22. kolo: VOJVODINA - partizan 0:0

Locked
kulijana

Re: 22. kolo: VOJVODINA - partizan, subota u 18.30h

Post by kulijana »

Jel Romanic zaradio podocnjak u nekom od duela? Nisam primetio.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Veliko dete, mali strucnjak.

@Kulijana
To mu je iz Krusevca.
srkins

Post by srkins »

Prvo poluvreme ocaj drugo ipak nesto bolje oni bili gotovi falio samo neko ko ce ih dokrajciti u tom drugom poluvremenu u sustini steta jer su bas ocaj tim
ssnigd

Post by ssnigd »

Kakav uzas. Bo vas Lalatovic i onaj ko ga dovede da nam se u zivot userava.
Svaki polupismen trener bi ovo resio u prvih 45min.
partizan jadan, a opet, njihova igra mi vise ima smisla, nego ovo nase sto smo igrali.
Last edited by ssnigd on Sat Feb 08, 2025 9:35 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

И Војводина је показала да је баш очај. Ова утакмица није могла другачије да се заврши него овако
Milan

Post by Milan »

Nikad lošiji partizan nisam u životu gledao, a mi ni to nismo u stanju da iskoristimo. Šta je tačno ideja našeg trenera? Voleo bih da mi objasni šta igramo i koje su zamisli.

Krivo mi je što nisam ovde napisao pred kraj šta će nakon utakmice narkoman izjaviti, al' skoro do reči je sve izgovorio.
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Jbg Krtolica, da si se više uvlačio u čmar naprednoj Srbiji, sad bi razmontirao ove debose kao ništa u prvih 45min. Ovako, umesto Krtolice imamo naprednu mrkalicu, pa se i cirkus vratio u grad. Nego, ako može Zbiljić da potraži još koji savet od ljudi iz podzemlja, možda znaju nešto i o vođenju fudbalskog kluba. Do sada su ga prilično dobro savetovali.
Turija

Post by Turija »

Ja losiji partizan nisam video i slabiju utakmicu.
Toliko nesigurnosti u prijemu, predaji, kontroli igre - lopta se odbija i izbija malo od jednih, malo od drugih. Nivo fudbala treceligaski, a ne za prvi rang takmicenja. Samo besomucna i bezidejna jurnjava za loptom. Gol je mogao pasti slucajno iz greske ili prekida.

Iznad vidjenog, jedino, Gocmanac, Romanic i Kokanovic.
U partizanu ne znam koga bih izdvojio? Mozda golmana Jovanovica i Vukotica, ostali kao da su igraci iz donjeg dela tabele domace lige.
Dakle, prva dva prolecna kola 2 boda Vosi i 2 partizanu. Sasvim realno prema vidjenom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Једна од најгорих утакмица, да не кажем "дербија" који сам гледао у х година, туга, чемер и јад. 2 дана да се играло ни једни ни други не би дали гол, Партизан криминалан, не могу 3 паса да саставе, ужас.

Најлепши тренуци на утакмицу су свакако запад, скандирање жвалавом и студентима и оно што је горело на северу, све остало за заборав.

Лалтовићу одлази!

УПРАВА НАПОЉЕ !
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Danilo

Post by Danilo »

No Serry no party.
Lalatovic ocajan, generalno mi ne znamo da vozimo ovaj tim. Nema sistema nema nista, nije ni cudo kad vidimo koji diletanti u strucnom stabu vode tim. Onaj Lalatovic ni ne dolazi na treninge
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Pozdravio bih sve prisutne ... Prava prvenstvena, puna borbe na obe strane... Vojvodina kao klub i Novi Sad kao grad to zasluzuju...

Sta smo mi Bogu zgresili ovako da prodjemo. Bez jednog fudbalskog poteza na obe strane. Bez ijedne izgradjene sanse. Ne znam dal smo posten sut u okvir gola imali. Mozda jedan. Kuku i lele.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nema ovde se jasno vidi „pečat“ trenera. Bandovićeva Vojvodina bi ovu rasturila 3:0 i pored toga što smo katastrofa smo mogli da dobijemo ovog mučenog blizanca.

Romanić sjajan, biće ozbiljno pojačanje ali džabe kada ništa ne funkcioniše, da se udaramo nogom u dupe što Sery ostaje jer bi u suprotnom bilo mučno u nastavku sezone ovako na njegovu inspiraciju možda nekoga i pobedimo.

Mislio sam da ovo neću nikad reći ali ni izdajica kao što je Preletanović ovo ne zaslužuje, dečko je igrao dobro i zaslužuje da vidi teren, šta Lalatović sa njim glumi to ne znam ali je definitivno uz Serija bio najkonstantniji igrač kada god je bio na terenu, ako već trener ne računa na njega trebali su ds ga puste u Poljsku.

Nadam se da je sa Medom sve u redu i da nije ništa ozbiljnije.

Sa Gočmancem smo rešili mesto golmana u narednih nekoliko godina.

Mali Mladenović se sjajno kreće i kada dodatno sazri i ojača već sledeće sezone može biti ozbiljan dodatak ekipi.

Nema više smisla da igra U.N neka nađe neki superligaški klub i neka uživa u igri još dok može a neka njegovu minutažu podele Veličković i Mladenović do kraja sezone.

I da se isto udaramo nogom u dupe jer od drugog pa do 10og mesta se ne zna ko je lošiji pa možda i izboksujemo evropu ove sezone.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Fenomenalna utakmica, ako posmatramo iz ugla paraolimpijskog fudbala.
Sve već rečeno na temu Seri, na temu Lalat itd.
Žali bože ovog smrzavanja, ali iznenadio sam se posetom i našom brojkom.

Nasuprot svemu negativnom, ja ću biti pozitivan.
Mi imamo blago za budućnost, Kokanović, Mladenović će biti brutalni igrači, ali brutalni.
Kokanović već postaje nezamenjiv, a Mladenović ima ubedljivo najbolje kretnje i osećaj za prostor u ovoj ekipi.
Kad bi bilo pameti da razvijemo Drobnjaka kog smo škartirali, Popovića, Bukinca, eto Voše koju volemo uz ove matorce tipa Mede...

Ali da se ne brinemo, neće se to desiti...
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Sve kada saberemo i oduzmemo zadovoljan sam. Nadigrali smo ih i na terenu i na tribinama. Nije lose.
kulijana

Post by kulijana »

Na_3_boda wrote: Sat Feb 08, 2025 10:31 pm Sve kada saberemo i oduzmemo zadovoljan sam. Nadigrali smo ih i na terenu i na tribinama. Nije lose.
Ovaj komentar i ovaj username 🤣
Locked