Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Pripreme

Post by Mare_Liman »

Озбиљне и квалитетне припреме, нема шта...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

Imali su objavu na Instagramu.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

https://www.fkvojvodina.rs/rezime-pripr ... tkrovenje/

Bolingi(očekivano) i Depu, po svemu sudeći, u drugom planu kod Lalatovića.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

Zamislite napad Levo Seri Desno Dele Centarfor Bolingi kada bude skroz spreman i iza njega Romanić jaki ko zemlja :D
Milan

Post by Milan »

Realno, mi pojma nemamo kakav je igrač (bio) Bolingi. Meni nije obećavao...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Rakovac

Post by Rakovac »

Milan wrote: Thu Jan 23, 2025 11:38 pm Realno, mi pojma nemamo kakav je igrač (bio) Bolingi. Meni nije obećavao...
Slažem se u potpunosti
djoks

Post by djoks »

Milan wrote: Thu Jan 23, 2025 11:38 pm Realno, mi pojma nemamo kakav je igrač (bio) Bolingi. Meni nije obećavao...
На тих 6 утакмица што је одиграо је оставио добар утисак бар што се тиче мене чак је и дао 2 гола, додуше 1 из пенала али имао је кретњу, скок, јачину у дуелу, агресивност
fare

Post by fare »

Na tih 6 utakmica što je odigrao bio je odličan taman ono što je falilo (drugim rečima nije jebo živu silu nosio je zubima štopere ) da nije ne bi postao miljenik publike za tako kratko vreme.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fare wrote: Sat Jan 25, 2025 9:54 pm Na tih 6 utakmica što je odigrao bio je odličan taman ono što je falilo (drugim rečima nije jebo živu silu nosio je zubima štopere ) da nije ne bi postao miljenik publike za tako kratko vreme.
Nisam siguran da smo gledali istog igrača. Delovao dosta nadmeno iako prespremno. Penal koji je dao, uzeo je igraču koji je trebalo da izvede, pokušavao da se ponaša kao prva zvezda tima. Nije igrao dovoljno dugo da krene da nas nervira svojim ponašanjem. Čak i taj odlazak za DR Kongo, gde je zakačio infekciju, je obavijen velom misterije, jer nije bio na spisku reprezentativaca za to okupljanje, ako me sećanje ne vara. A navijači Voše crnu braću vole na keca, valjda zbog dobrih iskustava sa Kizom, Abuom, Merijem, Bempahom i da ih ne nabrajam sve. Meni Bolingi na prvu nije legao poput navedenih. Ipak, na sve izrečeno, više bih voleo da smo došli u tu hipotetičku priliku da ga ne volimo, nego što mu se ovo sve izdešavalo. Verujem(i želim), ako ostane u fudbalu i u klubu, da ćemo gledati Bolingija koji će ginuti za dres. Taj Bolingi bi bio Bog tribina.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Danas su igrali prijateljsku iza "zatvorenih vrata" Vojvodina i Spartak. Igrali su igraci koji mahom ne igraju, B ekipe.
Vojvodina je dobila 2:1, ali je Spartak vodio prvo poluvreme 1:0 dok su igrali igraci koji su donekle u planu. Vojvodina je preokrenula tek drugo poluvreme kad je Spartak igrao skoro sa omladincima. Vojvodina je nastupala u sastavu Romanić, Medojević, Vukan Savićević, Poletanović, Bukinac, Rosić...ne znam baš ceo sastav još, znam da je to drugo poluvreme igrao i Bolingi.

Lalatović je opet bio na ivici skandala jer je Bešić uklizao Romaniću, zakasnio na loptu i oborio ga. Lalatović je tu skakao na nekog klinca koji je sudio, ovaj morao dati crveni karton Bešiću, pa je i to bio uzrok preokreta.

Sve u svemu jako loša atmosfera u ekipi i izdanje, protiv B tima i omadinaca Spartaka.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Наркоманчини откуцава време...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Lalatovic peni na Bosnjaka? Sokiran sam.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

gospodinFKV wrote: Wed Jan 29, 2025 5:42 pm Lalatovic peni na Bosnjaka? Sokiran sam.
Što je najjače nije smeo na njega, nego je skočio na sudiju da ga izbaci napolje, i malo na klupu Spartaka. S tim što su mu Bešić i Tutorić odgovorili pa se smirio, čak i pružio ruku ovom na izlazu sa terena...
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pa dobro i šta je ovde šokantno? Ne razumem?

Bez da me neko pogrešno shvati, za Lalatovićev odlazak sam ali se ovde svašta spočitava.

Čovek treba da reaguje ako je start bio oštar za prijateljsku utakmicu.

Igrao sam fudbal jako dugo da sam se svega nagledao i ne vidim šta je ovde šokantno.

@GospodinFKV

Preuzima se narativ a to nije dobro, ja ne vidim da je Lalatović negde nekoga uvredio nacionalistički. To što su spletom okolnosti Dudić i Bešić iz Bosne ne znači ništa.

Ne treba ljudima lepiti etikete, Lalatović ima dovoljno umrljanu pozadinu ali ne moramo je i mi pumpati.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Pa šokantno je to što je bio klasičan klizeći kad promašiš loptu i pokupiš igrača, naravno da igrači koji su u drugom planu žele da se dokažu kroz utakmicu i normalno da ima neki jači start nevezano što je prijateljska. Nije to sunday liga da on deli pravdu
Post Reply