Kriminal u srpskom fudbalu

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cane

Re: Kriminal u srpskom fudbalu

Post by Cane »

Nije ovaj dr ništa loše mislio s ovim, da ga ne napadamo odmah :D

Smrad je u stvari možda samo želeo da objavi simbol koji predstavlja personifikaciju njega lično i kluba koji predvodi :mrgreen:

Apsolutno su za sebe izabrali adekvatan simbol :D

Gadovi!
Milan

Post by Milan »

Image

Uklapa se u ovog pacova. Još ako je istina da su opet odložili dan žalosti zbog utakmice… Šta reći?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Wild Srem

Post by Wild Srem »

Milan wrote: Tue Jan 21, 2025 2:51 pm Uklapa se u ovog pacova. Još ako je istina da su opet odložili dan žalosti zbog utakmice… Šta reći?
Ma ne da je istina nego 1/1 , sram ih bilo sve ______________(psovke)__________________ .
Jel se secate korone kad su cigani slavili rodjendan na utakmici(zabranjena publika) i palili baklje, ulazili u teren i sprdali se, sto mislite da ne bi odlozili dan zalosti, zbog ,,samo,, 8 ljudi, a vamo ce 50 iljada da se veseli, ajte molim vas, jos ako pobede kojim slucajem, idi begaj sutra sva njihova odvratna stampa krece u akciju i to je to, teraj dalje, zaboravice se.
Ali ne, necemo zaboraviti nista!
ssnigd

Post by ssnigd »

Minja wrote: Tue Jan 21, 2025 9:59 pm Stadion u Beogradu poluprazan. Ljudi pocinju da dolaze sebi.

Ajmo PSV.
Na kraju tekme da Holandjani podignu taj srednji prst :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Da li verujete u to da su zbog ove ciganske utakmice dan zalosti "pomerili" za sutra?
VošaNS

Post by VošaNS »

E ovo se zove uživanje :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Овај црвени контакта није видело...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ovaj crveni je na nivou superlige :)

Ne znam sto forsirate slabu posetu, jer meni ovo nije nikakav odgovor ili bunt. Ovo nije reakcija naroda na stanje drustva i vid protesta, vec mi vise deluje reakcija na zimu i poziciju na tabeli.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Slazem se Minja ja sa tim da bi na osnovu svega serviranog trebali ljudi sa krova da vise i bude krcato, te da je ovo podbacaj posete... Samo sto mi to vise deluje uzrokovano opstom apatijom sa nasim fudbalom, a ne iskljucivo bojkotom cigana ili necim slicnim. Pa kad se pogledaju posete na stadionima u drzavi prethodnih par sezona je istinska sramota. Uporedite posete na Karadjordju sad i pre 10 godina samo.

Elem, napatili se i namucili jos mnogo utakmica, suze lili i jecali, kako im doslo, tako nek im i ode.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

"You can fool some people some times but you can't fool all the people all the time"
Bob Marley
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Не знам одакле вам снаге да гледате било шта од два канцера. Не трудим се да сазнам било шта о њима, информације ми долазе индиректно и некада са неочекиване стране, као данас из јутарње емисије радија АС ФМ где су најављивали ову утакмицу са неким "форама" па су приде убацили и црне кроз те "форе".

Нисам то очекивао од њих, тај радио углавном избави неку рандом спортску информацију у инфо блоку, до сада су им гости јутарње емисије били и људи из нашег спортскиг друштва. Разочарали су ме са том најавом јутрос.

Када ћемо достићи тај ниво локалпстриотизма где за Нови Сад неће бити битни мечеви ривала из Београда? Кад видим како рецимо у Напуљу дочекују и испраћају своје играче пред и после меча, сумњам да на њиховом локалном радију се најављује меч из Торина.

Знам да то вуче корене још из времена кад Италија није била уједињена па и раније, може се узети и неки други пример.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

CRD FCV wrote: Wed Jan 22, 2025 2:27 am Не знам одакле вам снаге да гледате било шта од два канцера.
I to još u prenosu... Muka mi je kad vidim njihov dres u bilo kom obliku, kamoli kad bih morao 90 minuta da slušam fašističku kriminalnu organizaciju koja obitava na njihovim tribinama. Upareno sa ostrašćenim komentatorima, televizija nebitna, mogu da zamislim milion i jedan način da bolje ubijem 2 sata života. Gledanje u zid mi pada na pamet kao esencija kvalitetnog vremena u odnosu na gledanje utakmica blizanaca.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"према... на тренингу" :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

Nije srpski već komšijski. Ali opšte poznat šema zbog koje su sad na sudu.. između ostalog.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Znam da je u pitanju član uprave partizana, ali jedna zanimljiva rečenica koja odlično opisuje stanje u klubovima, pa i našem.

tekst:
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... eno/504843

rečenica:
"Dva monitoringa smo prošli, to ljude ne zanima, a da to nismo uspeli, motkama bi nas isterali. Sad imamo licencu, koja je ogroman posao do kraja marta, finansijska forenzika kompletna, revizorska kuća... Ali nama to odgovara, da još jednom dođemo do tih cifara. Ko zna šta ćemo još tu da nađemo."

Suština i nešto na šta se često referenciram kad pričamo o dugovima klubova. Zato verujem da su cigani tu oko 150 miliona u crvenom, crni 75-100 a mi između 25 i 30. Upravo zbog te rečenice.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply