Šta si? Navijač ili samo simpatizer FK Vojvodina?
- Mare_Liman
Re: Šta si? Navijač ili samo simpatizer FK Vojvodina?
Мисли на данашњи снимак код променаде
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Не знам јел се већ зна да ли момци имају везе са било којом трибином.Јебига и пре су се дешавале и дешаваће се овакве ствари само што није излазило на друштвене мреже.
Imaju, znam ih. Sramno...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Uvek sa tobom
Опет о Фирми пишу људи, тачно треба почети са БАН-овима...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Neizlecivi
Ja koliko sam (bas neprovereno) cuo, nema veze incident sa navijanjem i pripadnosti klubovima. A da su retardirani jesu, samo tako.
- slanobarac
Da li se zna ko su napadači?Uvek sa tobom wrote: ↑Thu Jan 09, 2025 9:24 am Опет о Фирми пишу људи, тачно треба почети са БАН-овима...
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Grbavica.021*
О оваквим темама не треба причати нити им је место на овом форуму као нпр. то што се десило испред променаде, а неко је већ написао да је то увек било а и било је горе али није објављивано на друштвеним мрежама.
Ako nalazite opravdanja za huliganizam, sta je sledece sto ce te opravdati? Dilovanje, ubistvo, nadstresnicu? Gde se granica povlaci?
Neki balavci su izvrsili krivicno delo, i za isto verovatno koriste izgovor da navijaju za Vojvodinu. Meni to ozbiljno smeta.
Neki balavci su izvrsili krivicno delo, i za isto verovatno koriste izgovor da navijaju za Vojvodinu. Meni to ozbiljno smeta.
- slanobarac
I meni.MiSmoFKV! wrote: ↑Fri Jan 10, 2025 5:24 pm Ako nalazite opravdanja za huliganizam, sta je sledece sto ce te opravdati? Dilovanje, ubistvo, nadstresnicu? Gde se granica povlaci?
+100000...MiSmoFKV! wrote: ↑Fri Jan 10, 2025 5:24 pm Ako nalazite opravdanja za huliganizam, sta je sledece sto ce te opravdati? Dilovanje, ubistvo, nadstresnicu? Gde se granica povlaci?
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- The Firm 1989
Поздрав свим форумашима,
Нажалост први пост морам да искористим као мању рекламу, већ пар година држим профиле на инстаграму који су "посвећени" старим издањима наше групе, од издања са појединчаних утакмица, до појединачних "ултра" слика, па и до самих олд скул слика и издања. Наравно главни циљ свега тога, што због пада Фирминог сајта, да се ми присетимо старих издања, да се старији присете почетка и млађих дана, а да млађи виде како је то некад изгледало, у суштини да остане стари и препознатљив стил Фирме, који нажалост већ дуги низ година није присутан на самом северу. Све нас већински везује и један период на том северу и свакако да је лепо присетити се тих неких препознатљвих издања, а ево и појединачног материјала са сва 3 профила :
До скоро сам имао главни фокус само на инстаграм јер је то данас донекле главни сплет дешавања, али од недавно смо и на "You Tubeu" , па бих самим тим поделио и најскорији рад, већинске кореографије наше навијачке групе, многе заборављене, међу многима смо били, многи не знају за већину ,... ради се ускоро и на другом делу, па бих свакако поделио да се многи присете неких сјајних, неких мање сјајних и да се врате у тај лепши период, а мени би свакако било какав вид подршке значио.
Наравно ако је неко ту да допуни материјал или га занимају старе фотке са неких утакмица ту сам за било какав вид сарадње, пишите у ПМ.
Надам се на замерате на мањој реклами, свакако се надам да сам многе вратио у неке лепше периоде како за групу тако и за клуб, а и за наше саме животе, ипак су на овом форуму углавно старији навијачи нашег клуба, уз наравно доста нових генерација и млађих навијача.
Нажалост први пост морам да искористим као мању рекламу, већ пар година држим профиле на инстаграму који су "посвећени" старим издањима наше групе, од издања са појединчаних утакмица, до појединачних "ултра" слика, па и до самих олд скул слика и издања. Наравно главни циљ свега тога, што због пада Фирминог сајта, да се ми присетимо старих издања, да се старији присете почетка и млађих дана, а да млађи виде како је то некад изгледало, у суштини да остане стари и препознатљив стил Фирме, који нажалост већ дуги низ година није присутан на самом северу. Све нас већински везује и један период на том северу и свакако да је лепо присетити се тих неких препознатљвих издања, а ево и појединачног материјала са сва 3 профила :
До скоро сам имао главни фокус само на инстаграм јер је то данас донекле главни сплет дешавања, али од недавно смо и на "You Tubeu" , па бих самим тим поделио и најскорији рад, већинске кореографије наше навијачке групе, многе заборављене, међу многима смо били, многи не знају за већину ,... ради се ускоро и на другом делу, па бих свакако поделио да се многи присете неких сјајних, неких мање сјајних и да се врате у тај лепши период, а мени би свакако било какав вид подршке значио.
Наравно ако је неко ту да допуни материјал или га занимају старе фотке са неких утакмица ту сам за било какав вид сарадње, пишите у ПМ.
Надам се на замерате на мањој реклами, свакако се надам да сам многе вратио у неке лепше периоде како за групу тако и за клуб, а и за наше саме животе, ипак су на овом форуму углавно старији навијачи нашег клуба, уз наравно доста нових генерација и млађих навијача.

Сва наша гостовања, љубавне песме наше... Издерана грла, испијене флаше !
Ne mogu da ti kažem dobrodošao, pošto je ovo i tvoje mesto, žao mi je što se tek sad uključuješ

Očekujem još starog materijala, ovo što si podelio je zlato.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- The Firm 1989
Наравно, има на сва 3 профила свашта, ко што кажеш злата, ал тренутно ми је у циљу озбиљна активација "Old School" профила тако да ће старији имати у чему да уживају и да се присећају, ако буде нешто озбиљније свакако ћу да поделим и овде.

Сва наша гостовања, љубавне песме наше... Издерана грла, испијене флаше !
Svaka čast na entuzijazmu i cimanju! Puno uspeha želim i hvala što si ovo podelio ovde sa nama. 

POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac
Već sam počeo da zaboravljam ovako pun sever, kao da se nikad nije dogodilo. Strašno na šta smo spali.
Tebi hvala i svaka čast na podsećanju.
Tebi hvala i svaka čast na podsećanju.