Ma šalim se i ja malo, apsolutno su trebali da mu ozbezbede taj novac da se ne dolazi do ovakvih gluposti jer će morati svakako da pre ili kasnije sednu i nađu neko rešenje.Turija wrote: ↑Sun Feb 09, 2025 10:24 pm @Deep, ne relativizuj stvari. Covek je odbio ponude sa 4 puta vecom platom i dobio obecanje da ce u januaru moci da realizuje transfer. Sada mi je i jasno zasto onakav nacin proslave njegovih golova pri kraju jesenje polusezone ( pisao sam da mi je nejasna i velika enigma). Bilo je nekih odgovora, ali se skrivala prava pozadina.
Klub mu je trebao odobriti beskamatnu pozajmicu, jer je najzasluzniji sto smo polusezonu zavrsili u gornjem delu tabele, sa sansama da se domognemo i Evrope na leto.
Sad je ,,vaza razbijena" i kako ce ona ,,lepljena" izgledati, tesko je pretpostaviti.
Svakako obećali mu a šta ako nije stigla odgovarajuća ponuda? Pa ne možeš ni ti tek tako da ga prodaš, postoje ugovorne obaveze ima on potpisan ugovor. Ja razumem da je ovo naš najbolji igrač ali prilikom ovih stvari treba izbegavati sentimentalnost. Znači on je najbolji pa ima određene ustupke a da je ovo isto tražio recimo Vukan Savićević koji nema naklonost publike on bi bio bačen na stub srama.
To je problem kod nas Srba hoćemo uređene sisteme ali uvek neko ali.
Ustupak ovde, ustupak onde, učini vamo, učini tamo.
Prodaš ga klub ga se odrekao ne valja, odbiju ponude opet ne valja. Nikad neće sve strane biti zadovoljne.