Pripreme
- Mare_Liman
Re: Pripreme
Друго полувреме
Гочманац - Николић, Меда, чини ми се Дробњак, Ђоша - Поповић, Савићевић, Младеновић - Депу, Боровина, Радуле
Гочманац - Николић, Меда, чини ми се Дробњак, Ђоша - Поповић, Савићевић, Младеновић - Депу, Боровина, Радуле
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Snimano izdaleka bez zuma jako se slabo vidi i bez komentatora makar i njihovog baš šugavo izgleda igra i nije tako loša ali kažem jako se slabo vidi.
- Uvek sa tobom
Радуловић наставља да игра за себе...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Drugo poluvreme rastrzana i nesigurna igra. Opsta jurnjava na terenu. Previse se zuri sa dodavanjima, pa su netacna i nesigurna.
Vidi se velika neuigranost rezervista.
Vidi se velika neuigranost rezervista.
Last edited by Turija on Mon Jan 13, 2025 5:48 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ko je i odakle izvukao ovog amatera Depua? Pa čovek iz utakmice u utakmicu pokazuje da je promašio profesiju...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Циганска управа, цигански тренер, циганска држава, цигански отпадци, потучеш се са узбекистанцима, свака част, нападамо титулу!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Meda kapitenski brani svog igrača ali totalno nepotrebno u prijateljskoj utakmici
- gospodinFKV
Gledao sam celu utakmicu i drugo poluvreme je bilo prilicno nervozno na obe strane, tako da je logican sled bilo to koskanje. Ne bih to nazvao tucom. Nikolica su 10min pre toga otkinuli kao majmuna. Svidja mi se to sto su Nikolic i Meda uskocili da brane klinca.
2 poluvreme katastrofa i plus ova bruka na kraju ako ne misle normalno da nas prenose neka ni ne prenose bolje ovo je stvarno jadno evo sada sam prebacio na npz i neki dinamo sve mi čudno da gledam
.

Drugo poluvreme, bas nista od fudbala. Mislim da svi mogu mnogo bolje i da su sagoreli u zelji da se pokazu.
Prva je utakmica i prvi put su zajedno na terenu, pa videcemo na sledecim kontrolnim mecevima sta ko i koliko moze i dali se vidi trenerova ruka?
Skroz nepotreban incident u poslednjem minutu. Nije to lepo videti od igraca Vojvodine. Bilo je i ranije faulova na ovoj utakmici, dosudjenih i nedosudjenih, ali nije bilo carki. Mislim da je ovo bila posledica zelje i mladosti nasih rezervista da se pokazu i dokazu, pa se lepo ponasanje otrglo kontroli?
Prva je utakmica i prvi put su zajedno na terenu, pa videcemo na sledecim kontrolnim mecevima sta ko i koliko moze i dali se vidi trenerova ruka?
Skroz nepotreban incident u poslednjem minutu. Nije to lepo videti od igraca Vojvodine. Bilo je i ranije faulova na ovoj utakmici, dosudjenih i nedosudjenih, ali nije bilo carki. Mislim da je ovo bila posledica zelje i mladosti nasih rezervista da se pokazu i dokazu, pa se lepo ponasanje otrglo kontroli?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
Kad je teško onda Deep.Deep Purple wrote: ↑Mon Jan 13, 2025 4:56 pm @Mare_Liman
To nije istina, Lalatovića možemo voleti ili ne kao što ga i ne volimo većinski ali retko kad je on sa Vojvodinom igrao bunker. Bilo je i takvih mečeva nije da nije ali ispada po narativu da smo igrali gotovo svaku iza lopte i bunker.
U oba mandata smo mi makar u superligi igrali jako dobar fudbal.
Pogotovo u prvom mandatu.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Grbavica.021*
ЧАРКЕ НА ТЕРЕНУ ПРЕД КРАЈ ДУЕЛА ВОЈВОДИНЕ И ТЕРМЕЗА: Тренер Новосађана међу првима улетео на терен да раздваја завађене
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/car ... 2025-01-13
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/car ... 2025-01-13
- Neizlecivi
Suma sumarum, borbeno prvo poluvreme gde smo bili bas ostri. Vidi se da falis stelovanja u pozicioniranju igraca, desavalo se da visimo. Raduje sloboda data Seriju i Bemidele izgleda bas u formi.
Drugi deo je delovao poprilicno haoticno, Radulovic da donosi malo bolje odluke i resava se lopte brze, bio bi u top 3 igraca u timu. Mladenovic je nesto slabiji fizicki, ali meni deluje kao neko ko zasluzuje sansu i od koga se moze ocekivati mnogo.
Za kraj, Meda je bas prgav od kad se vratio. Mozda nam i treba toga, imali smo par sezona gde nam je falilo ostrine
Drugi deo je delovao poprilicno haoticno, Radulovic da donosi malo bolje odluke i resava se lopte brze, bio bi u top 3 igraca u timu. Mladenovic je nesto slabiji fizicki, ali meni deluje kao neko ko zasluzuje sansu i od koga se moze ocekivati mnogo.
Za kraj, Meda je bas prgav od kad se vratio. Mozda nam i treba toga, imali smo par sezona gde nam je falilo ostrine