Verujem da smo svi ovde sokirani.

Najsmesniji deo teksta inace onaj gde on govori novinarima da za njihove godine imaju bujnu mastu. Covek koji je najavio titulu...

Samo plodi, Dojcinovicu, plodi i ne vadi!!!
Čestitke za jubilej.
Hvala Slanobarac. Da, secam toga. Ali, zveri se sada isteruju na cistinu. Ja licno pojma nisam imao o ovim mandovima, a kamoli o Zbiljicevim vezama sa njima. Mozda je do sada mogao da igra na kartu nezainteresovanog biznismena, simpatizera, redovnog platise reketa itd. Ali on bre ispada top 3 zvalavog za Novi Sad. Mene je sramota.slanobarac wrote: ↑Fri Jan 31, 2025 8:29 pmČestitke za jubilej.
A što se tiče okupacione uprave moram te podsetiti da je ovde dočekan kao spasilac. Ono čuveno-a koga drugog?
Realno svaka uprava od ukidanja Sabora kad je uvedeno da Skupstina sama sebe bira (da, u Batovo vreme) je bila okupaciona. Neka je cinila vise stete, neka manje, ali sve su one uzurpirale klub od njegovih clanova. I sve ovo sto gledamo od tada je jedan kontinuitet.
S obzirom, kakvu je kaznu dobio trener, sve vise od opomene je nepravda.
Za iskrene namere sam i ja čuo sa više strana i pre nego je došao u FKV. Iz tog razloga sam u početku bio ok. Za okruženje je jasno kao dan. Medjutim, on kao glavni menadžer, lider kluba je odgovoran za to okruženje. Pa neka sam izračuna šta mu je činit, što verujem i da radi, pa zato i ne menja okruženje.Milan wrote: ↑Wed Feb 12, 2025 7:29 pm
Iz kluba mi kažu da pomaka neće biti dok Zbiljić ne promeni okruženje. On je navodno iskren u svojim namerama, ali je toliko hijena okolo i različitih interesa, da se mi sa ove mrtve tačke pomeriti ne možemo. A on prepušta struci većinu i kao neće da se meša. I nemoj da je slučajno neko ovde pomislio da ga branim! Samo prenosim...