Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Uprava

Post by Turija »

Procitao sam Zbiljicev intervju dat Mozzartu, samo zbog toga sto sam ocekivao prava pitanja od Konstatina Mladjenovica.
Moj utisak je sledeci:
Pitanja ocekivano odlicna, odgovori osciliraju, kao i tim i rezultati Vose.

Ono sto je jako zaparalo usi, to je da je Njegos kljucni igrac Vose.
Ne ni Medojevic, ne ni Seri, ne ni Bamidele, ne ni Baros, ni Korac, oba golmana, pa cak i Sicendze.
Njegos jeste dobar i vazan igrac. Sve pohvale za zalaganje i motiv, ali nije kljucan na terenu. Drugo, mnogo lakse je naci zadnjeg veznog, nego desetku, devetku, dobre bekove i sigurnog stopera.

Predsednik kluba ne bi trebao ( javno) da govori o pojedinacnom kvalitetu i vaznosti igracima. Pogotovo sto je to stvar struke i lose utice na tim i koheziju.

Licni utisak je jedno, a cinjenice o najucinkovitijim nasim igracima su sasvim drugacije. Da nema takvih ,,izleta", odgovori Zbiljica bi bili najvise izbalansirani do sada.

PS
Inace, ovo sa Serijem i Bamideleom shvatam kao pripremu za prodaju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Milan wrote: Mon Dec 23, 2024 11:18 am
Navijači Vojvodine okupljeni oko foruma fkvojvodina.com ovim putem žele da se oglase povodom dešavanja na konferenciji za novinare nakon utakmice između Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca, odigrane 21.12.2024.

Cela sportska javnost je mogla videti nedolično ponašanje našeg trenera, Nenada Lalatovića, koje najoštrije osuđujemo. Smatramo da se trener našeg voljenog kluba mora ponašati na primeran i gospodski način, kako na terenu, tako i van njega. Svakim gestom i izjavom svaki član kluba direktno predstavlja naš klub, naš grad i nas navijače. Nedolično ponašanje Nenada Lalatovića u našem klubu i našem gradu nije dobrodošlo!

Ovim putem najiskrenije želimo da se izvinimo treneru Radničkog 1923, Feđi Dudiću, kao i samom fudbalskom klubu Radnički 1923! Sportsko i navijačko rivalstvo traje od 1938. godine i mi ne želimo ni na koji način da kvarimo dugu tradiciju prostačkim ispadima pojedinaca.

Takođe, od uprave FK Vojvodina zahtevamo sledeće:

- javno izvinjenje FK Radnički 1923 za nedolično ponašanje našeg trenera;
- javno izvinjenje Feđi Dudiću za nedolično ponašanje našeg trenera;
- javno izvinjenje navijačima, novinarima i celoj sportskoj javnosti za scene na konferenciji za medije;
- momentalni otkaz Nenadu Lalatoviću;
- da se ubuduće ne čeka sa reakcijama na ovakve ispade, već da se isti odmah sankcionišu;

Sve pobrojano je trebalo biti ispunjeno iste večeri nakon incidenta, ali se nadamo da će reakcija, iako zakasnela, ipak uslediti.

Navijači Vojvodine okupljeni oko foruma fkvojvodina.com

Evo ja sam pokušao malo da doteram. Bilo bi poželjno da što pre ode u etar...
Milsim da je ovo sasvim dovoljno što se tiče forme.

Jedino što nisam siguran koliko drastično treba ići sa zahtevom za otkaz.
Ne zato što se ne slažem , već jer smatram da nije realna zahtev za ispunjenje, a znamo svi da ima dosta navijača i koji ga vole.
Po meni, ovaj zahtev je prejak u ovom momentu i dovešće do podele, a mislim da nam to ne treba.

Sve ostalo je realno da urade.

Ako većina odluči da treba da stoji, u redu.
Poštovaću stav većine i podržati saopštenje u ovoj formi.

EDIT: bez obzira na upravu, mislim da ovo treba ići, sa modifikacijom u par rečenica.
Last edited by Savcic Luka on Mon Dec 23, 2024 12:10 pm, edited 1 time in total.
VošaNS

Post by VošaNS »

Stexman wrote: Mon Dec 23, 2024 12:05 pm Evo oglasio se klub:
https://meridiansport.rs/fudbal/vojvodi ... aopstenje/
Novčana kazna i idemo dalje :frown: :frown:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Malo sam doterao. Ništa preterano.
@Milan @Deep @bilo ko drugi zadužen da ovo ide dalje
Saopštenje navijača Vojvodine okupljenih oko foruma fkvojvodina.com povodom incidenta na konferenciji za novinare nakon utakmice Vojvodina – Radnički 1923

Navijači FK Vojvodina okupljeni oko foruma fkvojvodina.com žele da se obrate povodom neprihvatljivih događaja na konferenciji za novinare, održanoj nakon utakmice između Vojvodine i Radničkog 1923, odigrane 21.12.2024. godine.

Svedoci smo ponašanja trenera FK Vojvodina, Nenada Lalatovića, koje smatramo neprikladnim za člana našeg kluba. Svaki predstavnik FK Vojvodina, uključujući trenera, ima odgovornost da svojim postupcima promoviše profesionalizam, dostojanstvo i vrednosti koje naš fudbalski klub gaji od svog osnivanja 1914. godine. Nažalost, incident koji se dogodio ne samo da je povredio ugled našeg kluba i grada, već je i narušio dugogodišnje sportske odnose sa FK Radnički 1923.

Izražavamo duboko žaljenje zbog ovog incidenta i ovim putem upućujemo najiskrenije izvinjenje treneru Radničkog 1923, gospodinu Feđi Dudiću, celom timu Radničkog 1923, kao i sportskoj javnosti, novinarima i našim navijačima.

Od uprave FK Vojvodina zahtevamo sledeće korake kako bi se očuvalo dostojanstvo i ugled našeg kluba:

1. Javno izvinjenje FK Radnički 1923 za neprimereno ponašanje trenera Nenada Lalatovića.
2. Javno izvinjenje gospodinu Feđi Dudiću.
3. Javno izvinjenje navijačima, novinarima i celokupnoj sportskoj javnosti zbog nemilih scena na konferenciji za novinare.
4. Prekid saradnje sa Nenadom Lalatovićem zbog nedoličnog ponašanja koje nije u skladu s vrednostima kluba.
5. Viši stepen spremnosti i proaktivnosti u rešavanju potencijalnih problema u javnosti koji mogu narušiti ugled kluba.

Verujemo da FK Vojvodina mora biti primer sportskog ponašanja i da se ovakvi incidenti ne smeju ponavljati. Klub sa tradicijom dugom 110 godina mora negovati principe poštovanja i fer-pleja, kako na terenu, tako i van njega.

Sa željom da se povrati ugled našeg voljenog kluba,
Navijači FK Vojvodina okupljeni oko foruma fkvojvodina.com
Malo sam doterao i poslednju stavku, jer smatram da je apsolutno neprihvatljivo da klub ceo vikend sedi i ćuti. Time ne samo što se dozvoljava divljanje svih mogućih medija u Srbiji i BiH, već iznad svega daje povoda da se veruje da mi kao klub odobravamo ovakve budalaštine.
Telep

Post by Telep »

Majko mila koje mlitave-opšte mesto izjave. Nije nam zapravo žao ali ako FSS kaže da smo krivi (a neće) onda ćemo se izviniti. :shit:

Apsolutna podrška forumaškom saopštenju!
Sremac, Sremac Špricer Boys!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Kad vidim komentare na instagramu zapitam se jel navijamo za isti klub?
Duplof

Post by Duplof »

@Luka, možda zahtev jeste prejak, ali time će pokazati da li imaju u upravi bar malo svesti koji klub vode ili ne. Ne znam šta gore od ovoga može da uradi a da ne dobije otkaz (osim vređanja samog kluba i navijača, ali mislim da je to čak i za njega previše)?

Edit: vidim da je i @gospodinFKV takođe korigovao. :cheers: Njegova ili @Milanova verzija se mogu pustiti u etar, samo treba to učiniti što pre!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

rykerfcv wrote: Mon Dec 23, 2024 12:18 pm Kad vidim komentare na instagramu zapitam se jel navijamo za isti klub?
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Milan

Post by Milan »

Duplof wrote: Mon Dec 23, 2024 12:18 pm @Luka, možda zahtev jeste prejak, ali time će pokazati da li imaju u upravi bar malo svesti koji klub vode ili ne. Ne znam šta gore od ovoga može da uradi a da ne dobije otkaz (osim vređanja samog kluba i navijača, ali mislim da je to čak i za njega previše)?

Edit: vidim da je i @gospodinFKV takođe korigovao. :cheers: Njegova ili @Milanova verzija se mogu pustiti u etar, samo treba to učiniti što pre!

Jebi ga, ja sam onu verziju poslao drugaru koji će pokušati da distribuira redakcijama. Svakako smo okasnili sa objavom nakon klupske... :(
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Hahahhahahjajahha kakvo saopstenje uprave

Botovi po insta i fejsu... Sramotni smo :!:

Molim vas da ovo napisano, ode sto pre u etar ka svim redakcijama.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Mislim da je poslednji napisani zahtev OK.
Naravno, da ima navijaca koji se nece sloziti, pa neka iznesu svoje argumente.
Mi smo drustvo koje se stalno raspravlja emocijama, a ne argumentima. Nazalost, to nas tesko pomera napred.

Ipak, ocekujem da ce FSS morati biti racionalniji, zbog spoljnih faktora.
Pa, onaj Predsednik Fudbalskog Saveza Spanije je morao da se povuce sa funkcije, zbog nacina na koji je poljubio fudbalerku, pri cestitanju za osvajanja trofeja Reprezentacije Spanije ( misim da je u pitanju Svetsko prvenstvo za zene).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Navijači Vojvodine: „Lalatović zaslužio momentalni otkaz

https://www.danas.rs/sport/navijaci-voj ... lalatovic/
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Image

Evo template pa neka neko pridoda tekst da bi izgledalo sve ozbiljnije u vidu saopštenja.

Na odmoru sam pa ne stižem i tekst da dodam da to izgleda lepo pa sam samo napravio template da bude nalik na onaj kada smo se oglasili povodom Ofk Beograda.
Cane

Post by Cane »

Od subote je sasvim očekivano top tema skandal koji je napravio Lalatović, a evo baš malopre stigoh pogledati ovaj Zbiljićev intervju.
Po meni nakon duže vremena zaista jedna normalna i uravnotežena priča, a pri tome s realnom dozom pozitivne energije i bez one neutemeljene euforije koja je obično bila kontraproduktivna i često služila za ismejavanje od strane onih koji ne vole Vošu. U tom smislu savet da se i u buduće pridržava ovakvog načina javnog istupanja.
Podržavam ono što je rečeno i nadam se da je to zaista plan kako je apostrofirano u razgovoru. Svakako će nam već i ovaj prelazni rok dati neke odgovore o tome.
Post Reply