Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
djoks

Re: Transferi

Post by djoks »

ElMaestro13 wrote: Sat Dec 28, 2024 9:59 pm Cene fudbalera Vojvodine na jednom internacionalnom specijalizovanom sajtu za transfere: (klub postavlja cene da se odmah razumemo, ali su obično cene jače nego realno da bi se ostavio prostor za pregovore, pa od cene slobodno oduzmite 30-50%, možda i više ako se ubacuju procenti od naredne, itd...).

Sichenje - 5 miliona
Korac - 3 miliona
Dele - 3.5 miliona
Radulovic - 3 miliona
Rosic - 800.000.

To su igrači za koje je klub javno rekao da su na prodaju i stavio cenu. Može da vas raduje što na ovom spisku nema Serija, ali to ne znači da neće prodati nekog drugog ako stigne neka jaka ponuda.
Ок су цене али без тога да се одузме 30-50%
Milan

Post by Milan »

Sa ovog spiska jedino (nipošto!!!) ne bih prodao Koraća. Za ostale mi je ok da saslušamo ponude...

Obrazloženje za Koraća - Mišljenja sam da mu cena može ići samo gore, a ako želimo da napravimo pobednički tim, igrači ovakvog karaktera su nam nasušno neophodni. To je profil igrača kao Kačar. Fajteri koji se ne predaju i nikom neće ustuknuti i priznati mu da je bolji bez borbe do zadnje kapi krvi.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ElMaestro13 wrote: Sat Dec 28, 2024 9:59 pm Cene fudbalera Vojvodine na jednom internacionalnom specijalizovanom sajtu za transfere: (klub postavlja cene da se odmah razumemo, ali su obično cene jače nego realno da bi se ostavio prostor za pregovore, pa od cene slobodno oduzmite 30-50%, možda i više ako se ubacuju procenti od naredne, itd...).

Sichenje - 5 miliona
Korac - 3 miliona
Dele - 3.5 miliona
Radulovic - 3 miliona
Rosic - 800.000.

To su igrači za koje je klub javno rekao da su na prodaju i stavio cenu. Može da vas raduje što na ovom spisku nema Serija, ali to ne znači da neće prodati nekog drugog ako stigne neka jaka ponuda.
Mozda Serija nema na spisku jer nije vidjen za prodaju vec za poklanjanje, jer bez jakog partizana nema ni jake zvezde?

(Ako nas sadasnji sto zauzima poziciju trenera prezivi ovu halabuku siguran sam da Seri odlazi ako ne vec sad onda na kraju sezone; i to ne nuzno napolje, i ne nuzno za novac koji cemo ikada videti!)

Milan wrote: Sat Dec 28, 2024 10:40 pm Sa ovog spiska jedino (nipošto!!!) ne bih prodao Koraća. Za ostale mi je ok da saslušamo ponude...

Obrazloženje za Koraća - Mišljenja sam da mu cena može ići samo gore, a ako želimo da napravimo pobednički tim, igrači ovakvog karaktera su nam nasušno neophodni. To je profil igrača kao Kačar. Fajteri koji se ne predaju i nikom neće ustuknuti i priznati mu da je bolji bez borbe do zadnje kapi krvi.
Uz Medojevica najslaninarskiji igrac u danasnjoj Vojvodini, stavom, emocijom i odnosom prema dresu. Iako nije ovde odrastao i prosao nasu skolu mnogi nasi klinci bi mogli od njega da uce kako se postuje klub. Kamo srece da imamo 11 Koraca!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Fora je što na tom sajtu imate dosta klubova iz arapskog sveta, kao i sve MLS klubove koji su za mlade igrače iz Evrope počeli da troše ozbiljnu lovu. Odatle i ove cene, ne bi li se neko od takvih "upecao". Jer realno, nijedan evropski klub neće dati 3 miliona za Radulovića, kao ni 800.000 za Rosića.
Danilo

Post by Danilo »

Velickovic jeste talenat i veliki potencijal....al opila ga svetla velikoga grada, nesportski zivot...
Ja ocekujem prodaju Sicenja najvise vredi .....a odlazak bi se lakse nadoknadio....
srkins

Post by srkins »

Sichenje - 5 miliona
Korac - 3 miliona
Dele - 3.5 miliona
Radulovic - 3 miliona
Rosic - 800.000.

Evo im za džabe moja procena Rosić do 300k ali verovatno za 0 e Radulović 1.5 do 2 miliona max Dele zbog golova ajde nek bude oko 2.5 Korać do 2.5 isto max Sichenje ajde oko 3 do 3.5 jedan štoper Radulović i Rosić su odlasci koji bi se najmanje osetili tako da očekujem prodaju 2 štopera plus da ode Dele znajući nas
fare

Post by fare »

Koraća ni pošto prodavati a ni Sičenjea imamo 3 top štopera Crni,Korać i Sičenje i to ne treba rasturati Dele i Radulović mogu da idu čak i Roske šteta dobar golman a da sedi na klupi probati vratiti Rockova .
Rakovac

Post by Rakovac »

Ove vrednosti igrača su komedija. Rosić 200 hiljada, Radulović 400 hiljada, Korać 750, Sičenje 500 hiljada, Dele milion, Seri dva miliona. To bi ja max platio, odnosno ja bih kupio samo Koraća i Serija i eventualno Delea. Vrede još nešto sitno i Njegoš, Poletanović i Meda i njih bi nešto platio.
slanobarac

Post by slanobarac »

Rakovac wrote: Sun Dec 29, 2024 8:26 pm Ove vrednosti igrača su komedija. Rosić 200 hiljada, Radulović 400 hiljada, Korać 750, Sičenje 500 hiljada, Dele milion, Seri dva miliona. To bi ja max platio, odnosno ja bih kupio samo Koraća i Serija i eventualno Delea. Vrede još nešto sitno i Njegoš, Poletanović i Meda i njih bi nešto platio.
Kad već imaš toliko love što ne uđeš u klub?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Ево једног по мери нашег тренера
Nekadašnji fudbaler Ajaksa i velika nada srpskog fudbala sada nema klub
https://sportal.blic.rs/fudbal/dejan-me ... 3211137456
Danilo

Post by Danilo »

A trener nam je ...i strucni stab bas jak.Steta sto ih nisu oterali posle ovog za Fedjom.
fare

Post by fare »

CRD FCV wrote: Mon Dec 30, 2024 1:06 pm Ево једног по мери нашег тренера
Nekadašnji fudbaler Ajaksa i velika nada srpskog fudbala sada nema klub
https://sportal.blic.rs/fudbal/dejan-me ... 3211137456
Daleko mu lepa kuća .
Teleptabis

Post by Teleptabis »

rykerfcv

Post by rykerfcv »

Smesne pare za tako bitnog igraca,ako je ovo istina naravno.
1892

Post by 1892 »

Nadam se da to znači da neće prodati Koraća i Sičendzea.
Mada i letos smo ostali bez svih špiceva, što na zimu da ne ostanemo bez svih štopera
Come on you Reds!
Post Reply