Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Karlsson wrote: Sun Jan 26, 2025 1:08 pm Stranci prave razliku u zvezdi, jer ona može da priušti takve strance. Mi možemo da kažemo da je Seri naš najbolji igrač, ali mi sa njim niti bolje stojimo na tabeli, niti pravimo bolje rezultate u Evropi u odnosu na ranije periode kada nismo ili gotovo da nismo imali strance. Čak naprotiv.
TSC pravi pristojne rezultate u Evropi gotovo bez stranaca.
Hajde, da ne menjamo teze, upitacu kratko i jasno:
kako bi stojali na tabeli bez Serija?

Niko od igraca u TSC nije individualno bolji od vecine nasih, ali oni su organizovaniji klub, imaju savremenije trenere i skoro su nezavisni od domace politike. Takodje i pravu podrsku sa glavne i sporedne strane, dok mi imamo visestruko saplitanje. Daje nam se neki novac, da izigravamo konkurentan klub. A, i taj finansijski bilans ce se videti tek na kraju mandata.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
denialalner

Post by denialalner »

Karlsson wrote: Sun Jan 26, 2025 1:08 pm Stranci prave razliku u zvezdi, jer ona može da priušti takve strance. Mi možemo da kažemo da je Seri naš najbolji igrač, ali mi sa njim niti bolje stojimo na tabeli, niti pravimo bolje rezultate u Evropi u odnosu na ranije periode kada nismo ili gotovo da nismo imali strance. Čak naprotiv.

Apsolutno tacno
Turija

Post by Turija »

denialalner wrote: Sun Jan 26, 2025 2:11 pm
Apsolutno tacno
Opet, moram da se umesam u diskusiju, jer zaboravljas da svi klubovi domace lige imaju strance u odnosu na nekad.
Svesno ili nesvesno to zaboravljate? Samo sto ih cz ima najvise i najskupljih i najvise promasaja za te novce. Ali, moze im se.
Last edited by Turija on Sun Jan 26, 2025 2:24 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Turija wrote: Sun Jan 26, 2025 1:57 pm
Hajde, da ne menjamo teze, upitacu kratko i jasno:
kako bi stojali na tabeli bez Serija?

:!: :!: :!:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Karlsson

Post by Karlsson »

Da nije doveden Seri doveo bi se neko drugi za te pare. Uvek smo u napadu imali 1 ili 2 igrača koji su nas vadili iz proseka.
Stranci se danas dovode u tolikom broju jer je domaće tržište sve siromašnije i sve manje kvalitetno, a domaći klinci gledaju što ranije da zapale iz Srbije.
Međutim ti stranci nisu ništa dodatno doprineli kvalitetu lige, osim što su napravili veći jaz između zvezde i ostalih.
Partizan mislim da ima najviše stranaca u ligi, pa su u kanalu.
denialalner

Post by denialalner »

Deep Purple wrote: Sun Jan 26, 2025 10:17 am Imamo puno stranaca i ne znam kako stojimo trenutno po tom pravilu (moram da proverim) ali ja bih ovog Kalulu-a barem na pozajmicu doveo ja sam ubeđen da bi kod nas eksplodirao.
Prvo proveri koliku ima platu(lako je)

Onda proveri statistiku

preko 50ak utakmica 4 gola
Sporo krilo, bez ikakvog ucinka....
Turija

Post by Turija »

@Karlsson
Partizan nije u kanalu zbog stranaca, vec iz poznatih okolnosti, slicnim Vosiniim.
denialalner

Post by denialalner »

Najmanje stranaca imaju privatni klubovi u Srbiji
(Tsc, Cukaricki, Spartak) uz Napredak

Vojvodina treba da se ugleda na Hajduk ili Rijeku
Zato sto takav potencijal ima(u svemu)
Znaci sto vise "lokalnih" igraca
Stranac, samo ako je ekstremni kvalitet...
(Seri, Korac, Dele)

Hrvati nikad ne bi gledali ekipe koje su legije stranaca, ovako su povezani sa klubom...

Pune tribine i 20ak hiljada preplatnih karata
Rezulati u Evropi, nikakvi kao i kod nas
Ali kod njih,
svima je u interesu reprezentacija
i plus imaju veliki profit...

Kazete nema igraca,
zato sto se odustalo od pravljenja igraca,
ja bi pre rekao da ima nikad vise para u srpskom sportu,
dovode se skupi stranci i gotovo igraci,
traze se rezultati(kojih nema)
i nema prostora za domace igrace
lako je biti na drzavnim jaslama

Rezultat svega toga
NIKAKAV napredak(napreDno)

Privatizacija.
Turija

Post by Turija »

denialalner wrote: Sun Jan 26, 2025 2:52 pm Najmanje stranaca imaju privatni klubovi u Srbiji
(Tsc, Cukaricki, Spartak) uz Napredak

Vojvodina treba da se ugleda na Hajduk ili Rijeku
Zato sto takav potencijal ima(u svemu)
Znaci sto vise "lokalnih" igraca
Stranac, samo ako je ekstremni kvalitet...
(Seri, Korac, Dele)

Hrvati nikad ne bi gledali ekipe koje su legije stranaca, ovako su povezani sa klubom...

Pune tribine i 20ak hiljada preplatnih karata
Rezulati u Evropi, nikakvi kao i kod nas
Ali kod njih,
svima je u interesu reprezentacija
i plus imaju veliki profit...

Kazete nema igraca,
zato sto se odustalo od pravljenja igraca,
ja bi pre rekao da ima nikad vise para u srpskom sportu,
dovode se skupi stranci i gotovo igraci,
traze se rezultati(kojih nema)
i nema prostora za domace igrace
lako je biti na drzavnim jaslama

Rezultat svega toga
NIKAKAV napredak(napreDno)

Privatizacija.
Posle raspada Jugoslavije i Hajduk i Rijeka su bili skrajnuti u korist Dinama, ali su se oni izvukli iz prestonickog stiska. Imali su i jace navijacko zaledje, dok je Vosa i to izgubila.
Dovodili su i daleko bolje trenere i pravili strategiju povratka.
Hajduk sad vraca i bivse igrace i radi na kvalitetu.

Ja nisam za potpunu privatizaciju, sa jednim gazdom, vec za Akcionasko drustvo, kao FC Barcelona.

Jer, evo drastican i svez primer loseg, kad je klub u rukama jednog coveka, je FC Valensija.

Treci grad po velicini u Spaniji, sa velikom tradicijom, sada pred ispadanjem iz Primere, zato sto vlasnik sa Dalekog Istoka nece da ulaze u klub. Moze mu se, i niko mu nista ne moze.
A pogledajte kakvu istoriju ima FC Valencia:
Фудбалски клуб Валенсија (шп. Valencia Club de Fútbol) шпански је фудбалски клуб из Валенсије. Клуб игра у Првој лиги Шпаније и један је од највећих и најуспешнијих шпанских фудбалских клубова. Валенсија је до сада освојила шест титула првака Прве лиге, осам титула Купа Краља, један трофеј Купа УЕФА, два трофеја Купа сајамских градова, један трофеј Купа победника купова, два трофеја Суперкупа Европе те трофеј Суперкупа Шпаније. Такође су два пута играли у финалу Лиге шампиона, али оба пута су поражени. Први пут сезоне 1999/00. од Реал Мадрида, а други пут сезоне 2000/01. године од немачког Бајерна. Валенсија је такође била члан групе Г-14, а сада је члан Европског удружења клубова.
A, pogledajte FC Barcelona. I kad su u krizninom periodu, brzo se vrate na svoje mesto.
fare

Post by fare »

Ma kakav crni Kalulu šta je taj pokazao prošao bi kao Moreira ko se seća.
Treca Generacija

Post by Treca Generacija »

Kolega Fare , u nekoliko prethodnih postova , predlazes Bolingija , na osnovu nekog svog licnog misljenja i i emocije prema istom igracu , ali si prilicno ostar na licno misljenje i emociju ostalih kolega forumasa prema nekim igracima . Kao sto je kolega Rabba napisao , Bolingi je nepoznanica za nas , kao i vecina igraca koje nismo gledali . Licno misljenje je opet nesto drugo . :cheers:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Na prošloj utakmici Radničkog iz Sremske Mitrovice, Butraković je dao gol, a juče odigraše i sa Kabelom. Butraković se nije pojavio u sastavu Mitrovčana, ali jeste Vanja Apostolovski, koji je bio na pozajmici u Radničkom iz Zrenjanina.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

Evo ko je priželjkivao Kalulua iz crnih ima platu 50 hiljada mesečno, za nas astronomska cifra .
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ognjen Bogunović, nekada velika golmanska nada, koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u RFKNS, posuđen je Dubočici do kraja sezone.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Rabba wrote: Thu Jan 30, 2025 3:21 pm Ognjen Bogunović, nekada velika golmanska nada, koji je prošlu polusezonu proveo na pozajmici u RFKNS, posuđen je Dubočici do kraja sezone.
Ima 20 godina, golman je, rano je za otpisivanje. Emil je npr sa 21 otisao u Proleter, sa 22 se vratio u Vosu.
Post Reply