Da definitivno ne igra... Po informacijama od danas... Naljutio se
22. kolo: VOJVODINA - partizan 0:0
- Uvek sa tobom
Re: 22. kolo: VOJVODINA - partizan, subota u 18.30h
Који га кретен љути?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
On ne igra - Lalatovic vise nece voditi nikoga posle sutrasnje utakmice!
Samo Seri Slaninara Spasava (od narkomana)! 

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
Мислим да треба убости тренутак, поготово ако нас буде већински на западу да се покрене чувено "Сери, Сери, Сери" да се да дознања шта мислимо о свему томе, најбољег играча склањате из екипе и нисте у стању да га испоштујете финансијски, а остали полу аматери зарађују ко зна какву суму новца.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Zato što su kompleksaši, da smo im zaista toliko nebitni kako se prave ne bi svaki put organizovsli invaziju. Ko ih kebe.
A ovo za Serija da ne igra, za jajca povešati I trenera i upravu!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Pošto.baš nigde osim ovde ne pronađoh potvrdu ili bilo kakvu informaciju da Seri sutra neće biti u sastavu može li onda neko ko je upućen da nam navede nešto više o tome.
Ako je zaista u pitanju "ljutnja" zna li se šta je uzrokovalo, ako se naljutio valjda nije tek tako i iz čista mira, mora onda postojati nešto određenije.
Da konkretizujem. Na koga se konkretno personalno naljutio? Na nekog iz stručnog štaba, uprave ili drugih struktura kluba, saigrača, ljude koji su zaposleni tamo, nekog desetog, koga?
I naravno, ako postoji ljutnja dajte da vidimo šta je razlog za nju, šta ju je prouzrokovalo? Moguće da je neko ispoljio nekorektan odnos prema njemu, ili što mi realnije zvuči da možda nisu ispoštovane neke ugovorne obaveze prema njemu.
Nadam se da će neko biti u prilici da saopšti bar nešto.od ovoga pa da onda imamo jasniju predstavu o čemu se radi i da možemo izvlačiti zaključke i ko je odgovoran za tako nešto, ako je ta informacija uopšte tačna, jer ne vidim nigde nikakvu potvrdu.
Iskreno, veoma me čudi da je uopšte moguće da do takve stvari dođe baš pred sami meč s crnima i ukoliko je istina neko tu duguje ozbiljne odgovore.
Ako je zaista u pitanju "ljutnja" zna li se šta je uzrokovalo, ako se naljutio valjda nije tek tako i iz čista mira, mora onda postojati nešto određenije.
Da konkretizujem. Na koga se konkretno personalno naljutio? Na nekog iz stručnog štaba, uprave ili drugih struktura kluba, saigrača, ljude koji su zaposleni tamo, nekog desetog, koga?
I naravno, ako postoji ljutnja dajte da vidimo šta je razlog za nju, šta ju je prouzrokovalo? Moguće da je neko ispoljio nekorektan odnos prema njemu, ili što mi realnije zvuči da možda nisu ispoštovane neke ugovorne obaveze prema njemu.
Nadam se da će neko biti u prilici da saopšti bar nešto.od ovoga pa da onda imamo jasniju predstavu o čemu se radi i da možemo izvlačiti zaključke i ko je odgovoran za tako nešto, ako je ta informacija uopšte tačna, jer ne vidim nigde nikakvu potvrdu.
Iskreno, veoma me čudi da je uopšte moguće da do takve stvari dođe baš pred sami meč s crnima i ukoliko je istina neko tu duguje ozbiljne odgovore.
Možda jer je prošao prolazni rok?
Šta je drugo u pitanju?
Come on you Reds!
- Deep Purple
Ajde bre ljudi dele se ove rekla-kazala informacije pred duel sa partizanom. Možda je samo neka taktička varijanta gde hoće da se proba sa dva napadača, možda je nešto drugo, može da bude sto različitih stvari a može Sery i da počne. Mislim može biti i tačna informacija samo mislim da to neko pušta pred utakmicu.
Čoveče, napisah sinoć kako imam osećaj za Serija (ili Koraća), i ujutru me dočekaju svi ovi upisi oko njega
@Deep, čak iako je u pitanju neka taktička varijanta, da li se to radi na utakmici protiv konkurenta za Evropu? Doduše, kakvi smo ove sezone, nama je svaka utakmica biti ili ne biti i nijedna nije za bilo kakvo eksperimentisanje.

@Deep, čak iako je u pitanju neka taktička varijanta, da li se to radi na utakmici protiv konkurenta za Evropu? Doduše, kakvi smo ove sezone, nama je svaka utakmica biti ili ne biti i nijedna nije za bilo kakvo eksperimentisanje.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Mare_Liman
Нема ту тахтичких варијанти, кад Сери није у протоколу уопште за партизан...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
Pa podelite info, otkud ta informacija? Otkud to odjednom?Mare_Liman wrote: ↑Sat Feb 08, 2025 9:21 am Нема ту тахтичких варијанти, кад Сери није у протоколу уопште за партизан...
@Duplof Ma ne radi se ali nije prvi put viđeno i fudbalu ali mislim da će Sery da igra danas od starta.
Mislim ja ne bih bio iznenađen da krene sa dva napadača Romanićem i Deleom zbog presinga jer Sery to realno ne igra i onda ne bih bio iznenađen takom nekom zamisli jer je i na ovom mestu mnogima to zasmetalo protiv Napretka a ne da ne padne na pamet Lalatoviću to isto mada je to meni glupost i Sery mora u 11 jer i pored toga daje mnogo više našoj igri.
-
Ako preveden na poslovni jezik, u ovoj situaciji u kojoj je Voša, trener koji je generalno lider na i pored terena, ne sme da modifikuje tim prema nekom svojim zamislima, već formira igru spram tima.
Da pojasnim, naš tim je skautiran 2-3 godine. Svi smo se složili da je igrački dosta dobar, da ne ulazimo u detalje. Trener mora biti svestan toga i time mora da se vodi. Da podsetim na njegove reči kako bi bio drugi sa ovom Vošom.
Prema tome, ako forsira nešto za šta tim nije, isključivo je njegova krivica, da li do neznanja, sujete ili čega god.
El maestro je lepo objasnio da se treneri takodje skautiraju. Čuješ li predsedniče?
Videćemo vrlo brzo šta i kako će biti. Lep dan za jutarnju kafu i rakiju. Nazdravlje svim Slaninarima!
Da pojasnim, naš tim je skautiran 2-3 godine. Svi smo se složili da je igrački dosta dobar, da ne ulazimo u detalje. Trener mora biti svestan toga i time mora da se vodi. Da podsetim na njegove reči kako bi bio drugi sa ovom Vošom.
Prema tome, ako forsira nešto za šta tim nije, isključivo je njegova krivica, da li do neznanja, sujete ili čega god.
El maestro je lepo objasnio da se treneri takodje skautiraju. Čuješ li predsedniče?
Videćemo vrlo brzo šta i kako će biti. Lep dan za jutarnju kafu i rakiju. Nazdravlje svim Slaninarima!

I meni je ovo naš najbolji mogući sastav i bez tri centarhalfa obavezno igratiTurija wrote: ↑Fri Feb 07, 2025 9:55 pmI ja sam za takav sastav.
To je nasih najboljih 11 startnih.