Uprava
Re: Uprava
Milane hvala na informacijama.
Mi već 3 godine slušamo što ovde na forumu što na mozzart komentarima kako je Zbiljić jedini ispravan i kako su svi oko njega katastrofa.
E sad šta meni tu ne pije vodu, ako je to opšte poznata infromacija kako to da to Zbiljić ne zna i ne menja ništa?
Pa valjda nisu jedini razlog neuspeha treneri?
Mi već 3 godine slušamo što ovde na forumu što na mozzart komentarima kako je Zbiljić jedini ispravan i kako su svi oko njega katastrofa.
E sad šta meni tu ne pije vodu, ako je to opšte poznata infromacija kako to da to Zbiljić ne zna i ne menja ništa?
Pa valjda nisu jedini razlog neuspeha treneri?
- slanobarac
Ja bih dobro proverio izvor ove vesti glede Zbiljića.
Ne slaže se tu mnogo šta. To je stara db-ovska priča. Isto je dobar bio Tito....... ali ovi oko njega. Dobar Sloba ali ona njegova veštica Mira.....
Ne slaže se tu mnogo šta. To je stara db-ovska priča. Isto je dobar bio Tito....... ali ovi oko njega. Dobar Sloba ali ona njegova veštica Mira.....
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Jel se zna šta za KZS ?
Možda Zbiljić ima dobre namere, ali džabe kada se on (verovatno) najmanje angažuje oko kluba u odnosu na neke druge poslove i "poslove". Nije nikakva odbrana, već konststacija. Ako ne može da bude glavom na više strana, hvala lepo i doviđenja.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Vodjenje kluba zahteva celog coveka, to ne moze da se radi kao hobi. Ili 100% fokus na klub ili ako ne moze zbog drugih poslova da nadje / plati jednog ciji ce to jedini posao da bude i koji ce imati sva ovlastenja u njegovo ime i ko ce da snosi odgovornost. Onda svakih 6 meseci / godinu dana povlaciti crtu kako taj radi i da li su dogovoreni ciljevi ispunjeni, kakvo je stanje na racunima itd, pa produzavati saradnju ili raskidati i traziti novog. A mozda i tuziti sudu.
Tako se moze biti "gazda". Ovako baviti se klubom sa strane, uz neke druge poslove, to je put u katastrofu. Jer ko sto kaze narod kad macka ode misevi kolo vode...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
@Radoye, zar nije za sve te poslove u klubu ovlastioTanjgu?
Zar ne rece, onomad, obratite se Tanjgi u vezi Serija?
Zar ne rece, onomad, obratite se Tanjgi u vezi Serija?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Po nekim informacijama njegov status se definitivno rešava danas ili sutra najkasnije, sve opcije su u igri. Nadajmo se da će biti bar malo pameti i racionalnosti na obe strane, mada ne bi bilo iznenađenje da bude i drugačije. Čekamo da vidimo.
@Cane
Da li Seri trenira sa ekipom?
Da li Seri trenira sa ekipom?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Zato što je to i istina ja sam sa hiljadu strana to isto čuo za Zbiljića i ovde više puta delio.
Nikada ga nisam branio iz mojih ličnih uverenja ali kada čujem od ljudi koje poznajem dugo i u koje imam poverenje i znam da vole Vojvodinu onda naravno da to utiče i na neke moje stavove.
Ja sam isto čuo da je od pre par meseci par ljudi u klubu pod žutim kartonom odnosno pred isključenjem a među njima i Grujić ali uzmite ovo sa rezervom.
Ljudi moraju da shvate da u klubu ima isto jako puno struja i da nije lako sve to očistiti, mnogi čuvaju jedni druge.
Ja Zbiljiću zameram neke druge stvari.
@Milan ja mislim da i vrapci znaju koji se štoper gura a ne mislim na Tanjgu.
Mada da bi krenulo bolje prvo bi trebalo raspustiti celu omladinsku školu od pionira pa na gore sa sve decom (barem 95% njih ako postoji bilo kakva sumnja na bilo kakve kombinacije) i trenerima i svim ljudima u omladinskoj školi koji su na pozicijama. Naravno ima tu par imena tipa Kačar itd, koji bi tu seču preživeli. Po meni neka se klub i oprosti nekih samom tom sečom i sa dosta talentovanih klinaca ako treba da bi se očistio pa neka i izgubi nekih potencijalnih par miliona ali mislim da kreće mnogo problema iz same omladinske škole pa se to širi i na ostale strukture kluba. Mnogo ljudi ti mešetari.
Neki totali restart je potreban.
Pa javna je tajna da je i Lane Jovanović imao par svojih igrača u omladinskoj školi, ako grešim ispravite me.
Zanima me da li je Krasić bio na nekoj utakmici od odlaska Laneta juniora a i Laneta iz kluba.
Nikada ga nisam branio iz mojih ličnih uverenja ali kada čujem od ljudi koje poznajem dugo i u koje imam poverenje i znam da vole Vojvodinu onda naravno da to utiče i na neke moje stavove.
Ja sam isto čuo da je od pre par meseci par ljudi u klubu pod žutim kartonom odnosno pred isključenjem a među njima i Grujić ali uzmite ovo sa rezervom.
Ljudi moraju da shvate da u klubu ima isto jako puno struja i da nije lako sve to očistiti, mnogi čuvaju jedni druge.
Ja Zbiljiću zameram neke druge stvari.
@Milan ja mislim da i vrapci znaju koji se štoper gura a ne mislim na Tanjgu.
Mada da bi krenulo bolje prvo bi trebalo raspustiti celu omladinsku školu od pionira pa na gore sa sve decom (barem 95% njih ako postoji bilo kakva sumnja na bilo kakve kombinacije) i trenerima i svim ljudima u omladinskoj školi koji su na pozicijama. Naravno ima tu par imena tipa Kačar itd, koji bi tu seču preživeli. Po meni neka se klub i oprosti nekih samom tom sečom i sa dosta talentovanih klinaca ako treba da bi se očistio pa neka i izgubi nekih potencijalnih par miliona ali mislim da kreće mnogo problema iz same omladinske škole pa se to širi i na ostale strukture kluba. Mnogo ljudi ti mešetari.
Neki totali restart je potreban.
Pa javna je tajna da je i Lane Jovanović imao par svojih igrača u omladinskoj školi, ako grešim ispravite me.
Zanima me da li je Krasić bio na nekoj utakmici od odlaska Laneta juniora a i Laneta iz kluba.
Bio je Krasić vidjao sam ga u loži. @Deep
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Nije zabranjeno, niti anomalija da je neko zastupnik mladim igračima. Problem je kad je neko pacov, a kod nas u državi i sportu pacova koliko oćeš. Eto, na kraju se i za bivšeg reprezentativca iz naših redova ispostavilo slično.Deep Purple wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 10:14 am Pa javna je tajna da je i Lane Jovanović imao par svojih igrača u omladinskoj školi, ako grešim ispravite me.
Kaže zvanični sajt da pojma nemamo na temuDeep Purple wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 10:14 am Mada da bi krenulo bolje prvo bi trebalo raspustiti celu omladinsku školu od pionira pa na gore sa sve decom (barem 95% njih ako postoji bilo kakva sumnja na bilo kakve kombinacije) i trenerima i svim ljudima u omladinskoj školi koji su na pozicijama.

https://www.fkvojvodina.rs/upoznajte-na ... fudbalere/
Što se Zbiljića tiče, on će biti dobar dok je njemu dobro, nema tu obraza u vladajućoj garnituri i ljudima bliskim njima. Po pravilu, ni najmanje. Nažalost. I Tužno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Pre Omladinske škole bih gasio požar u prvom timu, a to bi značilo momentalno sklanjanje sportskog direktora i trenera i dovođenje nekog stranca koji ne bi trpeo kombinacije i uticaj sa strane. Tek kad se očisti taj trulež u vrhu oko prvog tima, onda krenuti sa mlađim kategorijama.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Slazem se da je prvi tim prioritetniji za promenu, nego omladinska skola, ali ona je temelj kluba, tako da i tu mora doci do promene.
U Vosi treba menjati sve iz temelja i to paralelno, jer smo videli da krpljenje ne sluzi nicemu, osim zavaravanju i produzenju agonije. Podrzavam stav @Deepa za potpuni reset.
Sad se sve drma, i to na sve strane, pa ne verujem da ce se nesto krupno menjati u Vosi uskoro?
Tako da nam ,,najuspesniji trener" u Istoriji Vose ostaje do kraja sezone, a posle sve zavisi od okolnosti.
U Vosi treba menjati sve iz temelja i to paralelno, jer smo videli da krpljenje ne sluzi nicemu, osim zavaravanju i produzenju agonije. Podrzavam stav @Deepa za potpuni reset.
Sad se sve drma, i to na sve strane, pa ne verujem da ce se nesto krupno menjati u Vosi uskoro?
Tako da nam ,,najuspesniji trener" u Istoriji Vose ostaje do kraja sezone, a posle sve zavisi od okolnosti.
- Deep Purple
O tome ti i pričam problem su ovi što guraju tu decu na uštrb drugih nažalost je takva situacija u većini klubova i po meni odatle treba krenuti i praviti čistku. Generalno naravno da će menadžeri već u kadetima loviti najtalentovanije ali ima mnogo njih koji nisu toliko talentovani ali kroz kontakte se izguraju jer imaju nekog ko ih zastupa.Rabba wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 11:05 amNije zabranjeno, niti anomalija da je neko zastupnik mladim igračima. Problem je kad je neko pacov, a kod nas u državi i sportu pacova koliko oćeš. Eto, na kraju se i za bivšeg reprezentativca iz naših redova ispostavilo slično.Deep Purple wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 10:14 am Pa javna je tajna da je i Lane Jovanović imao par svojih igrača u omladinskoj školi, ako grešim ispravite me.
Kaže zvanični sajt da pojma nemamo na temuDeep Purple wrote: ↑Thu Feb 13, 2025 10:14 am Mada da bi krenulo bolje prvo bi trebalo raspustiti celu omladinsku školu od pionira pa na gore sa sve decom (barem 95% njih ako postoji bilo kakva sumnja na bilo kakve kombinacije) i trenerima i svim ljudima u omladinskoj školi koji su na pozicijama.:
https://www.fkvojvodina.rs/upoznajte-na ... fudbalere/
Što se Zbiljića tiče, on će biti dobar dok je njemu dobro, nema tu obraza u vladajućoj garnituri i ljudima bliskim njima. Po pravilu, ni najmanje. Nažalost. I Tužno.
Za Zbiljića ne mogu da kažem da nisi u pravu, sve je to jasno stranački ljudi će uvek biti takvi, ono što znam je da se on ne bogati preko kluba niti mu je to cilj, zarađuje on sa drugih strana pa ne mešetari klub za par miliona, više on daje nego što dobija i to je činjenica. To govorim kao navijač Vojvodine iz perspektive navijača i njegovih delatnosti u klubu. Kao čovek i o poslovima druge prirode bi svi mi mogli danima da pričamo i to je neka druga i mnogo dublja tema.
@Turija
Ma šta se drma? Tresla se gora a rodio se miš, živi bili pa videli. Ja bih voleo da grešim ali nažalost sam jako skeptičan a o tom problemu bih mogao danima, na jednom drugom mestu gde ima navijača Vojvodine a nije forum sam sa par kolega odavde diskutovao na tu temu, za to što mi želimo treba jako puno odricanja, mnogo sebe da se da, da li mi imamo kapacitet za to? Vreme će pokazati. Ova borba ne sme da traje par meseci, treba da menjamo sebe, da probudimo svest kod ljudi i tu leži ključ svih naših problema.
Ne pojavljuju se ovi gore na pozicijama tek tako, to sve mi iznedrimo. Dok se ne digne svet, šira slika, drugačija percepcija pogleda, rad na sebi i ostalo, sve do tad ja sumnjam u sve ozbiljnije od kozmetičkih promena.
Mnogi ljudi oko nas ne znaju osnove funkcionisanja mnogih stvari ali su glasni i nije važno da li su za ove ili one, mi moramo ljude da edukujemo. Duboko se nadam da grešim i da do toga može doći mnogo brže.
Ja znam puno ljudi koji su protiv ove vlasti a opet su klasični gmizavci, koji su isti samo nisu došli do parčeta hleba kod ovih pa rovare neki drugi put za njih. Takvi su najopasniji jer takvi posle promena jašu. Zato i kažem, edukacija, obrazovanje, širenje shvatanja, sagledavanje druge slike i percepcije. Ovi gore će se uvek najviše bojati obrazovanih i emancipovanih ljudi.
Novi sportski direktor i novi trener pa možemo o ostalom da pričamo. Koliko sam primetio Jovanović nije bio za Lalata, a dodatno njemu na dušu idu gomila propalih investicija poput Kajevića i sl. Epizodisti sa velikim platama, gde je imao svoj udeo i doprinos.