Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Uprava

Post by Uvek sa tobom »

https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... oze-536351

Ево и нашег госта из ложе...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
fare

Post by fare »

Grbavica.021* wrote: Thu Dec 12, 2024 4:57 pm ПРЕДСЕДНИК ФК ВОЈВОДИНА ДРАГОЉУБ ЗБИЉИЋ О РЕЗУЛТАТСКОМ НИЗУ ЕКИПЕ НА ТЕРЕНУ: Готово је с оправдањима

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/pre ... 2024-12-12
Seri i Korać su dvojica a ko je 3 :?
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Не знам шта бих рекао,најлакше је отерати све ал имали смо ми спасиоце после владавине спс па нас је шећераш покојни завио у дубиозу из које се до Бате нисмо опоравили.Тако да финансијску стабилност не бих олако подценио.Требали би посматрати неке ствари ван политике,већ искључиво односа према клубу.Мени је највећи грех ове управе шуровање и скидање гаћа циганима,а тај синдром је био од кад пратим Вошу(од друге титуле) до данас сем за време Бате( који је показао да може и тако). Финансије,играчки кадар,може увек боље,ал да баш не летимо ван реалности,сасвим солидан.Нису успели да нађу тренера достојног наших апетита,па тај циркус је само наставак ранијих година.
Други већи проблем ми је рад у омладинској школи,причају корупција,па јел могуће да ни један родитељ не изађе и каже мени је тражена лова да би ми клинац играо у првом тиму или нешто слично.Можда је проблем у струци или нечем другом,ал је проблем јасно видљив и по мени највећи.
Сад испада да браним неког,далеко од тога,само сумирам досадашња искуства,у духу овог и ако Бог да неког новог времена.
Збиљић је раније обећавао куле и градове,титуле,а сад кад види колико смо смешни на терену крије се иза рада спортског сектора,који је он довео иначе.
Наравно да је најодговорнији,ал далеко да је најгори којег смо имали у скоријој историји.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sve si u pravu, osim u dve stvari, ključne za tvoj upis.

Finansijska stabilnost - Ko nam garantuje da smo stabilni? Isti oni koji su otvorili stanicu koja je ubila 15 ljudi?

Nije teško ne biti najgori - pumpadžija nas je umalo zatvorio, ne i jedini. Uradio bi to i Zbiljić, ali mu nije to zadatak. Leba i igara i namirivanje pijavica. Misliš da najveći deo para koji uđe u klub ode igračima?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Milan

Post by Milan »

Kad će te igre nakon ‘leba već jednom krenuti? :mrgreen:

Što se mene tiče, ovog puta ne bih imao ništa protiv da krivicu što pre svali na sportski sektor i smeni ovog trenera prevaru/amatera. Ako su mogli prethodnike da seku, vala bi mogli i ovog. Ionako je po rezultatima najgori…

A Gaćinović j**e i ne vadi…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Gledajuci samo sa sportske strane, ovo sto Zbiljic prica, ima smisla da je to rekao posle 6 meseci njegovog mandata u Vosi, a ne posle skoro 3 godine ( da smo tek sad na pocetku).

Dve kljucne greske su izbori trenera i rad u omladinskoj skoli, a najveca dovodjenje Lalatovica za trenera sadasnjim igracima u Vosi.
Lalatovic i ovi internacionalci su potpuno nekompatibilni za Lalatovicev nacin igre ( bunkerica - udri ne daj, bez sistema u organizaciji igre). Lalat ne zna ni sa mladima, ni sa internacionalcima. On je trener za domace prosecne superligaske igrace, gde se sve zasniva na borbenosti.

Naravno, sad ce Zbilnic prodati trojicu ( verovatno Serija, Sicendzea i eventualno Koraca ili Barosa) i dovesti dvojicu ( Covic i neko iz Lucana, po zelji Lalata).

Drugo, Kokanovic je trebao biti ,projekat" ( ako je to i sad?) pre 2 godine, a ne bi bio ni sad, da ga Krtolica nije vratio?
Ono sto ja mislim o Kokanovicu nije nesto posebno ( ali mi nemamo boljeg, za sta je kriva omladinska skola), jer da je Kokanovic velik talenat, cz ga ne bi skartirala.

Ako cemo posteno, ovi sadasnji igraci cz iz njihovog podmlatka su su 2 nivoa iznad, sto potvrdjuju njihove igre u LS ( naravno, zbog neiskustva se dese i greske, ali se vidi potencijal i kvalitet).

Mi nemamo los sastav, samo on nije kompatibilan sa Lalatovicevom taktikom (ako se to taktikom moze nazvati). Takav stil igre nije za Vojvodinu, jer je u tradiciji Kluba lepa i leprsava igra. Ona privlaci navijace na nasem stadionu, gradu i one iz ,,fotelje", kao i mlade da se opredele u navijackom smislu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Grbavica.021* wrote: Thu Dec 12, 2024 4:57 pm ПРЕДСЕДНИК ФК ВОЈВОДИНА ДРАГОЉУБ ЗБИЉИЋ О РЕЗУЛТАТСКОМ НИЗУ ЕКИПЕ НА ТЕРЕНУ: Готово је с оправдањима

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/pre ... 2024-12-12
Mozda prvi normalan intervju koji sam procitao.
Naravno, ako izostavimo hvalisanje najbolji u regionu... Taj deo preskacem na keca. Nemam vremena za te gluposti.

Prvi put da sam procitao kritiku za sportski sektor. Nadam se najiskrenije da to znaci kraj za cigana na nasoj klupi. Ako je za tako nesto potreban poraz protiv Topole i protiv Kragujevca, apsolutno sam OK sa ta dva poraza. Nenad Lalatovic kao trener Vojvodine je uvreda za nas klub. Tacka.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Milan wrote: Thu Dec 12, 2024 11:39 pm Kad će te igre nakon ‘leba već jednom krenuti? :mrgreen:
Za to su zaduzeni oni drugi crveno-beli iz glavnog grada, tako je reziser podelio uloge. Mi ostali smo samo kulise u igri, i za (u)hleb koga vec treba uhlebiti a nije dovoljno uticajan u hijerarhiji da mu zapadne fotelja u malopre pomenutim drugim crveno-belima.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Radoye wrote: Fri Dec 13, 2024 1:13 am
Milan wrote: Thu Dec 12, 2024 11:39 pm Kad će te igre nakon ‘leba već jednom krenuti? :mrgreen:
Za to su zaduzeni oni drugi crveno-beli iz glavnog grada, tako je reziser podelio uloge. Mi ostali smo samo kulise u igri, i za (u)hleb koga vec treba uhlebiti a nije dovoljno uticajan u hijerarhiji da mu zapadne fotelja u malopre pomenutim drugim crveno-belima.
Nisi ni svestan koliko tu grešiš, koja god vlast da dođe Zbiljić će biti na nekoj svojoj funkciji.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fare wrote: Thu Dec 12, 2024 10:16 pm Seri i Korać su dvojica a ko je 3 :?
Pretpostavljam da cilja na Sičendžea, jer o njemu od starta ide takav narativ.

Čekamo rasplet sa Serijem i Koraćem i pamtimo ovaj intervju. Naprednjačko-smećarski način je da neko od te trojice, ili čak sva trojica, završe u Beogradu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
hvylarn

Post by hvylarn »

Prodati dva od tri startna štopera je ravno sumoubistvu.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Fri Dec 13, 2024 12:50 pm
Nisi ni svestan koliko tu grešiš, koja god vlast da dođe Zbiljić će biti na nekoj svojoj funkciji.
Imaće funkciju u Mitrovici ili Požarevcu. U 100 marki. :wink:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

Ni gori od njega nisu završavali po zatvorima...
POŠTO OBRAZ ???!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Milan wrote: Fri Dec 13, 2024 2:04 pm Ni gori od njega nisu završavali po zatvorima...
Ne igram kladionicu ali na ovo bi mogao uplatiti 100 maraka.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Deep Purple wrote: Fri Dec 13, 2024 12:50 pm
Da moze da bira po svojoj zelji da bude u FK Vojvodini ili u FK drzavno mezimce br.1, sta mislis koje bi od ta dva pre odabrao? Tu je gde je jer ne moze da bude tamo gde hoce (i on i svi njegovi uhlebi) jer su tamo fotelje zauzeli neki mnogo jaci kerovi koji su bolje kotirani kod gazde. To je cinjenica bez obzira na neku teoretsku funkciju u nekoj teoretskoj narednoj vlasti. Kad bi im sef sutra ponudio mesto u UO crvenog blizanca - sta crvenog, cak i crnog - peske bi trcali za Beograd sve se petama u dupe sutajuci.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply