Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Somborac

Post by Somborac »

Jeste, ali u "paklenoj" konkurenciji ne moze da se nametne, ipak mi imamo nezamenjive profesionalce :lol:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Somborac wrote:Jeste, ali u "paklenoj" konkurenciji ne moze da se nametne, ipak mi imamo nezamenjive profesionalce :lol:
Gledao sam ga samo jedno poluvreme i stvarno je delovao kao skolovan fudbaler! Sad sto on ne zna jezik pa ne moze da igra, valjda su o tome trebali da razmisljaju pre nego sto su ga angazovali?
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ma koji bre jezik...Jezik fudbala je univerzalan,a ako njega zna Srpski ce biti najmanji problem!!!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Ja ipak mislim da to nije nas Brazilac, jer je po transfermarkt-u nas Brazilac rodjen 31.01.1982 a na linku pise da je rodjen 1984 god. Tako da mislim da nije to taj...
Dejan

Post by Dejan »

Ako zaista imamo sampionske ambicije, evo prilike da dovedemo dva mlada i odlicna igraca...

Nemanja Matic

Nationality: Serbian
Date of birth: [Subscribers only]
Height: 194 cm
Weight: 82 kg
Positions: Midfielder

Nemanja Matić (pronounced Matich) (born August 1, 1988 in Šabac) is a Serbian - Slovak footballer, who currently plays as central midfielder for MFK Košice since January 2007. Nemanja has got two nationalities. He is born of Serbian and he obtained Slovak nationality[1] at August 2008.

Matić's debut in national team of Serbia U21 came in match against Denmark U21 at October 11, 2008.
http://www.youtube.com/watch?v=TbvTuQslnXo
http://www.youtube.com/watch?v=a4HRMcAGR8E

Marko Milinković (pronounced Milinkovich) (born April 16, 1988 in Belgrade) is a Serbian footballer, who currently plays as midfielder for MFK Košice in Slovakia.

Marko is a member Serbia under-21 national team. He played first match against Denmark under-21 at the Play-off for Final Tournament Euro U21 2009 at October 11, 2008. In second match against Denmark under-21 he scored his first goal[1] in national team
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Odlicni su igraci,ali ocekivati da dodju u Vosu je nerealno!Ja mislim da ako budu dolazili kod nas da idu u Zvezdu, a i procitao sam negde da su vec potpisali predugovore sa Zvezdom!
Dejan

Post by Dejan »

Grba_NS wrote:Odlicni su igraci,ali ocekivati da dodju u Vosu je nerealno!Ja mislim da ako budu dolazili kod nas da idu u Zvezdu, a i procitao sam negde da su vec potpisali predugovore sa Zvezdom!
Cista izmisljatina je da imaju predugovore ili da ce ih potpistai, info 100% proverena!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Verujem da je izmisljotina za predugovore, kao i za Kacara sto su govorili pa cak i klip na You Tube-u napravili u Zvezdinom dresu...Ali ipak ja ne iskljuicujem da makar Matic predje kod njih jer koliko znam on je prosao njihovu skolu fudbala...Ili gresim?!
I jos jedna stvar vezana za Aleksica-Nemojmo se uzbudjivati vise na ta glupa pisanja Beogradskih novina jer svi znamo da nema teroretske sanse da mali predje u Zvezdu a ni u Partizan!Ja se sad smejem kad to procitam negde, smejem se jer pokazuju koliko su glupi i koliko zive u zabludi da svi jedva cekaju da predju kod njih...Ja moram da priznam da mi je prelazak Kacara u Hertu bio drazi nego bilo koja pobeda nad Zvezdom samo zbog tih napaljenih likova sto su vec videli Kacara kod njih...
Dejan

Post by Dejan »

Matic je kao klinja bio u oba titova blizancica...Sada u svom klubu ima vecu platu nego sto bi mogao bilo ko u Srbiji da mu ispalati...A ocekuje ga proba u Engleskoj, pa ce se tek onda videti gde ce nastaviti karijeru
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

E posto si upucen u desavanja oko tog decka moram da pitam jer sam procitao negde da Maticu Slovaci nude da igra za njihovu A reprezentaciju i da ce mozda prihvatiti...Jel isitina ili izmisljotina?
Dejan

Post by Dejan »

Matic je dobio Slovacko drzavljanstvo i njihov poziv, pre poziva za nasu mladu reprezentaciju...UEFA je donela zakon da igrac mora da ima drzavljanstvo druge zemlje i da u njoj provede minimum pet godina, a Matic je u Slovackoj tek dve..
vladans

Post by vladans »

Kako je SOS kanal sinoc javio Vlatko je vrlo blizu prelaska u Metalist iz Ukrajne koji je preuzeo njegov nekadasnji trener sa Kipra!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Hocu da dodam jos dva imena na koja bi vredelo obratiti paznju iako su mozda nerealne opcije...

1.Aleksandar Ignjovski(vezni)-igra sa nasim Danijem omladinskoj reprezentaciji i sjajno saradjuju-decko ima strasnu loptu, pas izuzetno kreativan i jedan od najtalentovanijih klinaca kod nas rekao bih uz Aleksica i Ljajica najperspektivniji iz 91 godista,naravno igra u OFK Beogradu!

2.Novica Milenovic-(levi bek)predvidja mu se sjajna karijera, 89 godiste jos se nije ustalio u prvoj postavi OFK-e ali verujem da cim dobije pravu sasnu da ce je iskoristiti, treba obratiti paznju na njega, pogotovo sto Kiza verovatno uskoro odlazi!
ZarkoIn

Post by ZarkoIn »

Sportski Žurnal, nedelja, 30.10.2008., strana 10, uokviren tekst:

Odlazi Vukelja
Borac iz Banja Luke neće produžiti saradnju sa napadačem Ljubišom Vukeljom, jer nije ispunio očekivanja.

P.S. Možda mu treba pružiti još jednu šansu u Vojvodini... :D
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ZarkoIn wrote:P.S. Možda mu treba pružiti još jednu šansu u Vojvodini... :D
Cuti, nemoj da im dajes ideje... :roll:
Post Reply