Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grbavica.021*

Re: Super Liga - sezona 2024/25

Post by Grbavica.021* »

Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Turija

Post by Turija »

Zasto Vojvodina igra u ponedeljak?

Je li to arena nema dovoljno kamera za vise od 3 utakmice dnevno?

Drugo, ako bi neko trebao da igra u ponedeljak, to je TSC, posto ima danas utakmicu i da igraci dobiju dan vise odmora, a oni igraju u nedelju svoju prvenstvenu utakmicu.

Trece, mnogo logicnije bi bilo da i Vosa i Cukaricki igraju u petak, nego u ponedeljak, ako vec nemaju kamera da obezbede prenos za vise od tri utakmica na dan.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Duplof

Post by Duplof »

Grbavica.021* wrote: Thu Feb 13, 2025 6:48 pm
I jedni i drugi su vikali za studente i protiv čoveka sa ceremonijalnom ulogom. Sramota!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Крај прелазног рока у Србији: „Мали“ продисали и показали зубе

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ube/504943

Алармантан податак Бранка Радујка: Српски фудбал прати само 30 посто популације

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ije/504965
овај мора да се спрда кад каже 30%...
Turija

Post by Turija »

Grbavica.021* wrote: Sat Feb 15, 2025 2:46 pm Крај прелазног рока у Србији: „Мали“ продисали и показали зубе

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ube/504943

Алармантан податак Бранка Радујка: Српски фудбал прати само 30 посто популације

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ije/504965
овај мора да се спрда кад каже 30%...
Tesko da je i tih 30% Ta cifra je vrlo diskutabilna.
Kad se pogledaju tribine 10-20% u vrh kape.

Dovoljno je da pogledamo samo oko sebe i vidimo koliko ljudi znamo da ne ide na utakmice i skoro da ne prati nas fudbal, a bili su aktivni.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Нема шансе да 10% прати лигу. То значи да ~ 650.000 зна резултат између рецимо ИМТ-а и Јединства из Уба. Можда 1% становништва зна све резултате у нашем првенству, и то је на дугом штапу.
Оних 30% зна резултате близанаца и то већином кад играју Европу и њихов дерби.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Kakav proizvod, takva i potražnja :lala:
Zašto bi iko uložio svoja 2h nedeljno na gledanje Lalatovih taktičkih bravura?
Da nema ovog foruma, ja bih davno prestao da pratim i Vojvodinu.
VošaNS

Post by VošaNS »

Minja wrote: Sun Feb 16, 2025 12:43 am
Zbog cega danas bilo koji Krusevljanin da gubi svoje vreme na utakmicu Napredak - zvezda? Sta je cilj te utakmice? Koji moj su je uopste i igrali? Kao da unapred nisu znali kakav ce rezultat da bude? To nije dominacija to je gasenje srpskog fudbala. Surova realnost. A procenat ce samo da pada.
+1
Baš tako, to nije dominacija to je gašenje našeg fudbala. Zašto bi neki Subotičanin otišao na meč (lupam) Spartak-Tekstilac? Stadioni su nula, treneri još gori, kvalitet fudbala da ne pričam. Ja smisao srpskog fudbala odavno već ne vidim. Zašto se ulaže u fudbal? Nacionalni stadion u Srbiji :mrgreen: čuj to...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Zasto se igrala ta utakmica?
Zato da se treneri, pred medijima, javno iscestitaju jedan drugom i pozele puno uspeha u radu.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Minja wrote: Sun Feb 16, 2025 12:43 am Iskreno,

malo ko od nas i ide na stadione jer ocekuje veliki kvalitet. Gledali smo danas Millwall - WBA i osim sto nisam prepoznao nekakav svemirski kvalitet, prepoznao sam ogromnu borbu i puno trcanja i konstantne akcije sa zavrsnicom na obe stane. Neizvesnost do poslednje sekunde. Hleba i igara. Borba i borba i borba. Adrenalin. Ivanović trči i ne staje. Bukvalno, stalno u pokretu. Znas zasto si otisao na stadion. Znas zasto si dao pare za ulaznicu.

U Srbiji ides na stadion i ne znas zasto ides. To je realnost. Zbog cega danas bilo koji Krusevljanin da gubi svoje vreme na utakmicu Napredak - zvezda? Sta je cilj te utakmice? Koji moj su je uopste i igrali? Kao da unapred nisu znali kakav ce rezultat da bude? To nije dominacija to je gasenje srpskog fudbala. Surova realnost. A procenat ce samo da pada.
Nisam mislio baš na kvalitet, zato se gleda Mančester Siti, Barselona itd. Pričao sam generalno o proizvodu, o tome da mora nešto da se proda. Kod nas nažalost uglavnom prolazi priča, tj neko vikanje, što si glasniji, više si u pravu. Zato nam Lalati opstaju.
Cane

Post by Cane »

Evo utakmica KG - Mladost, obe ekipe iz gornjeg dela tabele tako reći derbi, a na istočnoj tribini, izuzev lože, sam izbrojao tačno 17 gledalaca :roll:

PS Tek posle shvatih da nema publike zbog kazne, moja greška.
Last edited by Cane on Sun Feb 16, 2025 3:56 pm, edited 1 time in total.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jbg nije toliko problem (ne)kvalitet koliko to da nema neizvesnosti. Zna se i ko ce biti prvak i ko ce u Evropu i ko ce ispasti jos pre nego sto je sezona i pocela, za koji moj onda uopste i irgati utakmice bolje odmah podeliti licence za Evropu za narednu sezonu pa nek umesto "takmicenja" klubovi cele godine igraju prijateljske i pripremaju se za te svoje 2-4 utakmice u pretkolima kvalifikacija za Evro-kupove.

Jer gledao sam tolike zonaske i podrucne seoske derbije gde uprkos nedostatku kvaliteta (jer igraju konobari, strugari, milicajci koji rade svoj posao 8h dnevno ponedeljak - petak da bi odigrali vikendom utakmicu) na terenu sve prsti od borbe, utakmica se igra "na noz" do poslednjeg sudijinog zvizduka, broj gledalaca nije puno manji nego u "super" ligi i sjajna je atmosfera medju publikom. Ljudi su zeljni postene borbe i nadigravanja, daj im to i oni ce doci. Pa cak i ako kvalitet nije vrhunski.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Прошло коло не рачунајући утакмице Војводина - партизан и црвена звезда - Раднички КГ просек гледалаца био је од 100 до 500.
Post Reply