23. kolo, Železničar - VOJVODINA 1:1 (0:1)
23. kolo, Železničar - VOJVODINA 1:1 (0:1)
Два нерешена исхода с почетка пролећа су мало за оно што нам је помиловани, дакако Божијом руком, тренер наобећавао.
На руку му иду резултати конкурената, али и наш распоред који следи. С друге стране, ситуација у играчком кадру, којој и сам кумује својим ставом и понашањем, нас брине. Неко и из тога мора изаћи као победник.
Лалата можда Бог и воли, али нисам сигуран колико зна. То ће (се) доказивати у наредним периоду, до краја марта и међусобног меча његове фудбалске и тренерске "мајке". Тражимо шест везаних тројки. Ништа мање од тога.
Крећемо из Баната, одакле нам је стигло једино зимско појачање. Надам се да тај пакет договора не садржи и решење питања коначног резултата меча у понедељак!
Панчево, 17.02.2025.
Железничар - ФКВ 1:1 (0:1)
0:1 - Бамиделе 30'
1:1 - Глигић 90'+4
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... vojvodina/
На руку му иду резултати конкурената, али и наш распоред који следи. С друге стране, ситуација у играчком кадру, којој и сам кумује својим ставом и понашањем, нас брине. Неко и из тога мора изаћи као победник.
Лалата можда Бог и воли, али нисам сигуран колико зна. То ће (се) доказивати у наредним периоду, до краја марта и међусобног меча његове фудбалске и тренерске "мајке". Тражимо шест везаних тројки. Ништа мање од тога.
Крећемо из Баната, одакле нам је стигло једино зимско појачање. Надам се да тај пакет договора не садржи и решење питања коначног резултата меча у понедељак!
Панчево, 17.02.2025.
Железничар - ФКВ 1:1 (0:1)
0:1 - Бамиделе 30'
1:1 - Глигић 90'+4
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... vojvodina/
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Re: 23. kolo, Zeleznicar - VOJVODINA, ponedeljak 17h
@Radoye, kratko, ali jasno 

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Hvala Radoye na otvaranju teme. Grof mi je poslao najavu pa sam izmenio post.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
-
Uzbudjenje sledom svih dogadjaja mi je svedeno nazalost na minimum, sto ne znaci da opet naravno necu ispratiti i desavanja i utakmicu, ovde naravno a nadam se da cu uspeti i da gledam.
Nista manje od 3 boda me ne interesuje nikakva opravdanja lazna obecanja i decije price i bajke, kako na ovoj tako i na sledecim utakmicama!
U suprotnom nadam se pakovanju kofera i sto pre odlasku.
Svakako imam neki osecaj da necemo izaci pozitivno iz ove utakmice, neka me osecaj vara sobzirom da smo dobili informacije da smene strucnog staba nema do maja Ili kada vec.. Sto je suludo, do smene je trebalo doci jos posle one konferencije.
Osim ako se ne desi da se stvarno jako i sramotno kiksne.
Igra me isto tako ne raduje, ali eto da vidimo.

Nista manje od 3 boda me ne interesuje nikakva opravdanja lazna obecanja i decije price i bajke, kako na ovoj tako i na sledecim utakmicama!
U suprotnom nadam se pakovanju kofera i sto pre odlasku.
Svakako imam neki osecaj da necemo izaci pozitivno iz ove utakmice, neka me osecaj vara sobzirom da smo dobili informacije da smene strucnog staba nema do maja Ili kada vec.. Sto je suludo, do smene je trebalo doci jos posle one konferencije.
Osim ako se ne desi da se stvarno jako i sramotno kiksne.
Igra me isto tako ne raduje, ali eto da vidimo.

- Mare_Liman
Од резултата не очекујем ништа, а од игре још мање ! А за термин арени спорт ...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Grbavica.021*
Романић: Гостовање Железничару посебно за мене, али наравно да желим прву победу у дресу Воше
https://www.fkvojvodina.rs/romanic-gost ... TzT9O1XVjw
https://www.fkvojvodina.rs/romanic-gost ... TzT9O1XVjw
U ove dve utakmice smo još jednom stavili do znanja svim našim protivnicima da nismo nikakav bauk i da nismo u stanju nikog da nadigramo. Toga su svesni i u Pančevu i od nas im se sigurno ne tresu gaće jer je naša igra jedno veliko nula.
Nerešeno najrealnije.
Nerešeno najrealnije.
Jos, ako su im legle pare za Romanica, prijateljska podela bodova.Rakovac wrote: ↑Sat Feb 15, 2025 9:31 pm U ove dve utakmice smo još jednom stavili do znanja svim našim protivnicima da nismo nikakav bauk i da nismo u stanju nikog da nadigramo. Toga su svesni i u Pančevu i od nas im se sigurno ne tresu gaće jer je naša igra jedno veliko nula.
Nerešeno najrealnije.

Mada, nije iskljuceno i da ih pobedimo, jer bi se, u suprotnom, ,,nasem" treneru ozbiljno zadrmala klupa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zanimljiv tekst na Mocartu, Romanića smo po svemu sudeći platili 660.000 Evra
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ube/504943
Mocart wrote:Transfer zime u Mozzart Bet Superligi Srbije je prelazak Lazara Romanića iz Železničara u Vojvodinu. Napadač Pančevaca je i letos bio na korak od Partizana, ali se transfer nije desio. Ušao je u poslednju polusezonu ugovora. O produžetku saradnje se nije ni pričalo i bilo je: prodaja ili odlazak za džabe na leto. Dizelka i njen direktor Bratislav Ristić su uspeli da izboksuju najbolje rešenje. Iako je Partizan zagrizao i ove zime, nije imao para za ovakav posao. Ali, Vojvodina jeste i posle višenedeljnih pregovora je posao sklopljen. Železničar je izvukao maksimum. Voša je za igrača kojem je ostalo još četiri meseca ugovora platila obeštećenje od 550.000 evra, a pristala je da plati i PDV od 110.000 evra. Pančevci su prošli čak i bolje nego što su mogli letos...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
I onda, kad Seri to zna i procita(mo) ovo:Rabba wrote: ↑Sun Feb 16, 2025 11:05 am Zanimljiv tekst na Mocartu, Romanića smo po svemu sudeći platili 660.000 Evra
Mocart wrote:Transfer zime u Mozzart Bet Superligi Srbije je prelazak Lazara Romanića iz Železničara u Vojvodinu. Napadač Pančevaca je i letos bio na korak od Partizana, ali se transfer nije desio. Ušao je u poslednju polusezonu ugovora. O produžetku saradnje se nije ni pričalo i bilo je: prodaja ili odlazak za džabe na leto. Dizelka i njen direktor Bratislav Ristić su uspeli da izboksuju najbolje rešenje. Iako je Partizan zagrizao i ove zime, nije imao para za ovakav posao. Ali, Vojvodina jeste i posle višenedeljnih pregovora je posao sklopljen. Železničar je izvukao maksimum. Voša je za igrača kojem je ostalo još četiri meseca ugovora platila obeštećenje od 550.000 evra, a pristala je da plati i PDV od 110.000 evra. Pančevci su prošli čak i bolje nego što su mogli letos...

Igrač koji je za 4 meseca mogao da dođe besplatno je plaćen 600k. Domaćinski, nema šta.
- gospodinFKV
- naseljekolumbija
- Mare_Liman
Какво интересовање и нестрпљење влада пред поподневни дерби средине табеле...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Mare_Liman
Гочманац - Николић, Бутеан, Кораћ, Црномарковић, Барош - Петровић, Кокановић, Николић - Деле, Романић
Сери на клупи.
Сери на клупи.