesposoban sam", izađeš i ugasiš svetlo.
Realno, stavi se u njihovu (njegovu) poziciju. Okruzio se ljudima koji su napravili totalni opoziv. Od sezone koja je mirisala na onu pravu do sezone gde Vojvodina ne moze da napravi sansu, ne da postigne gol, ne moze da napravi sansu - skoro pa nikome. I jos ce sada Serija da sklone :) Jedinog koji tu nesto realno i zna sa loptom. Reci su reci, a trenutno stanje je trenutno stanje. Biti treci u ligi sa dvojcem i sa ofk-om pride uz TSC i Cuku, pa nije nemoguce, ali nije ni narocito realno. Ovaj tim nema pobednicki mentalitet, nema vodju, po meni nema ni odgovarajuceg trenera a kako ce to sve da se slozi i promeni za narednu sezonu... pa videcemo. Ub, Odzaci, ima li neko manje mesto u Srbiji cijeg predstavnika mi ne mozemo da pobedimo? Umesto 5-6 razlike i rekreacija u drugom delu, prica se o vecem posedu i dominaciji... cujete li vi sami sebe ljudi? Imali smo dominaciju protiv Odzaka, pa ne igracemo bunker.... stvarno nestvarno :)
Има мање место, Лучани. :D
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Tanjga: Vratićemo naše asove u Vošu - prvo Evropa, pa napad na titulu
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Sport ... itulu.html
VošaNS

Post by VošaNS »

CRD FCV wrote: Wed Dec 04, 2024 1:18 pm
Tanjga: Vratićemo naše asove u Vošu - prvo Evropa, pa napad na titulu
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Sport ... itulu.html
Ne precizira kad uzimamo titulu? Zar nije 25/26 šampionska sezona? Kad je Zbiljić pomenuo da se Tanjga ne pojavljuje na utakmicama i da je očekivao više od njega ovaj se magično pojavljuje na svakoj od tad. Sklonite ove prodavače magle iz našeg kluba, uprava napolje!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Salvador

Post by Salvador »

Propale su mu sve ostale kombinacije pa sada pokušava da se ponovo uglavi ovde, jadnik.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Salvador wrote: Wed Dec 04, 2024 10:18 pm Propale su mu sve ostale kombinacije pa sada pokušava da se ponovo uglavi ovde, jadnik.
I ja tako nešto u kafani načuo…
Turija

Post by Turija »

Savcic Luka wrote: Thu Dec 05, 2024 12:34 am
Salvador wrote: Wed Dec 04, 2024 10:18 pm Propale su mu sve ostale kombinacije pa sada pokušava da se ponovo uglavi ovde, jadnik.
I ja tako nešto u kafani načuo…
Na Balkanu, kafanske informacije su one prave i istinite :cheers:
Oficijelne, macku o rep.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pored ovakvih ''legendi'', nama neprijatelji ne trebaju. :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

Da iskoristim još jednom priliku da ovde čestitam upravi na majstorskom potezu prilikom dovođenja ovog narkomana, amaterskog prevaranta od trenera na našu klupu. Očigledno je da radite protiv interesa VOJVODINE, jer su svi bili veoma svesni šta nam dolazak cirkusanta donosi.

Terajte se zajedno sa njim, dušmani!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Ko vodi ovaj napaceni klub?
Da li Zbiljic, ili Jovanovic ili UO ili Grujic ili Lalatovic ili savetnici ili menadzeri ili Grad ili Terzic ili .... ? Zaista je nejasno, ali je jasno da Vosa propada, nekad vise, nekad manje, ali propada kao fudbalska institucija Grada i Pokrajine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Salvador

Post by Salvador »

Milan wrote: Sun Dec 08, 2024 8:48 pm Da iskoristim još jednom priliku da ovde čestitam upravi na majstorskom potezu prilikom dovođenja ovog narkomana, amaterskog prevaranta od trenera na našu klupu. Očigledno je da radite protiv interesa VOJVODINE, jer su svi bili veoma svesni šta nam dolazak cirkusanta donosi.

+1000
Samo je veliki neprijatelj Voše i/ili teški glupan mogao da dovede tog cirkuzanta.
Uostalom, nadam se da će i komplet uprava uskoro leteti kao i svo ostalo naprednjačko smeće. Truli, glupi i pokvareni na svim nivoima.
limanfkv

Post by limanfkv »

Milan wrote: Sun Dec 08, 2024 8:48 pm Da iskoristim još jednom priliku da ovde čestitam upravi na majstorskom potezu prilikom dovođenja ovog narkomana, amaterskog prevaranta od trenera na našu klupu. Očigledno je da radite protiv interesa VOJVODINE, jer su svi bili veoma svesni šta nam dolazak cirkusanta donosi.

+1
0.0625
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

- U ime UO, zelim da te obavestim da ovde moramo povuci crtu.
- :shock: ....pred ljudima ovako!?
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

gospodinFKV wrote: Sun Dec 08, 2024 11:19 pm - U ime UO, zelim da te obavestim da ovde moramo povuci crtu.
- :shock: ....pred ljudima ovako!?
:lol: :lol: :lol:
Jako dobro!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ПРЕДСЕДНИК ФК ВОЈВОДИНА ДРАГОЉУБ ЗБИЉИЋ О РЕЗУЛТАТСКОМ НИЗУ ЕКИПЕ НА ТЕРЕНУ: Готово је с оправдањима

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/pre ... 2024-12-12
Post Reply