Trener(i) FK Vojvodina
- slanobarac
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Ako je fudbal više biznis nego sport onda je potpuno jasno da fudbal kod nas ne pravi pare. Svi su u nekom manjem-većem minusu. Očekujem posle promene u državi da promene zahvate i fudbal. Amaterska liga na jedno 5 godina, da se očisti od šljama u upravama i na tribinama. Ako da rezultate onda krenuti od početka.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ovo sto je Lalat rekao, to nije izvinjenje, vec objasnjenje necega sto se ne da i ne moze objasniti.
Sto je vise objasnjavao, sve se vise upetljavao i sam sebe, potpuno nepotrebno, ekstremno ponizavao. A, sve vise je, i to malo izvinjenja, izgledalo iznudjeno i neiskreno. No, mora mu se priznati da nije lagao, sta se dogadjalo u raspravi sa Dudicom. To je jedino pozitivno bilo, ukoliko u incidentu ima pozitivnosti.
Da se izvininio u recenici dve, da je svestan svoje greske i da je spreman da prihvati njene posledice. A, jos da kaze da podnosi ostavku, bilo bi visokomoralno i neka druga vrata bi mu bila i dalje otvorena. To bi znacilo da se sabrao u glavi i da moze da sabere i ekipu na treninzima i na utakmicama.
Cudi me da ga niko nije posavetovao, jer bilo je puno vremena da se dobro izanalizira i pripremi izvinjenje? No, mozda je to i pokusano, ali Lalat je, kanda, tip coveka, koji misli da sve najbolje zna i radi, da je u pravu i kad gresi? Dok, kad igraci grese, vrlo lako ih smesta na klupu ili na tribinu - ako nisu njegovi.
PS
Sad sam procitao dva posta iznad. Jeste da nije tema za ovaj topik, ali ono sto meni smeta je da su komunisti za sve krivi ( za dosta jesu), ali njih nema, bar zvanicno, 35 godina.
Ne misim da ih branim. Medjutim, bilo i dobrog perioda, nego samo postavljam pitanje zasto nije menjano ono sto ne valja?
Nije to pitanje za ovaj forum, samo se naslo, sticajem okolnosti.
Sve je tacno da su 4 kluba bili njihovi projekti, ali, ipak, Vojvodina je mogla da uzme 2 Titule ( 3x bude vicesampion), mogli su i Zelja, Sarajevo i Vardar. I koliko puta da budu viceprvaci i jos neki drugi klubovi.Pa, nije to ni priblizno isto kasnije. Treba biti realan, da bi se radilo kako treba. Proslost ne moze menjati, buducnost se moze.
Sto je vise objasnjavao, sve se vise upetljavao i sam sebe, potpuno nepotrebno, ekstremno ponizavao. A, sve vise je, i to malo izvinjenja, izgledalo iznudjeno i neiskreno. No, mora mu se priznati da nije lagao, sta se dogadjalo u raspravi sa Dudicom. To je jedino pozitivno bilo, ukoliko u incidentu ima pozitivnosti.
Da se izvininio u recenici dve, da je svestan svoje greske i da je spreman da prihvati njene posledice. A, jos da kaze da podnosi ostavku, bilo bi visokomoralno i neka druga vrata bi mu bila i dalje otvorena. To bi znacilo da se sabrao u glavi i da moze da sabere i ekipu na treninzima i na utakmicama.
Cudi me da ga niko nije posavetovao, jer bilo je puno vremena da se dobro izanalizira i pripremi izvinjenje? No, mozda je to i pokusano, ali Lalat je, kanda, tip coveka, koji misli da sve najbolje zna i radi, da je u pravu i kad gresi? Dok, kad igraci grese, vrlo lako ih smesta na klupu ili na tribinu - ako nisu njegovi.
PS
Sad sam procitao dva posta iznad. Jeste da nije tema za ovaj topik, ali ono sto meni smeta je da su komunisti za sve krivi ( za dosta jesu), ali njih nema, bar zvanicno, 35 godina.
Ne misim da ih branim. Medjutim, bilo i dobrog perioda, nego samo postavljam pitanje zasto nije menjano ono sto ne valja?
Nije to pitanje za ovaj forum, samo se naslo, sticajem okolnosti.
Sve je tacno da su 4 kluba bili njihovi projekti, ali, ipak, Vojvodina je mogla da uzme 2 Titule ( 3x bude vicesampion), mogli su i Zelja, Sarajevo i Vardar. I koliko puta da budu viceprvaci i jos neki drugi klubovi.Pa, nije to ni priblizno isto kasnije. Treba biti realan, da bi se radilo kako treba. Proslost ne moze menjati, buducnost se moze.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kod ove Lalatoviceve izjave treba napraviti razliku izmedju izvinjenja i žaljenja. On se zapravo nije izvinio nikom osim nama, a žao ga je samog sebe jer jeste ispao seljacina i primitivac. Znaci njega je zao sto je ispao primitivac. Nije ga zao sto je uprljao ugled kluba koji od njega pravi neku velicinu... jer ne mozes biti velicina u malom klubu cak i ako pravis dobre rezultate. Mi kao klub mu dajemo kredibilitet kao uspesnog trenera. Ne Radnicki, Mladost, Cukaricki...
Jos bi se osvrnuo na pisanje Minje, ima u tome nesto da trener treba da raste sa ekipom. Ali za to su potrebne decenije a nama je trenutno potreban instant uspeh. Da nas izbaci u evropu i tamo da se docepamo grupne faze.
A paralelno sa tim mozemo da radimo na tome da pravimo trenera koji ce za 5 do 10 godina imati selekciju koja moze da napravi znacajnije rezultate u kontinuitetu. A to je recimo Kačar, koji ako ima volje da se bavi ozbiljno trenerskim poslom, treba se posvetiti da mu se omoguci sve sto zeli da generaciju kadeta ili omladinaca vodi kroz sve faze fudbalskog odrastanja to jest kroz sve selekcije do prvog tima! I da se ustanovi sistem igre koji ce se gajiti u svim selekcijama. Pa za 5 do 10 godina ja garantujem da mora doci do ozbiljnih rezultata, cak i titule.
Jos bi se osvrnuo na pisanje Minje, ima u tome nesto da trener treba da raste sa ekipom. Ali za to su potrebne decenije a nama je trenutno potreban instant uspeh. Da nas izbaci u evropu i tamo da se docepamo grupne faze.
A paralelno sa tim mozemo da radimo na tome da pravimo trenera koji ce za 5 do 10 godina imati selekciju koja moze da napravi znacajnije rezultate u kontinuitetu. A to je recimo Kačar, koji ako ima volje da se bavi ozbiljno trenerskim poslom, treba se posvetiti da mu se omoguci sve sto zeli da generaciju kadeta ili omladinaca vodi kroz sve faze fudbalskog odrastanja to jest kroz sve selekcije do prvog tima! I da se ustanovi sistem igre koji ce se gajiti u svim selekcijama. Pa za 5 do 10 godina ja garantujem da mora doci do ozbiljnih rezultata, cak i titule.
@StexStexman wrote: ↑Tue Dec 24, 2024 12:26 pm Kod ove Lalatoviceve izjave treba napraviti razliku izmedju izvinjenja i žaljenja. On se zapravo nije izvinio nikom osim nama, a žao ga je samog sebe jer jeste ispao seljacina i primitivac. Znaci njega je zao sto je ispao primitivac. Nije ga zao sto je uprljao ugled kluba koji od njega pravi neku velicinu... jer ne mozes biti velicina u malom klubu cak i ako pravis dobre rezultate. Mi kao klub mu dajemo kredibilitet kao uspesnog trenera. Ne Radnicki, Mladost, Cukaricki...
Slazem se u potpunosti.
Ne mozemo gubiti godine, da bi ih dobili kasnije. U medjuvremenu ce nas neki preteci (vec nas preticu) i bicemo zaboravljeni. A, to znaci, da krecemo, ne od nule, vec iz minusa za Vosu.
Mora se ici paralelno, ali da rukovodstvo bude takvo da se ima poverenja, da im je Vosa uvek na prvom mestu.
Zbiljic je potpuno u pravu za musku novosadsku kosarku, jer nemamo tradiciju, a dolaskom blizanaca samo jacamo njihov navijacki korpus. Za nasu zensku kosarku postoje imena i tradicija i tu bi dolazila publika ( cak i nenapaljenih blizanaca, iz drugog razloga

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ništa nije postigao za ovom izjavu. Svi ste shvatili da ovo nije izvinjenje, niti je smisleno rečeno. Klasično pijačarsko objašnjenje. Klub nije smeo da dozvoli ovako nešto da se objavi. Nikakve izjave pre njihove saglasnosti i provere.
Gubi sve kredite koje je imao, ne bi me čudila smena posle ovoga.
Gubi sve kredite koje je imao, ne bi me čudila smena posle ovoga.
-
Po meni trener koji bi nam legao kao budali šamar je RADOVAN KRIVOKAPIĆ.Mlad trener,koji je pre 6 meseci otišao u Austriju da vodi B tim Laska za koji igraju njihovi mladići 2005,2006,2007 godište i za tih šest meseci je uspeo da prebaci 8 mladića u prvi tim.Svi znamo kako je vodio kadetsku reprezentaciju Srbije sa našim Bukincem ,Miloševićem,Majstorovićem i još jedan naš je igrao,ne mogu da se setim imena.Ponikao je kod nas i bio deo Vojvodine i mislim da bi bio pravi potez.Čovek jeste igrao za cigane ali se o nas nikad nije ogrešio i to ne treba da mu bude neka smetnja da ga prihvatimo,po meni,kao dugoročno rešenje.To je moje mišljenje.
Nemojte još i Krivokapića da prizivate molim vas. Dosta mi je Gaćinovića, Minga i Blagojevića...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... -i-dudica/
Direktor Superlige: Želim drastične kazne za Lalatovića i Dudića
Direktor Superlige: Želim drastične kazne za Lalatovića i Dudića
POŠTO OBRAZ ???!!!
Saopštenje ovog foruma je dobilo veliku medijsku pažnju, video sam ga u celosti prenetog na bar 7-8 relevantnih portala.
Sve je tamo rečeno i sad očekujemo da oni koji donose odluke uzmu u obzir i stav (barem ovog jednog dela) navijača koji je iskazan sasvim jasno i nedvosmisleno.
Takođe, nadam se hitnom sprovođenju disciplinskog postupka, bez obzira na vreme praznika koji predstoje.
Sve je tamo rečeno i sad očekujemo da oni koji donose odluke uzmu u obzir i stav (barem ovog jednog dela) navijača koji je iskazan sasvim jasno i nedvosmisleno.
Takođe, nadam se hitnom sprovođenju disciplinskog postupka, bez obzira na vreme praznika koji predstoje.
Nama je Lalatovic i dalje trener.
Procitao sam njegovu izjavu, nazalost, i samo dobio potvrdu, da je on apsolutno nesvestan svojih postupaka. On ne vlada sobom. Nema osecaj krivice.
Isprovociran sam, kaze. I to 100. put u prethonih pet godina. Mukica mala.
Ono sto je gore, sto postoje ljudi, koji pokusavaju da nadju reci opravdanja za to. Fedja nije cvecka, provocirao ga je... Koga briga za Fedju Dudica?! Sta mi imamo sa njim?! Kako iko moze da trazi razloge onakvog ponasanja?!
Procitao sam njegovu izjavu, nazalost, i samo dobio potvrdu, da je on apsolutno nesvestan svojih postupaka. On ne vlada sobom. Nema osecaj krivice.
Isprovociran sam, kaze. I to 100. put u prethonih pet godina. Mukica mala.
Ono sto je gore, sto postoje ljudi, koji pokusavaju da nadju reci opravdanja za to. Fedja nije cvecka, provocirao ga je... Koga briga za Fedju Dudica?! Sta mi imamo sa njim?! Kako iko moze da trazi razloge onakvog ponasanja?!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Mare_Liman
Баш сам хтео да кажем како се на скоро свим порталима види, баш је добило медијску пажњу, и наравно за очеквиати доста позитивних коментара поготово из Крагујевца.
Господа из града
Господа из града

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ja sam bio ubeđen da nigde nije prošlo, nigde mi nije iskočilo. Vidim da su ga izgleda odavde direktno preuzeli, jer je prenešena inicijalna verzija, bez kasnijeg doterivanja.
A izgleda da su i naprednjački botovi poslati da troluju po komentarima. Tačno se vidi matrica. Nije da se neko ne slaže, pa da napiše neki komentar...
A izgleda da su i naprednjački botovi poslati da troluju po komentarima. Tačno se vidi matrica. Nije da se neko ne slaže, pa da napiše neki komentar...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
Најгоре од свега је што "наши" пљују, говоре како смо дебили и остало, док се цигани, крагујевчани и гробари слажу, подржавају, хвале поступак и саопштење и остало...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Neizlecivi
Zato smo tu gde jesmo. Nismo postali smeh i sordnja od kluba zbog ocaja u upravi, nego i ocaja na tribinama. Kakvih se idiota nakotilo na nasim tribinama, zaista sam zgrozen.