Transferi
Re: Transferi
Znači za sada suma sumarum zainetresovani smo za Čovića kao navodno je sve gotovo ,Romanića,Ivanovića ako je istina, Bisolija Šćekića sada mi već ima nekog smisla ako Poletanović ide, a opet u drugom smeru idu Crni,Poletanović ja mislim Dele,UN Kokanović ... sve u svemu biće veselo a i videćemo ko će nas voditi na proleće.
Ako ode Crni treba samo pridodati Drobnjaka prvom timu....ako bude moglo zbog Tanjginog malog.
Ne verujem da mozemo dovesti Zvezdinog klinca Andreja Djurica koji je i bonus
Ne verujem da mozemo dovesti Zvezdinog klinca Andreja Djurica koji je i bonus
Vidi, bez želje da te nešto prozivam, ali ukoliko ti se gledaju deca cigana, Topčider i uživaj. Meni ne trebaju.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Kao što je @gospodinFKV napisao, 350.000 je zaista odlična cifra za igrača u tim godinama, a posebno štopera. (Nije špic pa da mu je neka naduvana statistika golovima, pa da se proda). Prema mojim informacijama jedna od opcija je Mihajlo Ivančević kojeg je Odenze spreman da pusti, ispali su prošle godine nesrećno u drugu ligu i sada bi da štede budžet, a on im je kao stranac prioritet da ga se reše.
- gospodinFKV
Pa upravo to. Ono sta mislim da ga je prodalo za tu cifru, pored igara, jeste to sto je levonog stoper.
Ivancevic nije los, slican je tip igraca, a mladji je. Takodje levonog.
Ivancevic nije los, slican je tip igraca, a mladji je. Takodje levonog.
Ocekujem neku decu partizana u klubu cisto malo radi balansa
-
Da li mislite da treba da dovodimo nekog novog štopera ili bi bilo pametnije sa se do kraja oslonimo na Seju, Kolinsa i da se povuče Drobnjak?
-
Mora da dođe još jedan, može da se namesti recimo Korać suspendovan, Kolins bolestan/povredjen i nema sa kim da se igra. Posebno kad dođe plejof pa bodovi faktički vrede duplo.Savcic Luka wrote: ↑Wed Jan 01, 2025 6:22 pm Da li mislite da treba da dovodimo nekog novog štopera ili bi bilo pametnije sa se do kraja oslonimo na Seju, Kolinsa i da se povuče Drobnjak?
- gospodinFKV
Pa mislim, tom logikom onda zasto nemati 6 igraca na svakoj poziciji, jer sta ako su prvih 5 opcija suspendovani/povredjeni...
Kao ocekujemo razvoj mladih igraca, ali po mogucstvu ako budu 4. opcije na svojim pozicijama. Da se je*emo, ali da nam ne udje.
Imamo dva startna stopera, Drobnjak kao 3. opcija, Tanjga kao 4. stoper u timu, uz cinjenicu da je Meda odigrao X utakmica na Kipru kao stoper, i kao takav, verovatno je opcija cak i ispred Tanjge.
Dovoljno je pogledati ovu polusezonu. Kada ce Drobnjak dobiti minute ako je 4. opcija?
Dobio je malo na startu sezone, ali to nije bilo zbog povreda, vec prosto da se stavi u izlog. Ova trojica su bili prilicno konzistentni, sa minimalnim odsustvom zbog povreda/kartona. Ako dovedemo opet nekog, taj sigurno nece doci da bude opcija iza Drobnjaka.
Led se mora probiti u jednom trenutku. Odigrao je polusezonu u GAT-u koji je u vrhu PLS, pre toga punu sezonu sa njima.
Kao ocekujemo razvoj mladih igraca, ali po mogucstvu ako budu 4. opcije na svojim pozicijama. Da se je*emo, ali da nam ne udje.
Imamo dva startna stopera, Drobnjak kao 3. opcija, Tanjga kao 4. stoper u timu, uz cinjenicu da je Meda odigrao X utakmica na Kipru kao stoper, i kao takav, verovatno je opcija cak i ispred Tanjge.
Dovoljno je pogledati ovu polusezonu. Kada ce Drobnjak dobiti minute ako je 4. opcija?
Dobio je malo na startu sezone, ali to nije bilo zbog povreda, vec prosto da se stavi u izlog. Ova trojica su bili prilicno konzistentni, sa minimalnim odsustvom zbog povreda/kartona. Ako dovedemo opet nekog, taj sigurno nece doci da bude opcija iza Drobnjaka.
Led se mora probiti u jednom trenutku. Odigrao je polusezonu u GAT-u koji je u vrhu PLS, pre toga punu sezonu sa njima.
Od silne price za stoperom zaboravismo da je najveci problem ovog tima špic igrac, desno krilo uz povredu Randjelovica i mrtvig Radulovica , 10 i 8.
Dosta spominjemo nasu decu ne znam dal neko prati omladinsku ligu nemamo nista ni blizu prvom timu, nazalost.Lale je otpisao Bukinca , smatram da on mora biti alternativa Barosu, Djordjevicu izlazi ugovor u junu.
Nino Pekaric je od pre neki dan glavni koodlrdinator omladinske skole.
Dosta spominjemo nasu decu ne znam dal neko prati omladinsku ligu nemamo nista ni blizu prvom timu, nazalost.Lale je otpisao Bukinca , smatram da on mora biti alternativa Barosu, Djordjevicu izlazi ugovor u junu.
Nino Pekaric je od pre neki dan glavni koodlrdinator omladinske skole.
-
Bukinca ozbiljno jako nudili u azerjbedžanski Sabah, toliko o tome i njegovim planovima i ambicijama agenta. Sa 20 godina da ideš u Azerbejdžan...
-
Da, i ja sam imao u vidu da Meda može i to odigrati. E sad razumem @ElMaestra, ali i ja sam mišljenja da nama naši klinci moraju uvek biti u fokusu. Jbm li ga, ako nismo sposobni izgurati da budemo medju prve četiri ekipe i igrati kvalifikacije za neku Evropu sa naša 3-4 klinca…
-
Na takvim bitnim utakmicama "mladi, mali igrač" postaje veliki i bitan, nema tu šta i rizik sa nekim od klinaca svakako može da se isplati. Ali, isto tako nema ljutiš ako uprska u nekoj bitnoj utakmici u plejofu. A pošto klub toliko insistira da mora u Evropu, onda sam siguran da dolazi štoper. Dok je Čukarički jasno rekao da Evropa nije imperativ, ako bude bude.
Ova sezona, kao i kvalifikacije iza njih, su izgubljeni. Naravno da treba da igra Drobnjak, po cenu kikseva.
A štoper dolazi verovatno, jer više nemamo levog štopera startnog.
A štoper dolazi verovatno, jer više nemamo levog štopera startnog.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!