Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Savcic Luka

Re: Uprava

Post by Savcic Luka »

Cane wrote: Thu Jan 16, 2025 2:27 pm
Pri tome, moguće da mu je izvor te informacije sporan i da tu leži ključni problem s verodostojnošću.
Ne bih bio iznenadjen da je izvor neko blizak Tanjgi.
Turija

Post by Turija »

Mozda nije lose da se, jos jednom, vratim(o) na slucaj Denija Teljigovica u dresu cz, radi potpunijeg sagledavanja?

Da li se ta situacija dogodila na FCVB ili je to iz ranijeg perioda rada Teljigovica u skoli fudbala npr. na ovom linku? :

:https://zrenjaninski.com/sport/deni-tel ... ente-foto/
Poznato je i da Proleter ima saradnju sa Fudbalskim klubom Crvena zvezda, gde Deni povremeno radi i kao trener sa mlađim uzrastima. Ova saradnja je u poslednje vreme podignuta na mnogo viši nivo, pa je tako FK Proleter postao jedan od Zvezdinih regionalnih centara u kojima se kale talenti za omladinsku školu FK Crvena zvezda.
Malo menja pogled na dogadjaj, da ne bude tako crn, ako se u Zrenjaninu desilo, pre dolaska Teljigovica u Vosu?

Da li neko zna, kada i gde se zbilo i kako je Teljigovic radio sa nasom decom: da li za Vosi ili za zvezdu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Sve više provejava klupski stav da smo zadovoljni sa trećim mestom na kraju sezone. Taj defetistički narativ mi se nikako ne dopada...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Milan wrote: Fri Jan 17, 2025 5:09 pm Sve više provejava klupski stav da smo zadovoljni sa trećim mestom na kraju sezone. Taj defetistički narativ mi se nikako ne dopada...
Jbg drzi se fotelje i ne talasaj, znas gde ti je mesto u sistemu, sedi di si ni za di si nisi...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

https://n1info.rs/vesti/pajtic-andrej-v ... e-blokade/
U izjavi za Nova.rs, Pajtić navodi da mu je visoko pozicionirani funkcioner vlasti u ponedeljak javio da brat predsednika Srbije Andrej Vučić, Zvonko Veselinović i izvesni Boske spremaju navijače iz Beograda i drugih delova Srbije da ih dovedu i rasporede po novosadskim javnim preduzećima.
Ovo treba proveriti, i zato stoji ovde.
Budemo li kao klub na bilo koji nacin umesani u bilo kakve svinjarije koje prete da izazovu sukob medju narodom, sto se mene tice, mozemo se ugasiti slobodno. Uprava ne cini klub, to stoji. Klub cinimo mi i oni sto su dosli pre nas, ali ako se dozvoli ovako nesto, niti smo mi dostojni Vojvodine, niti ima potrebe da se Vojvodina kao klub, sa slobodarskom istorijom kakvu ima, kalja ovim pasjim ljudima i vremenima.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ovo stavljam ovde, jer je usko povezano sa upravom i radom i fk sekcije.

Oficijalni profil RK Vojvodine je upravo podelio instagram story sa sadrzajem "Deci je mesto u skoli"...

Elem, popisam vam se po rukama koje su otkucali ovaj sadrzaj. Sad ste nasli da se mesate i pokazujete stavove!!! Nabijem vas na isto ono sto vam vodje i gnjide iz fotelja crtaju po zidovima istih tih skola!!! Gnjide.

https://ibb.co/r3vx17m
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Сад чекамо ФК да се огласи још, ужас, стварно смо циганска филијала. Јебали вам Боске и они слични из управе матер!
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Гњиде, више ме на рукомету видети неће, а и ФК ако се огласи...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Svako pojedinačno može da se oglašava u sopstveno ime i to me posebno ne zanima. Ali ako bi bilo kome palo na pamet da se na zvaničnim klupskim profilima izjašnjava na sličan način kao ovo u RK onda bi to bilo za ozbiljnu osudu i reakciju na svaki mogući način. Počev od ovog foruma preko tribina pa gde god dalje da treba.
Nadam se da tako nešto neće nikome pasti na pamet!
Duplof

Post by Duplof »

Uvek sa tobom wrote: Wed Jan 22, 2025 10:02 pm Гњиде, више ме на рукомету видети неће, а и ФК ако се огласи...
+1

U upravi kluba imamo tog Bosketa i dekana FTN-a, koji je puštao policiju na fakultet početkom blokada i nijednom nije podržao njegove studente. I sami studenti se pitaju kako je moguće da dekan tako jedne važne institucije bude deo uprave fudbalskog kluba s najvećim kriminalcima u državi.

Edit: objavio je i KK identičnu priču kao RK... Ide "report" na ova dva storija.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

ВК, ФК, ОК се, бар за сад, фала Богу нису огласили, ово је тешка срамота, али најбољи приказ колико им гори под ногама.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Milan

Post by Milan »

Neizlecivi wrote: Wed Jan 22, 2025 9:27 pm Ovo stavljam ovde, jer je usko povezano sa upravom i radom i fk sekcije.

Oficijalni profil RK Vojvodine je upravo podelio instagram story sa sadrzajem "Deci je mesto u skoli"...

Elem, popisam vam se po rukama koje su otkucali ovaj sadrzaj. Sad ste nasli da se mesate i pokazujete stavove!!! Nabijem vas na isto ono sto vam vodje i gnjide iz fotelja crtaju po zidovima istih tih skola!!! Gnjide.

https://ibb.co/r3vx17m

+1

Ko je vama dao za pravo da se na ovaj način oglašavate?! Ogromna sramota i stavljanje klubova sportskog društva u službu krvnika.

Ako i FK uradi nešto slično, oteraće i ovo malo ljudi sa stadiona, uključujući i mene.

Zbiljiću, ti li si predsednik sportskog društva?

Sramota, sramota, SRAMOTA!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
VošaNS

Post by VošaNS »

Istu poruku na stori je okačio čak i RK partizan hahhahaha ovo je sve po nalogu tako da očekujem i od FK uskoro isti stori.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Nista, blizi se sezona, ako i FK reaguje sa istom objavom, ja obecavam da ce mi reakcija biti upravo suprotna. Bicu na stadionu i iskazacu i ja javno svoj stav na stadionu. A pozvao bih i sve ostale na isto, da iskazete javno vas stav
Cane

Post by Cane »

Neizlecivi wrote: Thu Jan 23, 2025 8:29 am Nista, blizi se sezona, ako i FK reaguje sa istom objavom, ja obecavam da ce mi reakcija biti upravo suprotna. Bicu na stadionu i iskazacu i ja javno svoj stav na stadionu. A pozvao bih i sve ostale na isto, da iskazete javno vas stav
Ako se to desi onda treba reagovati baš na stadionu!
Post Reply