19. kolo: TSC - VOJVODINA 1:3 (0:2)
- gospodinFKV
Re: 19. kolo: TSC - VOJVODINA 0:2 (45')
Ne, ja mislim da su ovi polovnjaci iz druge lige Portugala, Francuske itd. apsolutno nepotrebni.
Јебо те савићевић више дај величковића, младеновића 0:3 је..
- Neizlecivi
Opet na velikoj razlici na 15-20 minuta do kraja on uvodi Savicevica umesto da da sansu nekom klincu. Daj tog Borovinu sa odigra malo jebem mu sunce. Daj Mladenovicu vise od 10 minuta. Daj Butrakovica, daj bili koga!!! Sta znaci Vukanu ovih 20 minuta???
- Mare_Liman
Искрено не знам шта се очекује, у три мандата ни једно наше дете нит је развио нит је ико добио неку завидну минутажу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ово је срамота да се свира!!!
- Mare_Liman
"Нећемо стићу да чујемо изјаве тренера после утакмице јер журимо на турску кошарку"
Па што нас који курац преносите на Арени 8 ?
Па што нас који курац преносите на Арени 8 ?
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
Baš je imao Savićević lep potez kada je prilikom gol prilike na prazan gol dodao Depu-u da se upiše u strelce ali zbog prethodnog ofsajda gol nije priznat.
Nikako nema Depu sreće, malo je falilo da nakon presinga na golmana postigne gol…
Važna pobeda nakon teškog poraza od Čukaričkog.
Nikako nema Depu sreće, malo je falilo da nakon presinga na golmana postigne gol…
Važna pobeda nakon teškog poraza od Čukaričkog.
Re: 19. kolo: TSC - VOJVODINA 1:3 (0:2)
Uz čestitke za pobedu protiv 2 postave TSCa moram da primetim jednu stvar. Nepotrebni kartoni. Pogotovo prvi žuti karton Barosa. Naravno posle toga i drugi žuti i pauza protiv Radničkog gde treba da spasavamo sezonu. Posle toga još nepotrebniji karton Koraća i suspenzija protiv Radničkog. To mu je 6-i karton....
-
Срећа па нисмо чули изјаве тренера,надам се нашег бившег.
E, Lalate, Lalate - pobedio si, ali drugo poluvreme jako lose vodjena ekipa ( vec je napisano zasto). Srecom, nije se zakuvao rezultat.
Mislim da je penal prestrogo dosudjen, samo zato sto je bilo 0:3.
PS
Jos jednom vrlo misteriozna Serijeva proslava gola. Ja mislim da nije to sto kaze komentator arene.
Mislim da je penal prestrogo dosudjen, samo zato sto je bilo 0:3.
PS
Jos jednom vrlo misteriozna Serijeva proslava gola. Ja mislim da nije to sto kaze komentator arene.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Trener ima više sreće nego pameti, treba da bude srećan što su se Dele i Seri probudili u poslednjih par utakmica. Valjda im se neće odužiti šut kartom ili nekom novom izjavom "kako se njegovi igrači ne razumeju". 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Grbavica.021*
Лалатовић: Одличнa партија и важна три бода
https://www.fkvojvodina.rs/lalatovic-od ... -tri-boda/
https://www.fkvojvodina.rs/lalatovic-od ... -tri-boda/
Утакмица 20.кола Војводина – Раднички 1923 на програму је у суботу у 14 часова.
I Dele je van tima protiv Radničkog. 4-ti kartonlazarr wrote: ↑Sun Dec 15, 2024 7:28 pm Uz čestitke za pobedu protiv 2 postave TSCa moram da primetim jednu stvar. Nepotrebni kartoni. Pogotovo prvi žuti karton Barosa. Naravno posle toga i drugi žuti i pauza protiv Radničkog gde treba da spasavamo sezonu. Posle toga još nepotrebniji karton Koraća i suspenzija protiv Radničkog. To mu je 6-i karton....