Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Uprava

Post by Radoye »

VošaNS wrote: Sun Dec 22, 2024 2:13 pm

Smešan lik...
Ovaj klonirani Dr. Evil iz Ostina Pauersa ako mu slucajno propadne ovaj biznis sto petlja sa strujom moze komotno u komedijase, nece ostati gladan.

Samo, nama u ovom momentu nije do viceva...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Duplof

Post by Duplof »

Čini mi se da ovde na forumu postoji jedinstvo po pitanju jučerašnjeg incidenta na konferenciji za novinare, samim tim me zanima postoji li mogućnost da se izađe u javnost s nekom vrstom saopštenja, kao onomad za ponuđenu prijateljsku utakmicu sa OFK-om? Tad se javnost probudila i vest se brzo proširila.

Naša obaveza, kao navijača i ljudi koji istinski volimo naš klub, je da ustanemo i ne trpimo više ovakvo ponižavanje navijača, kluba i grada. Ko će normalan doći sad na zimu u klub kod ovakvog (nenormalnog) trenera?

Ovo je moj predlog, da se za sva vremena završi s dotičnim trenerom.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Duplof wrote: Sun Dec 22, 2024 6:46 pm Čini mi se da ovde na forumu postoji jedinstvo po pitanju jučerašnjeg incidenta na konferenciji za novinare, samim tim me zanima postoji li mogućnost da se izađe u javnost s nekom vrstom saopštenja, kao onomad za ponuđenu prijateljsku utakmicu sa OFK-om? Tad se javnost probudila i vest se brzo proširila.

Naša obaveza, kao navijača i ljudi koji istinski volimo naš klub, je da ustanemo i ne trpimo više ovakvo ponižavanje navijača, kluba i grada. Ko će normalan doći sad na zimu u klub kod ovakvog (nenormalnog) trenera?

+1
ФКВАе

Post by ФКВАе »

Duplof wrote: Sun Dec 22, 2024 6:46 pm Čini mi se da ovde na forumu postoji jedinstvo po pitanju jučerašnjeg incidenta na konferenciji za novinare, samim tim me zanima postoji li mogućnost da se izađe u javnost s nekom vrstom saopštenja, kao onomad za ponuđenu prijateljsku utakmicu sa OFK-om? Tad se javnost probudila i vest se brzo proširila.

Моја подршка за ово!
Kafa

Post by Kafa »

Takođe podržavam!

Više od jednog dana je prošlo iz uprave muk.
Bilo bi sramota da prećutimo ovo gaženje ugleda kluba.
Turija

Post by Turija »

Za pocetak, mogli su se, barem, izviniti.
Ali, ,,ta teska strana rec IZVINI".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Turija wrote: Sun Dec 22, 2024 9:15 pm Za pocetak, mogli su se, barem, izviniti.
Ali, ,,ta teska strana rec IZVINI".
Ukoliko najkasnije sutra ne bude ne samo tog IZVINJAVAMO SE nego i konkretne i nedvosmislene reakcije kluba poslaće se užasno loša poruka. Posledice takvog (ne)činjenja bile bi pogubne. Nadam se da neko misli o tome.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Duplof, podrska za predlog i ideju!
Salvador

Post by Salvador »

Podrška naravno!
Deluje sa se svi ovde slažemo oko toga.
Lalat napolje.
Milan

Post by Milan »

Podržavam, naravno!

Da li imamo konkretnu ideju kako to sprovesti u delo? Tviter i onda slanje redakcijama? Deep, jesi li ti to prošli put realizovao?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Duplof

Post by Duplof »

Drago mi je da je predlog prihvaćen od strane više forumaša.
Pošto sam predložio da se izađe sa saopštenjem, evo kako bih ja to napisao. Imamo ovde na forumu kolege koji su zaista talentovani za pisanje, tako da bi možda mogli i oni odobriti i prepraviti nešto ako smatraju da je neophodno :)
Navijači Vojvodine sa FKV Foruma ovim putem žele da se oglase povodom dešavanja na konferenciji za novinare nakon utakmice Vojvodina-Radnički 1923, odigrane 21.12.2024.

Cela sportska javnost je mogla videti nedolično ponašanje našeg trenera, Nenada Lalatovića, koje najoštrije osuđujemo. Smatramo da se trener našeg voljenog kluba mora ponašati na primeran i gospodski način, kako na terenu, tako i van njega. Svakim gestom i izjavom svaki član kluba direktno predstavlja naš klub, naš grad i nas navijače, ali je treneru Lalatoviću očigledno bilo važnije iskazivanje njegovih ličnih ubeđenja, koja u našem klubu i našem gradu nisu dobrodošla! Ne želimo da razmatramo ko je prvi započeo raspravu, jer je to nebitno - bitno nam je ponašanje našeg trenera! Trener Lalatović je na sebičan način dopustio sebi previše, time stavljajući sebe iznad kluba i to ne prvi put!

Ovim putem najiskrenije želimo da se izvinimo treneru Radničkog 1923, Feđi Dudiću, kao i celom njihovom klubu! Sportsko i navijačko rivalstvo traje od 1938, i mi ne želimo ni na koji način da kvarimo dugu tradiciju prostačkim ispadima pojedinaca.

Takođe, zahtevamo od uprave FK Vojvodina sledeće stvari:
- javno izvinjenje Radničkom 1923 za nedolično ponašanje našeg trenera;
- javno izvinjenje Feđi Dudiću za nedolično ponašanje našeg trenera;
- javno izvinjenje navijačima, novinarima i celoj sportskoj javnosti za scene na konferenciji za medije;
- otkaz Nenadu Lalatoviću;
- da se ubuduće svaki član kluba bude odmah sankcionisan čim napravi bilo kakav sličan ispad;

Očekujemo da će svi zahtevi biti ispunjeni u što kraćem roku.

Navijači Vojvodine sa FKV Foruma
Milan

Post by Milan »

Da, moralo bi se ovo malo doterati. :)

Grofe, gospodinfkv, da li biste bili ljubazni? :(
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ja sam pravio slično kao apel pomoći za Ofk Beograd i okačio to na tviteru, trenutno sam na odmoru i ne stižem da iskažem svoje mišljenje o svemu što se dogodilo a slažem se sa mišljenjem koji vlada na forumu nakon svega što se dogodilo.

Ako bude neko stigao da napravimo kao što sam ja napravio za Ofk neka to objavi ovde i ja ću objaviti putem tviter naloga našeg foruma :cheers:
Milan

Post by Milan »

Navijači Vojvodine okupljeni oko foruma fkvojvodina.com ovim putem žele da se oglase povodom dešavanja na konferenciji za novinare nakon utakmice između Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca, odigrane 21.12.2024.

Cela sportska javnost je mogla videti nedolično ponašanje našeg trenera, Nenada Lalatovića, koje najoštrije osuđujemo. Smatramo da se trener našeg voljenog kluba mora ponašati na primeran i gospodski način, kako na terenu, tako i van njega. Svakim gestom i izjavom svaki član kluba direktno predstavlja naš klub, naš grad i nas navijače. Nedolično ponašanje Nenada Lalatovića u našem klubu i našem gradu nije dobrodošlo!

Ovim putem najiskrenije želimo da se izvinimo treneru Radničkog 1923, Feđi Dudiću, kao i samom fudbalskom klubu Radnički 1923! Sportsko i navijačko rivalstvo traje od 1938. godine i mi ne želimo ni na koji način da kvarimo dugu tradiciju prostačkim ispadima pojedinaca.

Takođe, od uprave FK Vojvodina zahtevamo sledeće:

- javno izvinjenje FK Radnički 1923 za nedolično ponašanje našeg trenera;
- javno izvinjenje Feđi Dudiću za nedolično ponašanje našeg trenera;
- javno izvinjenje navijačima, novinarima i celoj sportskoj javnosti za scene na konferenciji za medije;
- momentalni otkaz Nenadu Lalatoviću;
- da se ubuduće ne čeka sa reakcijama na ovakve ispade, već da se isti odmah sankcionišu;

Sve pobrojano je trebalo biti ispunjeno iste večeri nakon incidenta, ali se nadamo da će reakcija, iako zakasnela, ipak uslediti.

Navijači Vojvodine okupljeni oko foruma fkvojvodina.com

Evo ja sam pokušao malo da doteram. Bilo bi poželjno da što pre ode u etar...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Duplof

Post by Duplof »

@Milane, lepo napisano i hvala na ispravkama :cheers:
Post Reply