Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grbavica.021*

Re: Uprava

Post by Grbavica.021* »

Збиљићева добродошлица Романићу: Голгетер за европску Војводину

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/204812 ... -vojvodinu
Milan

Post by Milan »

Informacija koju ću sa vama podeliti dolazi od roditelja dece koja treniraju u Voši, te se nadam da je tačna. Naime, jedan od trenera iz omladinske škole je dobio otkaz kad je vidjen u zvezdinom dresu. Ako je istina, vredi pohvaliti upravu za ovaj potez! Nadam se totalnoj čistki medju trenerima sa lošim pedigreom i još jačem radu na usmeravanju dece ka jedinom ispravnom putu.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Duplof

Post by Duplof »

Još jedan pokazatelj da nam u omladinskoj školi rade svakakvi likovi...
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Milan wrote: Tue Jan 14, 2025 11:35 pm Informacija koju ću sa vama podeliti dolazi od roditelja dece koja treniraju u Voši, te se nadam da je tačna. Naime, jedan od trenera iz omladinske škole je dobio otkaz kad je vidjen u zvezdinom dresu. Ako je istina, vredi pohvaliti upravu za ovaj potez! Nadam se totalnoj čistki medju trenerima sa lošim pedigreom i još jačem radu na usmeravanju dece ka jedinom ispravnom putu.
И онда се питамо што нам деца прелазе првом приликом код цигана ил црних, на страну све лоше, враћање Качара, Пекарића и овај отказ је свакако нешто ка чему треба да се тежи, надам се да ће се држати и разни састанци о значају Војводине и да ће се клуб преближити свој деци у омладинској школе да осете Војводину бар упола ко ми...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Cane

Post by Cane »

Milan wrote: Tue Jan 14, 2025 11:35 pm Informacija koju ću sa vama podeliti dolazi od roditelja dece koja treniraju u Voši, te se nadam da je tačna. Naime, jedan od trenera iz omladinske škole je dobio otkaz kad je vidjen u zvezdinom dresu. Ako je istina, vredi pohvaliti upravu za ovaj potez! Nadam se totalnoj čistki medju trenerima sa lošim pedigreom i još jačem radu na usmeravanju dece ka jedinom ispravnom putu.
Isto ovo.sam čuo i ja. U pitanju je neki Deni ili Dani, možda će upućeniji znati o kome je tačno reč. Ko god da je neka leti, a nadam se da će i svi ostali ako ih ima još takvih poput njega.
Treca Generacija

Post by Treca Generacija »

Koliko sam upucen postojao je u omladinskoj skoli Deni Teljigovic , sin naseg bivseg igraca Amira , vodio je selekciju generacije 2012 ...
Ali nekako ne verujem da je to razlog .
Turija

Post by Turija »

Dobro je da se poceo zavoditi red, kodeks ponasanja i dres kod u FCVB.
Pozdravljam potez.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Da, Deni Teljigović je u pitanju…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Eto, a tata mu je bio sjajni vezni Vose i cenjen kod navijaca.
Ne znam sta se dogadja u glavi tim sinovima?
Onomad, Dundjerski junior, sada Teljigovic junior ,,gaze" i brukaju svoje oceve i njihove karijere.
Ne mogu da verujem, kako je to moguce :frown: :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Milan wrote: Wed Jan 15, 2025 10:35 am Da, Deni Teljigović je u pitanju…
Koliko je proverena informacija da je to razlog?
Iskreno, ako je u pitanju Amirov sin, baš mi "smrdi".
Milan

Post by Milan »

Napisao sam da takva informacija kruži među roditeljima dece koju je trenirao. To je sve što znam...
POŠTO OBRAZ ???!!!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Tanjga tužio FSS, izdato hitno saopštenje: "Javnost će tek saznati za njegov angažman"
https://www.b92.net/sport/fudbal/srpsk ... govor/vest
Turija

Post by Turija »

Sto vise saznajem o Tanjgi senioru, sve manje lepo mislim o njemu? Ranije sam imao dosta dobro misljenje o Tanjgi iz generacije '89 i izjavama koje je davao u vezi Vose. Kad je doslo do dela, to se pocelo kruniti. A, i izjave su mu pocele sve vise liciti na Lalatoviceve.
Pa, jos i ovo sa ,,ispalom" g-dina Bakmaza. Ne verujem da je Lazo to napisao bez ozbiljnog osnova?
Milan

Post by Milan »

Turija wrote: Thu Jan 16, 2025 11:08 am Sto vise saznajem o Tanjgi senioru, sve manje lepo mislim o njemu? Ranije sam imao dosta dobro misljenje o Tanjgi iz generacije '89 i izjavama koje je davao u vezi Vose. Kad je doslo do dela, to se pocelo kruniti.

Slično sam i sâm hteo napisati. A da nije izduvao u savezu, k…c bi se interesovao za Vojvodinu. Sad kad mu nema saveza, kad mu više nema Mihe da se uz njega šlepa, sad smo mu i mi dobri…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cane

Post by Cane »

Turija wrote: Thu Jan 16, 2025 11:08 am Sto vise saznajem o Tanjgi senioru, sve manje lepo mislim o njemu? Ranije sam imao dosta dobro misljenje o Tanjgi iz generacije '89 i izjavama koje je davao u vezi Vose. Kad je doslo do dela, to se pocelo kruniti. A, i izjave su mu pocele sve vise liciti na Lalatoviceve.
Pa, jos i ovo sa ,,ispalom" g-dina Bakmaza. Ne verujem da je Lazo to napisao bez ozbiljnog osnova?
Ja Lazu poštujem i iznenadio me ovaj obrt sa njegovom ekskluzivom. Nikako ne verujem da je to izmislio iz čista mira i da mu neko nije bar nešto od toga nabacio, a da je on malo doradio.
Pri tome, moguće da mu je izvor te informacije sporan i da tu leži ključni problem s verodostojnošću.

Prisetih se da je tako prošle godine napisao da onaj neki Danac bukvalno narednog dana stiže kod nas na pripreme, a posle se ispostavilo da ta priča nema baš nikakvog utemeljenja.
Post Reply