Neka Romanic navija za zvezdu u svoja cetiri zida boli me qrac za to ako on na terenu bude najbolji protiv njih kao sto je to bio Sele. Sele i dandanas navija za cigane ali je bio suvi profesionalac, davao je 110% na terenu i zato to nije bilo bitno. A i sam kaze da mu je od svih osvojenih trofeja najmiliji ovaj sa nama jer ga je bilo najteze izboriti. A od ovih sto smo u zadnje vreme dovodili blizanackih isprdaka svaki protiv svojih zaboravi kao se trci a protiv onih drugih preorava teren. Nazalost previse smo takvih imali, a ko se na mleko opekao taj i u jogurt duva...
Transferi
Re: Transferi
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
+1Radoye wrote: ↑Tue Jan 14, 2025 12:55 amNeka Romanic navija za zvezdu u svoja cetiri zida boli me qrac za to ako on na terenu bude najbolji protiv njih kao sto je to bio Sele. Sele i dandanas navija za cigane ali je bio suvi profesionalac, davao je 110% na terenu i zato to nije bilo bitno. A i sam kaze da mu je od svih osvojenih trofeja najmiliji ovaj sa nama jer ga je bilo najteze izboriti.
Не треба неког обележавати да ли је овај или онај осим ако отворено не подржава њих, поготово одласцима на њихове текме. Романић је изјавио шта је изјавио пре много времена, ко зна какво му је мишљење сада. Нека на терену уради шта треба, нека испоштује клуб док је у њему и нека не уради оно што је Малбашић урадио, то је сасвим довољно. Ако нас успут зготиви као што је Чумић, одлично. Такође, клуб да испадне коректан према њему, љубав/поштовање је двосмерна улица.
Још од Лазетића нисам видео да је неко забушавао против својих, јесам ли заборавио неког?A od ovih sto smo u zadnje vreme dovodili blizanackih isprdaka svaki protiv svojih zaboravi kao se trci a protiv onih drugih preorava teren. Nazalost previse smo takvih imali, a ko se na mleko opekao taj i u jogurt duva...
To sto je Lazetic radio je bio cisti kriminal, to je nivo iznad svega drugog sto sam u zivotu video u fudbalu. A imali smo i posle njega slucajeve da se u 1:1 sansama odigra pas golmanu i tako to.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Tako je @Radoye - samo teren.
Jedino ce mu se posebno gledati te utakmice protiv cz.
I Sestic i Ljupko Petrovic i Milorad Kosanovic ( pre njih Branko Stankovic) nisu imali ,,milosti" i sa Vosom su izbili zvezdi Titulu iz ruku. Nisu oni dovodili svoju decu u zvezdinim dresovima na utakmice Vojvodine, dok su bili njen deo, a pogotovo u derbijima protiv cz. Obostrano se znao red.
Dobro, Ljupka i Kosanovica je to odvelo na zvezdinu klupu. Sto bi se reklo, naplatili su to iz Vose upuno.
Mozda bi posle '89 Vosa i dalje nastavila sampionski niz i u Evropi, da se nisu desile poznate okolnosti.
Nesrecnim autogolom Gacese smo samo zapecatili sudbinu narednih decenija uz veoma kratkotrajne iskorake. To trece mesto u domacem takmicenju i trece kolo u evropskim kvalifikacijama. Domaci Kup je odavno izgubio smisao.
Jedino ce mu se posebno gledati te utakmice protiv cz.
I Sestic i Ljupko Petrovic i Milorad Kosanovic ( pre njih Branko Stankovic) nisu imali ,,milosti" i sa Vosom su izbili zvezdi Titulu iz ruku. Nisu oni dovodili svoju decu u zvezdinim dresovima na utakmice Vojvodine, dok su bili njen deo, a pogotovo u derbijima protiv cz. Obostrano se znao red.
Dobro, Ljupka i Kosanovica je to odvelo na zvezdinu klupu. Sto bi se reklo, naplatili su to iz Vose upuno.
Mozda bi posle '89 Vosa i dalje nastavila sampionski niz i u Evropi, da se nisu desile poznate okolnosti.
Nesrecnim autogolom Gacese smo samo zapecatili sudbinu narednih decenija uz veoma kratkotrajne iskorake. To trece mesto u domacem takmicenju i trece kolo u evropskim kvalifikacijama. Domaci Kup je odavno izgubio smisao.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Odustalo se za sada od Šatare zbog povratka Crnomarkovića. I dalje je na radaru ako stigne neka ponuda ili se neko povredi.
I dalje sam mišljenja da bi nam bio preko potreban bez obzira bio tu Crni ili ne. Pogotovo ako se bude gurala formacija sa tri štopera. Mi jedino imamo Drobnjaka, koji je ruku na srce slabo korišten u prvom delu sezonu, a pokazao je određeni kvalitet.
Mali Tanjga je samo statista ako ćemo iskreno.
Mali Tanjga je samo statista ako ćemo iskreno.
-
Šatarina cena je 300.000 Rusima, plus plata koja nije mala i klub je procenio da nema potrebe sada tu uložiti, ali ostaje otvorena priča.
- Mare_Liman
+1
Меда централни, Сеја или Сиченџе десни и леви црни, везни ред са Његошем и Кокановићем одличан.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mislim da je Lalatovic formacijski dobro postavio zadnju liniju (desno Sicendze, centralni Korac i levi Crni).
Jeste da nam zaskripi na sredini terena u protivnickoj kontri i da imamo dosta ozbiljnu rupu. Videcemo kako ce to izgledati sa Romanicem, ali ne mogu sva trojica napadaca biti bez defanzivnih obaveza.
Po meni, samo jedan moze da ima nesto manje defanzive i taj jedan je Seri. Ova dvojica se moraju vracati i pomagati veznima i zadnjoj liniji. Inace, bice gusto. Nece to sve moci (brzinom) Sicendze to pokrpiti ( uz to bice izlozen i kartonima i on i Korac).
Korac i Crni su sporiji stoperi. Levo je brz Baros i pomaze Crnom, a desno Sicendze Buteanu. Koliko ce se Romanic vracati, vidcemo uskoro. Kokanovic i Meda ne mogu sami pokriti celu sredinu terena u kontri.
Kako vama izgleda ekipa u novonastaloj situaciji sa 3 stopera u liniji? Ima ovde forumasa koji se mnogo bolje razumu u problematiku ove vrste od mene.
Jeste da nam zaskripi na sredini terena u protivnickoj kontri i da imamo dosta ozbiljnu rupu. Videcemo kako ce to izgledati sa Romanicem, ali ne mogu sva trojica napadaca biti bez defanzivnih obaveza.
Po meni, samo jedan moze da ima nesto manje defanzive i taj jedan je Seri. Ova dvojica se moraju vracati i pomagati veznima i zadnjoj liniji. Inace, bice gusto. Nece to sve moci (brzinom) Sicendze to pokrpiti ( uz to bice izlozen i kartonima i on i Korac).
Korac i Crni su sporiji stoperi. Levo je brz Baros i pomaze Crnom, a desno Sicendze Buteanu. Koliko ce se Romanic vracati, vidcemo uskoro. Kokanovic i Meda ne mogu sami pokriti celu sredinu terena u kontri.
Kako vama izgleda ekipa u novonastaloj situaciji sa 3 stopera u liniji? Ima ovde forumasa koji se mnogo bolje razumu u problematiku ove vrste od mene.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mene zanima koje to poznate evropske ekipe igraju sa 3 štopera? Čisto kako bih ispratio kako to izgleda...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mancester j,inter,leverkuzen,girona ,verona i narwvno reprezentacija Srbije 

- Mare_Liman
Челси је освојио Лигу Шампиона са најмање примљених голова чини ми се у историји нокаут фазе Лиге Шампиона, играли су 3-4-3 или ти 5-2-3 , Конте је исто са Челсијем освојио Премијер Лигу са 3-4-3 или ти 5-2-3, генерално у сваком клубу Конте форсира са тројицом позади, тренутно играју Интер и Леверкузен, Јунајтед ретко
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
Mare_Liman wrote: ↑Tue Jan 14, 2025 6:36 pmЧелси је освојио Лигу Шампиона са најмање примљених голова чини ми се у историји нокаут фазе Лиге Шампиона, играли су 3-4-3 или ти 5-2-3 , Конте је исто са Челсијем освојио Премијер Лигу са 3-4-3 или ти 5-2-3, генерално у сваком клубу Конте форсира са тројицом позади, тренутно играју Интер и Леверкузен, Јунајтед ретко
Znači rešeno, bićemo srpski Leverkuzen!

- Deep Purple
Savcic Luka wrote: ↑Tue Jan 14, 2025 6:58 pmMare_Liman wrote: ↑Tue Jan 14, 2025 6:36 pmЧелси је освојио Лигу Шампиона са најмање примљених голова чини ми се у историји нокаут фазе Лиге Шампиона, играли су 3-4-3 или ти 5-2-3 , Конте је исто са Челсијем освојио Премијер Лигу са 3-4-3 или ти 5-2-3, генерално у сваком клубу Конте форсира са тројицом позади, тренутно играју Интер и Леверкузен, Јунајтед ретко
Znači rešeno, bićemo srpski Leverkuzen!![]()
![]()