ja pa ja pa ja
Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Jbt, ovaj je u rangu sa vučkom po veličanju sebe. Teraj se više iz našeg kluba!
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Izgleda se ljubav malo ohladila, posto je ranije nudio deset godina. 

- Mare_Liman
Чешће се експонира него велики шеф 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ljigavo, da ljigavije ne moze biti!
Cestitke svima u klubu, sto su nam ovo doveli kao trenera i sto ga nisu oterali posle cuvene konferencije. Jadno!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Zna li se šta?
Leti li lalatović?
Leti li lalatović?
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
- Mare_Liman
Занимљиво...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Па ово би било...занимљиво. Не знам шта бих рекао, по дрчности није испод Лалата а по понашању, барем до сада виђеном, без ексцеса. Фудбалска каријера као мало који тренер који је био овде, мало ко од наших људи икада.Cane wrote: ↑Wed Jan 15, 2025 12:56 amEvo odgovora.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/kak ... 2025-01-14
Осим што је као дете био код црвених, нема додатних конекција са близанцима (чини ми се).
Недостатак искуства у вођењу екипе је сигурно минус.
- Mare_Liman
Занимљиво је да и ако је прошо циганску омладинску школу гледао пар пута партизан у Евро Лиги у баскету
Ja apsolutno ne vidim šta bismo dobili s njim, osim što bismo se rešili Lalatovića (što je samo po sebi dovoljno, je l’ te
).
p.s. Da napomenem i da nisam pristalica trenera koji su tokom fudbalske karijere igrali u zadnjoj liniji.

p.s. Da napomenem i da nisam pristalica trenera koji su tokom fudbalske karijere igrali u zadnjoj liniji.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
Једино би нам донео неки медијски спин, вероватно именом и донео нешто публике на стадион, овако генерално дискутабилно, нема неког тренурског искуства, још ко што каже Милан не готивим бивше играче који су били одбрамбени играчи, ал ко зна, свакако и јесте једино битно то да би се решили Лалатовића...
+1
+1Mare_Liman wrote: ↑Wed Jan 15, 2025 2:03 am Једино би нам донео неки медијски спин, вероватно именом и донео нешто публике на стадион, овако генерално дискутабилно, нема неког тренурског искуства...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- slanobarac
Sklanjati Lalatovića je pod mus. E sad, zašto ovaj potez nije povučen ranije i da on ne vodi pripreme je pitanje za velike magove iz uprave. Ako je informacija o dolasku Kolarova tačna.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!