Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
djoks

Re: Prvi tim

Post by djoks »

Не буде ли обештећење бар 4-5 милиона..
Turija

Post by Turija »

djoks wrote: Sat Feb 08, 2025 2:15 pm Не буде ли обештећење бар 4-5 милиона..
I da je 45, mislis da bi nesto promenilo?
@Saki da li Seri ima menadzera? Nekako ne verujem da je bas samostalan igrac u transfer politici i sklapanju ugovora?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Saki

Post by Saki »

Turija wrote: Sat Feb 08, 2025 3:25 pm
djoks wrote: Sat Feb 08, 2025 2:15 pm Не буде ли обештећење бар 4-5 милиона..
I da je 45, mislis da bi nesto promenilo?
@Saki da li Seri ima menadzera? Nekako ne verujem da je bas samostalan igrac u transfer politici i sklapanju ugovora?
Verujem i ja da je menadzer tu potezao, ipak Sery ne zna ni engleski, a ne da trazi dodatne procente ili šta god. Iskreno sada smo na istom znanju oko ovog dešavanja, pošto sve što znam sam ovde podelio.
FORD

Post by FORD »

Moram opet da napisem nesto a rekao sam da necu vise.
Godinama govore kako prave tim za titulu ili evropu a prodavaju sve sto valja u timu. Ti potezi uprave trazio je pare ili nije, zeli u jacu ligu, nije se snasao najbolje ili nije dobar sa upravom je samo jedna velika zvaka za navijace. Lopovluk u nastavku. Navijaci uzimamo titulu.... samo sto nismo, i ko tu ispada glup. Samo jos nesto, Lalatovic zadnji put kad je otiso ostavio je krs tim sa svim penzionerima. Deluje da ce se sve ponoviti opet.
Mislim ja i nemam prava da kazem nesto posto vise i nisam na utakmicama godinama osim ( Ajaksa ) ali pogledam utakmice na tv i izgleda zalosno, a tek ce bez Serija.
Milan

Post by Milan »

Pa sve isto kao u državi. Za dve, najviše tri godine će nas ogrejati sunce i bićemo Švajcarska...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Milan

Post by Milan »

Moguće je i da je on nezadovoljan uslovima. Došao je za smešno obeštećenje (nekoliko puta manje nego što smo, na primer, platili Veličkovića), a moguće je i da mu je plata skromnija od učinka. Kao i u svakoj firmi, tako bi i u klubu trebalo da primete zaposlenog koji ostvaruje natprosečan učinak i samoinicijativno ga nagrade povećenjem plate, a ne da čekaju njegovo nezadovoljstvo ili ponudu koju zaposleni dobije iz druge kompanije. Ne, mi Lalatu sređujemo malu kaznu, dajemo mu žuti karton i novu šansu, a očigledno se odričemo igrača koji ima desetostruko veći učinak na igru od ovog narkomana na klupi. Pa bravo!
POŠTO OBRAZ ???!!!
fare

Post by fare »

Pilićari jedni obični kako vi mislite napraviti rezultate i dobar tim kada prodajete naj bolje jel ste vi svesni da je on sam pola tima mame vam ga nabijem koja je suma u pitanju 10 miliona kada se ne može odbiti fuj gadite mi se majke mi,i ponovo bruka više glodara nego firme .
fare

Post by fare »

Izgleda da KZS ostaje on je sve dogovorio sa Egipćanima ali je zapelo na relaciji Voša Egioćani e sada videćemo dali je to dobro ili ne kako će se KZS ponašati.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Мени је невероватно колико је Његош пропао играчки. Он никако да се поврати и буде онакав какав је био на самом доласку.

Да ли је то Гранада предосетила па га је зато и пустила код нас.
Milan

Post by Milan »

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbi ... -000-evra/

Zadi Seri: Imam problem sa ljudima iz Vojvodine zbog 55.000 evra!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

На прошлој утакмици се морало орити, али на следећој тек мора "Сери, Сери, Сери" , још једна срамота квази спортског директора, да се таквом играчи који је толико учинио не уручи сума новца ... Срамота.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Mare_Liman wrote: Sun Feb 09, 2025 9:34 pm …, још једна срамота квази спортског директора, да се таквом играчи који је толико учинио не уручи сума новца ... Срамота.
Nije imao sitno… :mrgreen:

Ajd neko od aktivista da napravi akciju i da navijači skupe. Pa jbm li ga koliko se skupi - skupi.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Savcic Luka wrote: Sun Feb 09, 2025 9:48 pm
Mare_Liman wrote: Sun Feb 09, 2025 9:34 pm …, још једна срамота квази спортског директора, да се таквом играчи који је толико учинио не уручи сума новца ... Срамота.
Nije imao sitno… :mrgreen:

Ajd neko od aktivista da napravi akciju i da navijači skupe. Pa jbm li ga koliko se skupi - skupi.
Majstori smo da organizujemo nešto, skupili bi tačno 50 eur. :D (podržavam akciju ! )

Mislim da su trebali da mu daju da se ne stvara problem ali opet zamisli da svako od nas ode kod svog poslodavca i traži neku veću pozajmicu? Prosledili bi nas samo put banke da tražimo kredit.

Mada su po meni trebali da mu daju ako je sve tako kao što Sery kaže.
Kafa

Post by Kafa »

Ja mislim da nakon jučerašnje utakmice njegovi saigrači treba da mu uplate te pare, jer se videlo da bi bez njega bili u zoni ispadanja.
Deep nije to bilo koji radnik, ubedlijvo najbolji radnik koji je naivno poverovao lažovima iz uprave da će ga prodati.
Šta reći, kakva država, takva i uprava.
Turija

Post by Turija »

@Deep, ne treba relativizovati stvari. Covek je odbio ponude sa 4 puta vecom platom i dobio obecanje da ce u januaru moci da realizuje transfer. Sada mi je i jasno zasto onakav nacin proslave njegovih golova, pri kraju jesenje polusezone ( pisao sam da mi je nejasna i velika enigma). Bilo je nekih odgovora, ali se skrivala prava pozadina.

Klub mu je trebao odobriti beskamatnu pozajmicu, jer je najzasluzniji sto smo polusezonu zavrsili u gornjem delu tabele, sa sansama da se domognemo i Evrope na leto.
Sad je ,,vaza razbijena" i kako ce ona ,,lepljena" izgledati, tesko je pretpostaviti.
Last edited by Turija on Sun Feb 09, 2025 10:28 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply