Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Danilo

Re: Transferi

Post by Danilo »

Andrija je pre svega dobar decko, i igrac sa ogromnim potencijalom koji se je izgubio zadnjih godinu i po dana. Niko nije uspeo da ga izvuce iz tog sna.Pre svega da mu vrayi samopouzdanje.
Velika šteta jer zaista po svim parametrimo pred njim je bila dobra karijera.
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Danilo wrote: Wed Jan 22, 2025 5:55 pm Andrija je pre svega dobar decko, i igrac sa ogromnim potencijalom koji se je izgubio zadnjih godinu i po dana. Niko nije uspeo da ga izvuce iz tog sna.Pre svega da mu vrayi samopouzdanje.
+1

Kod Ranka je igrao najbolji fudbal i tacno se videlo da ima to nesto. Sve u svemu, bez i jedne mrlje, ekcesa, ... Hvala Andrija i srecno u daljoj karijeri.
„Hasta la Victoria Siempre!“
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Forza Voša wrote: Wed Jan 22, 2025 7:11 pm
Danilo wrote: Wed Jan 22, 2025 5:55 pm Andrija je pre svega dobar decko, i igrac sa ogromnim potencijalom koji se je izgubio zadnjih godinu i po dana. Niko nije uspeo da ga izvuce iz tog sna.Pre svega da mu vrayi samopouzdanje.
+1

Kod Ranka je igrao najbolji fudbal i tacno se videlo da ima to nesto. Sve u svemu, bez i jedne mrlje, ekcesa, ... Hvala Andrija i srecno u daljoj karijeri.
+1

Тотално други играч кад је дошао, под Ранком, и сад...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Na pocetku Bandovicevog mandata je isto lepo igrao,utakmica sa zvezdom u aprilu je bila jedna od njegovih zadnjih utakmica u nasem dresu gde je odigrao dobro.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Neće mi biti žao, često nezainteresovan na terenu, neretko odsutan iz timskih napora. Ovih milion i po zvuči kao naučna fantastika, ali ipak želim mu svu sreću gde god da ode. Čini mi se da će mu trebati. Talenat je nesporan, ali glava nije ispratila.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

https://www.dnevnik.rs/lat/sport/fudbal ... 2025-01-22

Toromanu istekla pozajmica u Inđiji i izgleda da će proleće provesti u Kabelu. Pored ostalih momaka koji su pobrojani u tekstu.

https://www.instagram.com/fkradnickism_ ... -AhV6Nv4z/

Butraković postigao gol u pripremnoj utakmici za Radnički iz Sremske Mitorvice. Nema informacija po kom modelu je tamo.
hvylarn

Post by hvylarn »

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/spo ... 2025-01-22

Nadam se da se neće neki general isprečiti.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

hvylarn wrote: Thu Jan 23, 2025 1:50 pm https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/spo ... 2025-01-22

Nadam se da se neće neki general isprečiti.
Шта би са Бакмазом, више се не потписује, не дај се Лаки!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ne znam da li je greška ili ne, ali na sajtu superlige Sičendže stoji da nije više u klubu.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Rabba wrote: Thu Jan 23, 2025 3:59 pm Ne znam da li je greška ili ne, ali na sajtu superlige Sičendže stoji da nije više u klubu.
na istom sajtu piše da je Luka Drobnjak napadač
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fkvtelep89 wrote: Thu Jan 23, 2025 4:24 pm
Rabba wrote: Thu Jan 23, 2025 3:59 pm Ne znam da li je greška ili ne, ali na sajtu superlige Sičendže stoji da nije više u klubu.
na istom sajtu piše da je Luka Drobnjak napadač
I na našem klupskom sajtu je to podugo stajalo... Odatle i potiče.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Forza Voša wrote: Wed Jan 22, 2025 7:11 pm bez i jedne mrlje, ekcesa,
Osim ''nikad ne reci nikad'' za klupski sajt, kao odgovor na pitanje da li ce se ikada vracati u zvedu. :cheers:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lua/503005

Imamo puno stranaca i ne znam kako stojimo trenutno po tom pravilu (moram da proverim) ali ja bih ovog Kalulu-a barem na pozajmicu doveo ja sam ubeđen da bi kod nas eksplodirao.

Pisao sam par puta, mislim da u partizanu niko ne može da dođe do značajnije igre u onakvom sistemu.

A sami komentari i na ovu vest o Jojiću govori ko su zapravo oni i kakvi su.

Bitno je da je njima svima smetala naša reakcija koju je Malbašić sam proizveo svojim potezom.
Turija

Post by Turija »

Koliko vidim, trend je ataka na strance.
A, bez tih stranaca liga bila amaterska. Bez tih stranaca, ni cz ne bi izborila i ovo malo sto je uradila.
Ali, tako to biva kod nas - uvek su krivi drugi, a najvise stranci.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Stranci prave razliku u zvezdi, jer ona može da priušti takve strance. Mi možemo da kažemo da je Seri naš najbolji igrač, ali mi sa njim niti bolje stojimo na tabeli, niti pravimo bolje rezultate u Evropi u odnosu na ranije periode kada nismo ili gotovo da nismo imali strance. Čak naprotiv.
TSC pravi pristojne rezultate u Evropi gotovo bez stranaca.
Post Reply