Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Prvi tim

Post by Deep Purple »

Turija wrote: Sun Feb 09, 2025 10:24 pm @Deep, ne relativizuj stvari. Covek je odbio ponude sa 4 puta vecom platom i dobio obecanje da ce u januaru moci da realizuje transfer. Sada mi je i jasno zasto onakav nacin proslave njegovih golova pri kraju jesenje polusezone ( pisao sam da mi je nejasna i velika enigma). Bilo je nekih odgovora, ali se skrivala prava pozadina.

Klub mu je trebao odobriti beskamatnu pozajmicu, jer je najzasluzniji sto smo polusezonu zavrsili u gornjem delu tabele, sa sansama da se domognemo i Evrope na leto.
Sad je ,,vaza razbijena" i kako ce ona ,,lepljena" izgledati, tesko je pretpostaviti.
Ma šalim se i ja malo, apsolutno su trebali da mu ozbezbede taj novac da se ne dolazi do ovakvih gluposti jer će morati svakako da pre ili kasnije sednu i nađu neko rešenje.

Svakako obećali mu a šta ako nije stigla odgovarajuća ponuda? Pa ne možeš ni ti tek tako da ga prodaš, postoje ugovorne obaveze ima on potpisan ugovor. Ja razumem da je ovo naš najbolji igrač ali prilikom ovih stvari treba izbegavati sentimentalnost. Znači on je najbolji pa ima određene ustupke a da je ovo isto tražio recimo Vukan Savićević koji nema naklonost publike on bi bio bačen na stub srama.

To je problem kod nas Srba hoćemo uređene sisteme ali uvek neko ali.

Ustupak ovde, ustupak onde, učini vamo, učini tamo.

Prodaš ga klub ga se odrekao ne valja, odbiju ponude opet ne valja. Nikad neće sve strane biti zadovoljne.
Turija

Post by Turija »

Slazem da klub ne treba da prihvati ponudu koja mu ne odgovara, ali je onda morao dati tu pozajmicu.
I pozajmica je obligacioni odnos, tako da bi je Seri morao otplacivati kroz plate ili pri realizaciji povoljnog transfera za njega i klub. Zar se ne hvale da Vosa nikad stabilnije finansijski nije stajala?
Last edited by Turija on Sun Feb 09, 2025 10:37 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote: Sun Feb 09, 2025 10:33 pm Slazem da klub ne treba da prihvati ponudu koja mu ne odgovara, ali je onda morao dati tu pozajmicu.
I pozajmica je obligacioni odnos, tako da bi je Seri morao otplacivati kroz plate ili pri realizaciji povoljnog transfera za njega i klub.
Sve to stoji ali to otvara onda drugi problem, onda kome se god prohte može da ode do kancelarije pokuca i kaže njemu ste dali 55k za kuću, meni treba 20k za auto itd…
Da se ne pravimo blesavi svi smo mi radili ili radimo u kolektivima i znamo kako radi ljudska sujeta.

Oni su trebali da mu kažu nema 55k tako potpiši novi pojačan ugovor i imaćeš kroz razliku plata tih 55k ali onda on ne bi pristao jer bi se obavezao na verovatno duži vremenski period.

Mislim opet su trebali da nađu neko rešenje a ne ovako da se odigra da se razumemo.

Mada sam čuo koliko prima kod nas, ja bih mu ponudio to povećanje koje bi dobio od drugih klubova da ostane kod nas jer boljeg nećemo naći.
Last edited by Deep Purple on Sun Feb 09, 2025 10:43 pm, edited 1 time in total.
Turija

Post by Turija »

Hajde da se ne pravimo naivnim. Ako se covek zaduzio za kucu u Obali Slonovace, uz obecanje da ce vrati novac u januaru- februaru, pa ne vrati, zamisli sta bi sve moglo da mu se dogodi. Nije to Nemacka.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote: Sun Feb 09, 2025 10:43 pm Hajde da se ne pravimo naivnim. Ako se covek zaduzio za kucu u Obali Slonovace, uz obecanje da ce vrati novac u januaru- februaru, pa ne vrati, zamisli sta bi sve moglo da mu se dogodi. Nije to Nemacka.
Škakljiva je ovo tema Turija, mislim da mi nismo svakako upoznati sa svim detaljima, verujem da svega tu ima i nema tu nekog idealnog rešenja.

Ja živim u Nemačkoj pa znam kako bi se ovo sa Serijem završilo u bilo kojoj sferi poslovanja ovde tako da i nisam najrealniji sagovornik jer bi oni sekli iz korena.

Mislim ne bih ni diskutovao da mi Sery nije drag i da ne želim da ostane ovde do kraja karijere pa me sve ovo nervira pa nisam možda ni skroz racionalan.
hvylarn

Post by hvylarn »

Za 55 hiljada ova cela frka je nastala. Pritom je bio spreman da mu se oduzima od plate. Nemojte da se šalimo.
Jesu te velike pare za običan narod, ali svi dobro znate koliko jedan prosečan fudbaler kod nas uzima mesečno, a pogotovo stranac.

Ovo je sramotno da je do ovoga došlo. Bukvalno da skupe seniorski saigrači po par soma i da daju čoveku da reši situaciju da se ne blamiramo u medijima a i na terenu.

Da je igrao, pregazio bi sam onaj nesretni partizan.

I normalno je pitati poslodavca za pozajmicu. Iz ličnog primera govorim, gde radim za lokalnu firmu a nije da se obrću neke nenormalne pare.

Maradonu pljuniti u facu za ne javljanje i ignorisanje najboljeg igrača.
fare

Post by fare »

Ako je istina ovo za Serija a nema razloga da ne bude Jovanoviću momentalni otkaz dati i šta sada oće igrati Seri kada ,kako sami sebi skačemo u stomak inače tih famoznih 55 hiljada koliko jadan traži skoro toliko dobija Kalulu (500000) mesečno kojeg je Meda strpao u mali džep . :D Gde je sada veliki mag Zbiljić da smo puni para nikada bolje finansijski nismo stajali koliko para smo dobili na transfere ili se i on usrao da se njegovom gazdi gadno klima tlo pod nogama ?
slanina

Post by slanina »

Ovo je skoro isto kao i sa Abubakarom,zbog toga što nije hteo da igra sa Šerifom smo ispustili istorijsku šansu da uđemo u završnicu nekog evrokupa.
Evo sad zbog siće gubimo igrača stranca kakvog nismo imali od Abua i koji će otići negde za dž i onda će ga uzeti neki blizanac i popišaće nam se opet.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

БРУКА И СРАМОТА!

Сутра ће наравно неки спин демант...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Duplof

Post by Duplof »

Ovo nam nikako medijski ne ide u prilog, pa zamisli da imaš sportskog direktora koji ignoriše pozive svojih igrača?!

Podrška za Serija!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

fare wrote: Sun Feb 09, 2025 11:08 pm Jovanoviću momentalni otkaz dati
Evo sad ce, odmah cim daju lalatovicu.

Vrana vrani oci ne vadi. Svi su oni ista banda.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Гочманац: Добили смо невероватну енергију са трибина, желимо да се одужимо победама

https://www.fkvojvodina.rs/gocmanac-dob ... o-pobedama

Скроман, јако подсећа на Роцкова по начину говора у интервјуима, решили смо питање голмана свакако наредних пар сезона(док га не продају), сјајан :cheers:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
askela3009

Post by askela3009 »

Evo i odgovora kluba.

NEZADOVOLJSTVO U VOJVODINI Tanjga za MBS: Serija čeka kazna! Izdao je klub, saigrače i navijače

https://www.maxbetsport.rs/nezadovoljst ... ce-577863/
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Јел се зна тежина Медине повреде?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
VošaNS

Post by VošaNS »

A tako sada znači? Niko ne može da bude iznad Vojvodine koja postoji 110 godina??? A Lalatović kad vredja i nasrće na protivničkog trenera to može jel? Sram vas bilo smećari.
Sledeću utakmicu bar ceo zapad treba da skandira Lalate odlazi, pa neka vidi da nas je ipak malo više od 16...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply