Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Uprava

Post by gospodinFKV »

Image

Verujem da smo svi ovde sokirani. :mrgreen:
Najsmesniji deo teksta inace onaj gde on govori novinarima da za njihove godine imaju bujnu mastu. Covek koji je najavio titulu... :greenbutt:

Samo plodi, Dojcinovicu, plodi i ne vadi!!!
Brane

Post by Brane »

Upravo sam to isto procitao na krik.rs i rek'o da kazem nesto na tu temu, drago mi je da sam zakasnio 😊

Ja predlazem da se na forumu usvoji deklaracija da ovu upravu od sada oslovljavamo sa Okupaciona Uprava. Neka ostane zapisano da je ovaj forum, najvece steciste navijaca Vojvodine, vecinskom odlukom okarakterisao ovaj olos kao uzurpatore naseg kluba.
Sportski uspesi nas ne interesuju dok traje okupacija.
Brane

Post by Brane »

I upravo sam shvatio da sam proslavio 20 godina na forumu 🎂😎
slanobarac

Post by slanobarac »

Brane wrote: Fri Jan 31, 2025 8:05 pm I upravo sam shvatio da sam proslavio 20 godina na forumu 🎂😎
Čestitke za jubilej.
A što se tiče okupacione uprave moram te podsetiti da je ovde dočekan kao spasilac. Ono čuveno-a koga drugog?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Brane

Post by Brane »

slanobarac wrote: Fri Jan 31, 2025 8:29 pm
Brane wrote: Fri Jan 31, 2025 8:05 pm I upravo sam shvatio da sam proslavio 20 godina na forumu 🎂😎
Čestitke za jubilej.
A što se tiče okupacione uprave moram te podsetiti da je ovde dočekan kao spasilac. Ono čuveno-a koga drugog?
Hvala Slanobarac. Da, secam toga. Ali, zveri se sada isteruju na cistinu. Ja licno pojma nisam imao o ovim mandovima, a kamoli o Zbiljicevim vezama sa njima. Mozda je do sada mogao da igra na kartu nezainteresovanog biznismena, simpatizera, redovnog platise reketa itd. Ali on bre ispada top 3 zvalavog za Novi Sad. Mene je sramota.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Brane wrote: Fri Jan 31, 2025 8:04 pm Ja predlazem da se na forumu usvoji deklaracija da ovu upravu od sada oslovljavamo sa Okupaciona Uprava.
Realno svaka uprava od ukidanja Sabora kad je uvedeno da Skupstina sama sebe bira (da, u Batovo vreme) je bila okupaciona. Neka je cinila vise stete, neka manje, ali sve su one uzurpirale klub od njegovih clanova. I sve ovo sto gledamo od tada je jedan kontinuitet.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ali to ucurivanje krimosu, fazon ''hvala ti na ovim savetima, ne znam ti ja to, ja sam samo biznismen''... :pegla:
Milan

Post by Milan »

Je l' možda ova utakmica bila dovoljna da shvatite konačno da nam treba trener, a ne "trener"?
POŠTO OBRAZ ???!!!
ФКВАе

Post by ФКВАе »

Порука за Цигане у управи.Ви сте издали клуб,грд,навијаче и играче са свим што радите! Класично напредњачки,подмукло и и са стилом.
Управа напоље!
fare

Post by fare »

Danas se odlučuje za Serija o kazni zna li se šta ?
Turija

Post by Turija »

fare wrote: Tue Feb 11, 2025 12:08 am Danas se odlučuje za Serija o kazni zna li se šta ?
S obzirom, kakvu je kaznu dobio trener, sve vise od opomene je nepravda.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Zbiljiću imaš li problem sa probavom?
Ali ti ipak imaš da biraš ko će ti zakucati na vrata, ovi tvoji "borci protiv korupcije" ili oni što će doći?
Kupujem kokice i uživam. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

Svašta nešto sam u zadnje vreme čuo iz nekoliko izvora (iz prve ruke od par igrača i ljudi iz kluba, da ne bude zabune), pa ću prenositi kako se čega setim.

Najvažnije, ceo igrački kolektiv je svestan da Lalatović nije trener za nas. Neki ga poštuju što ima fer odnos prema igračima, nekima je ovako ok lik, ali su svi složni u oceni da je klub na zavidnom nivou (igrački i finansijski) i da nam treba trener koji to može da isprati. Jednostavno, Lalatović nije dovoljno stručan.

Ono gde Lalatoviću nije lako (daleko od toga da ga branim) je što u timu izgleda imamo dosta igrača koji su gurani i moraju da igraju. Ne govorim ovde o jednom ili dvojici. :roll: Verovatno i jedan od razloga što igramo s tri štopera. :wink:

Kao i mi ovde, i igrači često pominju Krtolicu i kažu da je kod njega bila najbolja atmosfera. Svi su ga voleli i svi misle da nisu trebali da ga sklanjaju. Njegov recept je bila potpuna iskrenost prema igračima, uigrana odbrana i velika sloboda svima u napadu.

Iz kluba mi kažu da pomaka neće biti dok Zbiljić ne promeni okruženje. On je navodno iskren u svojim namerama, ali je toliko hijena okolo i različitih interesa, da se mi sa ove mrtve tačke pomeriti ne možemo. A on prepušta struci većinu i kao neće da se meša. I nemoj da je slučajno neko ovde pomislio da ga branim! Samo prenosim...

Lalatovića neće menjati do kraja sezone, osim ako ozbiljno ne kiksne. Ne znam šta je ozbiljan kiks, jer bi kod mene već leteo posle ova dva remija i hvatao bih voz u zadnji čas sa nekim krštenim...

I tako, pisaću još...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Хвала пуно на информацијама, свакако да нам у овој ситуацији значе, добро је да су и играчи свесни, али и овај други део јако брине,ако су у првом тиму играчи гурани и морају да играју, шта ли је тек у млађим категоријама...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Milan wrote: Wed Feb 12, 2025 7:29 pm
Iz kluba mi kažu da pomaka neće biti dok Zbiljić ne promeni okruženje. On je navodno iskren u svojim namerama, ali je toliko hijena okolo i različitih interesa, da se mi sa ove mrtve tačke pomeriti ne možemo. A on prepušta struci većinu i kao neće da se meša. I nemoj da je slučajno neko ovde pomislio da ga branim! Samo prenosim...
Za iskrene namere sam i ja čuo sa više strana i pre nego je došao u FKV. Iz tog razloga sam u početku bio ok. Za okruženje je jasno kao dan. Medjutim, on kao glavni menadžer, lider kluba je odgovoran za to okruženje. Pa neka sam izračuna šta mu je činit, što verujem i da radi, pa zato i ne menja okruženje.
Post Reply