21. kolo: Napredak - VOJVODINA 1:1 (1:0)

Uvek sa tobom

Re: 21. kolo: Napredak - VOJVODINA, petak u 17h (A1P)

Post by Uvek sa tobom »

Почели да играмо кад су стручњаци вратили на људску формацију...касно
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

На шта дадосмо 2 сата... Туга, чемер и јад.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Slavoljub bi sa ovom Vojvodinom izgledao bolje nego što Vojvodina izgleda trenutno, potpisujem. Prebio Lazić Serija pošteno. Kakve vanserijska partija Buteana, žali bože plate koju ima :D Isto ovo je i Bjeković mogao da igra pa i bolje...
Marko93

Post by Marko93 »

Nije ovo lose kad se uigra,ja bi sledecu probao sa 4 stopera i jos sire bekove ofanzivno stavio taman igramo kod kuce mogu trcati po atletskoj stazi.
fare

Post by fare »

Prvo po meni je ovaj remi isti kao i poraz drugo ja bih počeo odbijati od plate igraču koji vrati golmanu a ima drugo rešenje brate mili mi sa centra i dalje vraćamo loptu Gočmancu . Meda mora igrati to se videlo i danas Butean i Nikolić naj gori Dele loš Seri kurcobolja Baroš prvo poluvreme ok drugo ga nije nigde bilo Crni se danas naigrao fudbala više nego naši vezni igrači .Sviđa mi se kako igra Romanić gleda samo napred ka golu i danas sjajna asistencija i dalje ne mogu da verujem koga mi danas nismo pobedili tamo jedino Bastajić zna fudbala ovo ostalo dža bu sistem i na kraju smo mogli i pobediti ni krivi ni dužni da je Vukan šutirao malo više u stranu sve u svemu odmah razočaranje posle 1 utakmice .
Turija

Post by Turija »

Ako je tacno da su ovo fizicki bile najteze pripreme, onda me ne cudi sto su nam igraci bez svezine i brzine.
Drugo, mislim da igraci nisu razumeli kako treba poziciono da stoje i kako da igraju?
Trece, uigravalo se jedno, a morace se igrati drugo.
Last edited by Turija on Fri Jan 31, 2025 8:18 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
VošaNS

Post by VošaNS »

Kad sam govorio da Serija boli ku*ac da se vrati nazad bio sam član sns tribine koji vredja najboljeg igrača kojeg je Vojvodina imala.
Štoperi podbacili svi do jednog zajedno sa očajnim bekovima. Meda mora biti starter u svim utakmicama i bez Uroša (invalida) Nikolića. Dele opet van pozicije, Romanić doneo bod prelepim ubacivanjem za Kokanovića koji je zajedno sa njim i Medom jedini pokazao želju za pobedom.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Utakmica užasno dosadna za gledanje. UN je rehabilitovan, ali mogu odmah da ga vrate na Goli otok. Korać isto jako loš danas, ali ne bih išao redom dalje i ocenjivao. Tužno kako ovo izgleda. Romanić mi deluje kao dobro pojačanje. Svaka mu čast za onu asistenciju. Meda imao isto maestralnu i šteta što su se ova dvojica sudarila.

Jbg, niko neće da nas posluša. Zato i ravnodušnost prema rezultatima kod nas raste...
POŠTO OBRAZ ???!!!
jackson

Post by jackson »

Užas.Ne znam šta izmišljaju i eksperimentišu ovi naši treneri.Medojević mora da igra.Treba da napraviš tim da iskoristiš najbolje igrače.Ja mislim da je 4-3-2-1 za naš igrački kadar i stanje sa bonusima idealno.Nikolić mi ni na tribinama ne bi bio.Romanić ostavio dobar utisak.Tražiti mladog desnog beka.Videti ima li šta od Bukinca.Dati šansu Mladenoviću.Vratiti Veličkovića u život.Treba i živeti od nečega posle ovih.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Milan wrote: Fri Jan 31, 2025 8:36 pm Utakmica užasno dosadna za gledanje. UN je rehabilitovan, ali mogu odmah da ga vrate na Goli otok. Korać isto jako loš danas, ali ne bih išao redom dalje i ocenjivao. Tužno kako ovo izgleda. Romanić mi deluje kao dobro pojačanje. Svaka mu čast za onu asistenciju. Meda imao isto maestralnu i šteta što su se ova dvojica sudarila.

Jbg, niko neće da nas posluša. Zato i ravnodušnost prema rezultatima kod nas raste...
+1
Stexman

Post by Stexman »

VošaNS wrote: Fri Jan 31, 2025 8:17 pm Kad sam govorio da Serija boli ku*ac da se vrati nazad bio sam član sns tribine koji vredja najboljeg igrača kojeg je Vojvodina imala.
Štoperi podbacili svi do jednog zajedno sa očajnim bekovima. Meda mora biti starter u svim utakmicama i bez Uroša (invalida) Nikolića. Dele opet van pozicije, Romanić doneo bod prelepim ubacivanjem za Kokanovića koji je zajedno sa njim i Medom jedini pokazao želju za pobedom.
Seri jeste jedan od najboljih igraca koje ima Vojvodina i naravno da ga boli k***c da se vraca kad igra sa invalidima! Ko ce da igra onda nazad ako se on vraca? Neko mora napolje. Ova postava danas nema sta da trazi protiv patlidzana. Mi nemamo vezni red zato sto neko mora da igra po svaku cenu. A tog nekog boli k***c da igra ono sto treba, pa zasto onda Serija ne bi boleo k***c da se vraca i radi tudj posao?
Za ostalo se slazem. Romanic ce biti pojacanje iako sam bio skeptican.
Bekovi nam nisu toliko losi kao sto kazes samo su preoptereceni, oni bukvalno nose igru i tu je problem.

Lalatovicu mars iz Vojvodine.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Nikad nisam voleo da vredjam nase igrace,ali zbog ove partije peske da se vracaju kuci debili jedni.
Kokanovic,Baros,Romanic i Medojevic sjajni moraju svaku utakmicu da startuju i da igraju.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Utisak tekme je**ni Savicevic koji pokusava sa 30 metara, sa jacinom suta moje pokojne baba Ljubice. :mrgreen:
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

У првом полувремену без једне акције,само ударање по лопти,о шансама да не причамо.Све фудбалско наше је асистенција Романића и гол Кокановића.
Напредак са све српским играчима је играо пресинг,уз играча,није нам дозволио да се окренемо.Нисмо имали одговор на такву игру,ништа нисмо показали.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

gospodinFKV wrote: Fri Jan 31, 2025 10:47 pm Utisak tekme je**ni Savicevic koji pokusava sa 30 metara, sa jacinom suta moje pokojne baba Ljubice. :mrgreen:
Био сам чак изненађен са јачином шута јер он то ради далеко горе.

Шта рећи, утакмицу сам испратио са пола мозга. Било је занмиљивих потеза, неколико пета, добрих дугих лопти, по неки соло продор Серија. Укупно танко за сва три бода.

Нисам писао а хтео сам о томе како нам треба 7 победа, то јест барем 21 бод да би били бољи него прошле сезоне. Овим исходом данашњим мислим да за то нема више шансе.

А и кога то брига више са свиме шта се дешава око нас и око клуба.
Locked