Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Prvi tim

Post by Turija »

Rakovac wrote: Mon Feb 10, 2025 5:10 pm Ja samo moram da napišem da mi nešto smrdi u ovj Serijevoj izjavi, brate fali ti 55 soma evra, imaš platu ziher 10 soma mesečno, nisi mogao da podigneš kredit ? Kao banka ga ne bi ispratila sa tim mesečnim primanjem ? U svakom slučaju, glupa situacija do bola.
Seri je u Vosi godinu dana.
Neka je plata i 10k, da li je to bruto ili neto na papiru, da li tu jos neko ima deo, da li znamo posto je kvadrat u Obali Slonovace na ekskluzivnijoj lokaciji, da li takvom fudbaleru treba bar 100 i nesto kvadrata, koliko je ucesce, i na kraju, da li banke olako daju kredit fudbaleru koji igra u Srbiji?
Sta ako se povredi, kolika je onda plata? Da li se to zna?
Ne verujem da je Seri, bas, izmislio da mu treba za kucu? To se moglo i proveriti. Sa druge strane, valjda je zasluzio svojim doprinosom da ima bolji status od drugih i prirodno da je ocekivao da mu se izadje u susret. Nije ni trazio neku astronomsku sumu. Zato se i jako razocarao. Svako bi u takvoj situaciji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Au, bolje da se ugasimo.

Integritet kluba brane/predstavljaju:
- Lik koji se dopisuje sa krimosima
- Lik koji je zakacio sopstveno dete na sisu kluba
- Lik koji je personifikacija Mariceve ''Cirilice''
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Кораћ: Морамо да будемо бољи у завршници

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/207312 ... -zavrsnici
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

gospodinFKV wrote: Mon Feb 10, 2025 10:20 pm Au, bolje da se ugasimo.

Mi smo se ugasili tj. onaj izvorni klub FK Vojvodina je ugasen kad je otet od clanova kluba i kad je napravljeno da skupstina sama sebe bira a napunjena je bila poslusnicima jednog coveka, kontroverznog biznismena poreklom iz Crne Gore sa istancanim osecajem za estetiku i modu. To sto je nastalo tada nije vise isti klub koji su osnovali Kosta Hadzi i drustvo i ciji su dres znojem i krvlju natapali Velker, Boskov, Toza, Takac i svi ostali velikani koji su prosli kroz njega. A ovo sada su samo logicne posledice tog tada, jer kad se klub preda jednom coveku (ma kako se on zvao) i u njega i oko njega pripuste kriminogeni elementi i likovi koji bi vise pristajali za rijaliti pri cemu se izgubi svaka mogucnost kontrole nad klubom i onim sto se sa njim i u njemu desava to ne moze drugacije da izgleda nego ovo sto sada gledamo. Dusa me boli kada uopste i mislim o svemu tome, sramota me je nad pokojnim precima.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Radoye wrote: Tue Feb 11, 2025 3:42 am

Mi smo se ugasili tj. onaj izvorni klub FK Vojvodina je ugasen kad je otet od clanova kluba i kad je napravljeno da skupstina sama sebe bira a napunjena je bila poslusnicima jednog coveka, kontroverznog biznismena poreklom iz Crne Gore sa istancanim osecajem za estetiku i modu. To sto je nastalo tada nije vise isti klub koji su osnovali Kosta Hadzi i drustvo i ciji su dres znojem i krvlju natapali Velker, Boskov, Toza, Takac i svi ostali velikani koji su prosli kroz njega. A ovo sada su samo logicne posledice tog tada, jer kad se klub preda jednom coveku (ma kako se on zvao) i u njega i oko njega pripuste kriminogeni elementi i likovi koji bi vise pristajali za rijaliti pri cemu se izgubi svaka mogucnost kontrole nad klubom i onim sto se sa njim i u njemu desava to ne moze drugacije da izgleda nego ovo sto sada gledamo. Dusa me boli kada uopste i mislim o svemu tome, sramota me je nad pokojnim precima.
Sa svime se slažem osim sa delom da je klub ugašen, ti ljudi koji ga vode ne predstavljaju klub ma koliko god se oni pitali i to je tako, ako budemo predstavljali da je klub ugašen nećemo nikad ozdraviti. Klub je tu u kakvoj god da se situaciji nalazi. Klub je svašta preživeo kroz istoriju pa će i ovo.
slanobarac

Post by slanobarac »

A najpodmukliji su oni koji su se godinama predstavljali kao veeeeeliki navijači Voše.
A prodali je za običnu jebenu fotelju. :shit:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Tue Feb 11, 2025 9:43 am Klub je svašta preživeo kroz istoriju pa će i ovo.
Prvi put otkad znam za sebe nisam siguran u ovo. Nadam se da me osećaj vara.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Uhh, jako tesko je zauzeti stav. Argumenti postoje i za jedno i za drugo, ali ni zivot, ni okolnosti, nisu prava linija.

Cesto sam pomisljao da je bolje ugasiti Klub, a onda gubimo kontinuit postojanja, a da li imamo na to pravo, ako jednog dana dodju normalna vremena na ove prostore?

Ono sto me drzi u takvoj pomisli je da su svi klubovi, posle raspada Jugoslavije, u istom mulju, pa tesko da smo mogli preziveti kao izuzetak? Iako smo, kroz svoje postojanje, stalno ,,trenirani" na vanfudbalske pritiske, da se ne dodje do daha i u doba Jugoslavije, kao hajde da kazem ,,Bronzanom dobu Vose").
Posle toga smo se vratili u Kameno i sve teze se izvuci.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

НАПАДАЧ ВОЈВОДИНЕ ЛАЗАР РОМАНИЋ ТВРДИ ДА НИЈЕ ЗАБОРАВИО КАКО СЕ ПОСТИЖУ ГОЛОВИ: Добар стручни рад даће резултате

https://www.dnevnik.rs/sport/napadac-vo ... 2025-02-12
Cane

Post by Cane »

Izgleda je stvar sa Serijem rešena pozitivno :)
Turija

Post by Turija »

Cane wrote: Fri Feb 14, 2025 11:01 am Izgleda je stvar sa Serijem rešena pozitivno :)
Zato sam i pitao, da li trenira sa ekipom.
Dobro je da ne prave jos vecu stetu. I ovako smo na ivice za Evropu.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Turija

Post by Turija »

Zasto je Vjestica tako namrgodjen i gde nam je najuspesniji trener u istoriji Kluba?
A, kad jos cujem kloniranu Lalatovu uvodnu recenicu, izgubim i to malo volje da saslusam izjavu pred utakmicu.
Fale mi Rankove konferencije.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Turija wrote: Fri Feb 14, 2025 5:03 pm Fale mi Rankove konferencije.
+1
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Војводина разматра казну за Серија, Лалатовић одлучује кроз два дана

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ana/504868
Post Reply