Transferi
Re: Transferi
Po meni je bitnije koga prodajemo, nego koga dovodimo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislim da je samo odrađeno kompletno ažuriranje cena danas.
Ne znam šta bih rekao za Romanića. Mislim da opet mašimo poentu i dovodimo igrače iz naše koji neće doprineti napretku ekipe. Da ne pričamo o tome da se opet popunjavamo bivšim igračima zvezde.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Da li je Romanić uopšte klasičan špic? Po meni je više krilo što nam nije potrebno trenutno.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Три ствари везане за Милошевића:
1. Већ је на позајмици као што текст каже;
2. Повређен је већ два месеца и питање је када ће изаћи из повреде;
3. Да ли би он сам хтео да се врати у ову лигу из које је побегао главом без обзира?
То су три ствари које треба узети у обзир кад је он у питању и било који клуб из Србије.
Романић је већ занимљивија опција, узети можда и најатрактивнијег играча домаће лиге у последње две сезоне испред осталих клубова би био озбиљан успех.
1. Већ је на позајмици као што текст каже;
2. Повређен је већ два месеца и питање је када ће изаћи из повреде;
3. Да ли би он сам хтео да се врати у ову лигу из које је побегао главом без обзира?
То су три ствари које треба узети у обзир кад је он у питању и било који клуб из Србије.
Романић је већ занимљивија опција, узети можда и најатрактивнијег играча домаће лиге у последње две сезоне испред осталих клубова би био озбиљан успех.
- Deep Purple
Demantovao menadžer Miloševića ovu priču sa partizanom.
Romanić je jako dobro domaće rešenje. Igra, spreman je, ulazi u najbolje godine.
Romanić je jako dobro domaće rešenje. Igra, spreman je, ulazi u najbolje godine.
- Uvek sa tobom
Па мислим да би се пре врстио код нас него у псртизан који који је у великим проблемима и даље, ако уопште има жељу у нашу лигу...Karlsson wrote: ↑Fri Dec 27, 2024 3:37 pmMali je sam isforsirao svoj odlazak iz kluba. Misliš li da želi da se vrati?Uvek sa tobom wrote: ↑Fri Dec 27, 2024 2:47 pm Да ли су толко неспособни да им распали партизан узме играча и то наше дете?
А и Романић нас је био одјавио већ рекао да може само у партизан па ево промене...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Pozitivna je stvar što slavi golove protiv cigana 

Šuska se i za Ivanovica Dj.....
- Uvek sa tobom
Значи оде Сери..
Едит: купимо све ове што неће код нас

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... /komentari
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Nenad Lukić koga smo toliko puta priželjkivali je slobodan , Romanić po meni ne potreban ,Šćekić još manje Čović ok rešenje i onaj Bisoli je ok.
Meni sad nije jasno, sta u klubu zele: desetku, devetku, krilo...?Pogotovo mi nije jasno za Scekica - koji ce nam ...da ne zavrsim recenicu
Poverenje imam jedino u Kunticev izbor.
Znaci, koga sad prodajemo: Serija ili Delea?

Znaci, koga sad prodajemo: Serija ili Delea?

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Napadača i zadnjeg veznog jer osim Medojevića pravog zadnjeg veznog nemamo i onda se postavlja pitanje šta će biti ako Meda iz nekog razloga ne bude igrao.
Petrović i Preletanović su ipak više centralni. A o ostalima da se ne govori.
Šćekić uopšte nije loš fudbaler, ja sam doduše više za Gruzijca da vidimo nešto drugačije.
Od Šćekića se zna šta možemo očekivati.
Traži se neko rešenje za 10-15 min i kada zatreba da od starta uskoči.
Šćekić je sigurno jeftinija opcija od Gruzijca ali videćemo.
Samo je problem što je u godinama ali mislim da je realniji jer ne traži minuta i prihvatio bi ulogu kakva mi se nameni.
Ne daj Boze da malog Milosa Popovica razigravamo. Bolje Scekic da dodje...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Uvek sa tobom
Ја сам искрено мислио да је за Шћекића зајебанција!? Па не треба нам још један Савићевић...
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !