Trener(i) FK Vojvodina
- Forza Voša
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Malo da zapalimo temu. Ja ne volim da prenosim komentare sa portala ali zaista mi je cudno da jos uvek niko nije preneo na forumu da "prijatelj" kaze na mozzartu da je Dambrauskas blizu potpisa. Cak je i Danilo negde napisao nesto u fazonu "a trener je ...".
„Hasta la Victoria Siempre!“
- gospodinFKV
Osim ako ne djiraju onaj jajarski narativ kao ''kaznicemo ga'' i onda kad ga FSS papreno kazni, on dobije otkaz kod nas.
-
Da, upravo je u tome i fora: ako ga FSS suspenduje na neko vreme, nastupa automatski raskid ugovora sa Vojvodinom na njegovu štetu i Vojvodina ne mora ništa da isplati ni njemu, ni pomoćnicima. Da mu je Vojvodina još ono veče dala otkaz, morali bi da ga obeštete - što je bruka drugog tipa da se u ugovorima sa trenerima ne stavljaju klauzule koje se odnose na kršenje klupske discipline. Svakako, kad već u klubu novac nije problem, tih 120-150.000 evra koje bi otišlo na obeštećenje nisu ništa, ali bi bar pokazali da su pravi klub i institucija.
А у случају да га не казни ФСС? Да ли је Лалатовић у сваком случају бивши?
Meni ovaj Zbiljicev intervju govori upravo suprotno. Da Zbiljic vec zna odluku FSSa, a to je novcana kazna, pa kao eto...ElMaestro13 wrote: ↑Wed Jan 01, 2025 12:15 pm Da, upravo je u tome i fora: ako ga FSS suspenduje na neko vreme, nastupa automatski raskid ugovora sa Vojvodinom na njegovu štetu i Vojvodina ne mora ništa da isplati ni njemu, ni pomoćnicima. Da mu je Vojvodina još ono veče dala otkaz, morali bi da ga obeštete - što je bruka drugog tipa da se u ugovorima sa trenerima ne stavljaju klauzule koje se odnose na kršenje klupske discipline. Svakako, kad već u klubu novac nije problem, tih 120-150.000 evra koje bi otišlo na obeštećenje nisu ništa, ali bi bar pokazali da su pravi klub i institucija.
No, hajde da vidimo da li iko ima makar malo integriteta i moze da donese normalnu odluku. Koliko puta "veliko dete" treba da pravi bolesne istupe i da i dalje radi? Odvedite ga u Zadrugu, to je njegov nivo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
I mene ovaj poslednji intervju čini vrlo konfuznim, znajući da se on prvi, pa onda i Marko izvinjavao Kragujevcu isto veče uz obećanje da je bivši. (ovo je proverena informacija koja mi je potvrđena na više strana). Jedino što je moglo da se desi je da je stigla neka naredba "odozgo". Disciplinska komisija FSS nije za potcenjivanje, itekako znaju i hoće da rade svoj posao kad im se dozvoli, što su pokazali u slučaju "Kolubara".
Koliko sam ja razumeo i FK Vojvodina i fudbalski savez su pokrenuli postupak odvojeno. Zbiljić je rekao da će FKV da ga kazni novčano, a za FSS se ne zna još.
Slučaj Kolubara? Nemojte se šaliti, ta presuda je jedna od većih bruka našeg fudbala. Kolubaru su kao izbacili zbog 100 stolica manjka, a onda se sledeće sezone čini mi se na istom stadionu odigra superligaški meč. fss bagra.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Stolice su bile samo "formalni zaključak", a suština je da je Kolubara taj plejaut od 7 utakmica, namestila 6 i zasluženo je izbačena iz lige. U tom smislu, disciplinci su uradili sjajan posao. Bitna je suština, a ne forma.
- slanobarac
Ahahaha, suština a ne forma. Zato nam sve ovako i ide. Nisu mogli da ih kazne zbog nameštanja??? Ajde mani se.ElMaestro13 wrote: ↑Wed Jan 01, 2025 3:45 pm Stolice su bile samo "formalni zaključak", a suština je da je Kolubara taj plejaut od 7 utakmica, namestila 6 i zasluženo je izbačena iz lige. U tom smislu, disciplinci su uradili sjajan posao. Bitna je suština, a ne forma.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Prvo treba poznavati propise. Disciplinska komisija ne skuplja dokaze, nego kažnjava na osnovu dokaza. Tako će biti i u slučaju Lalatović ako ih puste da rade nezavisno. U slučaju Kolubare nije bilo dovoljno jakih dokaza iz Uefe za utakmicu protiv Spartaka, za ostale utakmice je bilo dokaza i zaista bi bilo sramno, sramno da je Kolubara tada preživela u ligi, pa su im tako "napakovali" te stolice. Možete da mislite šta god želite naravno, ali disciplinska itekako hoće da radi posao kada im se dozvoli, a Ivan Nikolić je izvrstan čovek. Videli ste i kako je prošao Darko Tešović jer su pustili disciplince da rade posao kako treba. Nema razloga da ih branim, ovo su činjenice.
Kako je prošao Tešović? Dve godine van fudbala? Smešna kazna, apsolutno ga treba izbaciti doživotno. I gde je kazna za Gat u istom slučaju. Po meni to je sve apsolutna budalaština.
Stojim u mestu gubim vreme
Slazem se skroz. Svako aboliranje namestanja utakmica, a dve godine suspenzije za ovako nesto jeste aboliranje, je podsmevanje svima nama.
Kolubara nije kaznjena kako je trebala da bude. Nasli su pricu o tim stolicama i to su prodali, a zapravo je morala da bude izbacena u najnizi rang, a njenim rukovodiocima dozivotna zabrana ucestvovanja u sportu.
Gojko Kacar wrote:
-
Jbg, jedno su želje javnosti ili navijačke želje, ali drugo su propisani zakoni u okvirima kojim mora da radi i disciplinska komisija. Što se GAT-a tiče nije postojao dokaz da su konkretno oni tražili da se namesti utakmica, jer ona izjava da su zvali "sa vrha ili iz Beograda", nije dovoljan dokaz iako naravno svi znaju da je to maslo GATa ali opet kažem, disciplinska radi samo na osnovu dokaza i kada ih nema ruke su im vezane.
Da se vratim na temu, eno Blagojević u Partizanu kao jedna od bivših želja Vojvodine.
Da se vratim na temu, eno Blagojević u Partizanu kao jedna od bivših želja Vojvodine.
-
+1000Radoye wrote: ↑Tue Dec 31, 2024 2:27 pm Za mene je u izjavi zapravo najgore ovo:
Hvala sto ste uzurpirali klub sa 110 godina tradicije sto su gradili ljudi kojima niste ni za crno ispod nokta, sto ste mu ukrali ime i koristite ga za uhlebljavanje svoje napredne dece velike i male.ми се само зовемо Војводина, али, ово је све ново![]()
Nemam reci, i zabezeknut sam..
Nekad se pitam do kada cu imati snage da se ovoliko nerviram i kao da sebe konstantno tesim i trazim neku utehu nadanje, jer bolest nema leka.
Taman kad sam se ponadao da cemo naci neku malu svetlost i iskoristiti taj dogadjaj da Lalatovica smenio mi dobijamo ovakve izjave da je ovo sramotno.
Mi se samo zovemo Vojvodina?!?!?!?!
Uostalom Radoye je lepo rekao i ne treba vise nista dodati.
Ukoliko ostane, a neverujem u price i neka postenja nekih nasih institucija bez da neko kontroliše odredjene stvari, mislim da se lagano vracamo jako puno unazad i da je pitanje da li cemo se uopste i oporaviti od toga.
U rezultat neverujem, a za to me i ne interesuje, rezultat sa ovakvim strucnim stabom i ostalima, mi ni ne treba, jer to je rezultat kratkog daha a ne ono sto nama treba.
Kao sto je neko ranije pisao da li smo spremni da cekamo 2 godine?
Ne, spreman sam i 5, ako ce to da bude ono sto je nama potrebno, zdrava sistemska prica i pravi rad, koji ce sam po sebi i doneti zdrave i prave rezultate.
Elem iskreno nisam ni ocekivao da ce smeniti Lalatovica, drugo su nadanja covek uvek ima tu laznu nadu i nekako uvek sebe proba da tesi stim pa kao eto moguce je..
Tesimo se i tako koliko godina unazad i tituli i toj Evropi, pa eto gde smo sada i sta smo uradili u proslosti.
Ako ga slucajno i smene neka razmisle dobro i neka donesu pravu odluku.
Nadam se (po ko zna koji put) necemu boljem ove godine, zdravijem i normalnije pa nek i zavrsimo 10ti, ali eto videcemo.
Tek nas ceka sada prelazni rok, rasprodaja a pitanje sta cemo dovoditi, mada otprilike i to ovde vecina zna. Elem cekam bolje dane koji dolaze, koji dolaze..