+1Uvek sa tobom wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 2:39 pm Подршка играчима!!
Лалат,мадона и управа напоље!
Какав Ниш какви бакрачи !
24. kolo, VOJVODINA - IMT 0:1 (0:0)
Re: 24. kolo, VOJVODINA - IMT, subota 13h
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Podrska igracima, da bih sto pre poceo, ponovo, navijati za Vosu.Uvek sa tobom wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 2:39 pm Подршка играчима!!
Igraci nisu nista krivi ovakvim rezultatima Vojvodine. Jednostavno, momci su sludjenim i fudbalski unazadjeni dogadjanjima u Klubu, od trenerske klupe, pa nadalje, gomilom besmisla, zbog licnih i grupnih interesa.
PS
@ Salvador se obradovao jucerasnjom golu IMTea, dok sam ja isti osecaj imao jos pre nedelju dana, datim golom Pancevaca. Prosto, doslo je stanje do takve apsurdne faze kod istinskih navijaca Vose.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- The Firm 1989
Подржавам већинска мишљења, ово су (већински) играчи који су до пре пар месеци одиграли два егала са једним Ајаксом, надиграли партизан на јна, намучили цигане на Карађорђу,... Ово је искључиво на управи и тренеру.
Мислим да је јучерашња слика на стадионама најбољи приказ нашег друштва,фудбалског савеза,управе клуба а и људи на челу државе, запад и исток скандирају управа напоље, у дупе јебо вас вучић, лалате одлази, док оних једва 100 душа на северу ћути и посматра шта се дешава на западу, слабо попуњена маракана за фудбалски "празник", код ове гамади Кеба води навијање, а туђмановци се међусобно гађају бакљама и погађају мало дете на истоку које је ни криво ни дужно за пар центиметара могло да остане без живота, но да останем на нама.
Видим да нико није споменуо ни појачане безбедносне мере за ову утакмицу, ко да се знало шта ће бити, 3 блиндирана џипа код ложе, пун курац жандара ко да играмо против близанаца, а не против ИМТ-а, пролазио сам тачно у тренутку кад су давата наређења па сам и чуо "Ви будите ту испред да можете одмах да се попнете" , е сад шта кад буде то је добро питање.
Свака част људима што су се и поред овог анти-фудбала што нас прати са овим стручњаком ипак одазвали и смрзли, мислим да стварно за ових х година колико идем редовно на утакмице нисам видео да је скоро цео запад устао на гол противничке екипе, а и да цела противничка екипа поздравља исти тај запад, наравно свака част и свима на скандирању, треба нас на следећој бити још више да дамо јасну поруку, мада ко што је рекао чини ми се @Увек са тобом , јучерашња посета им је порука шта мислимо о њиховом раду.
До коначне победе, УПРАВА НАПОЉЕ, Лалате одлази !
Мислим да је јучерашња слика на стадионама најбољи приказ нашег друштва,фудбалског савеза,управе клуба а и људи на челу државе, запад и исток скандирају управа напоље, у дупе јебо вас вучић, лалате одлази, док оних једва 100 душа на северу ћути и посматра шта се дешава на западу, слабо попуњена маракана за фудбалски "празник", код ове гамади Кеба води навијање, а туђмановци се међусобно гађају бакљама и погађају мало дете на истоку које је ни криво ни дужно за пар центиметара могло да остане без живота, но да останем на нама.
Видим да нико није споменуо ни појачане безбедносне мере за ову утакмицу, ко да се знало шта ће бити, 3 блиндирана џипа код ложе, пун курац жандара ко да играмо против близанаца, а не против ИМТ-а, пролазио сам тачно у тренутку кад су давата наређења па сам и чуо "Ви будите ту испред да можете одмах да се попнете" , е сад шта кад буде то је добро питање.
Свака част људима што су се и поред овог анти-фудбала што нас прати са овим стручњаком ипак одазвали и смрзли, мислим да стварно за ових х година колико идем редовно на утакмице нисам видео да је скоро цео запад устао на гол противничке екипе, а и да цела противничка екипа поздравља исти тај запад, наравно свака част и свима на скандирању, треба нас на следећој бити још више да дамо јасну поруку, мада ко што је рекао чини ми се @Увек са тобом , јучерашња посета им је порука шта мислимо о њиховом раду.
До коначне победе, УПРАВА НАПОЉЕ, Лалате одлази !
Сва наша гостовања, љубавне песме наше... Издерана грла, испијене флаше !
- Uvek sa tobom
Оде мадона...Uvek sa tobom wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 2:39 pm Подршка играчима!!
Идемо даље

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
Gde je Duplof da napravi saopštenje u kome se daje podrška igračima i da se potpiše sa “16 forumaša”?!Uvek sa tobom wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 2:39 pm Подршка играчима!!
Podrzavam.Savcic Luka wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 9:24 pmGde je Duplof da napravi saopštenje u kome se daje podrška igračima i da se potpiše sa “16 forumaša”?!Uvek sa tobom wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 2:39 pm Подршка играчима!!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ako će u tom saopštenju da se da podrška baš svim igračima, uključujući npr i jednog Uroša Nikolića, onda se ja unapred ograđujem od takvog saopštenja.
Okej je to sto si naveo, ali ne presudno. Sad zbog jednog, da trpe svi, isto nije posteno. Znas i sam da idealno, realno, ne postoji.
- Uvek sa tobom
Слажем се.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Izvinjavam se što tek sad pišem, nisam video ranije upise, a trebalo mi je i vremena i inspiracije da sročim sve ovo. Napisao sam neki vid saoštenja, valjda će biti okej. Svaka ispravka i dopuna je dobrodošla!
Ako većinski forum nije za ovako neko saopštenje prihvatiću, ali morao sam napisati zbog Lukine "prozivke"

Navijači FK Vojvodina, okupljeni oko foruma fkvojvodina.com, žele da se obrate javnosti povodom trenutne situacije u našem voljenom klubu.
Dugi niz godina svedoci smo kako FK Vojvodina prolazi kroz ozbiljnu krizu, kako na terenu, tako i van njega. Ovo, nažalost, nije prva sezona u kojoj se suočavamo sa lošim rezultatima, stalnim promenama trenera, zanemarivanjem mlađih kategorija i izostankom odgovornosti onih koji su najodgovorniji za haos unutar kluba. Ovakvom stanju se mora stati na put!
Pre svega, želimo da pružimo jasnu i nedvosmislenu podršku igračima koji iz utakmice u utakmicu daju sve od sebe i "ginu" za dres FK Vojvodina! Svesni smo da se ne može uvek pobediti, ali borbenost, trud i posvećenost će uvek biti nagrađeni našim aplauzom i podrškom sa tribina. Međutim, odgovornost ne može i ne sme pasti samo na igrače – oni su žrtve dugogodišnjeg lošeg vođenja kluba, kako ove, tako i prethodnih uprava.
Smatramo da su za trenutnu situaciju u FK Vojvodina najodgovorniji trener Nenad Lalatović, (sada već bivši) sportski direktor Marko Jovanović, kao i kompletno rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem!
Uprava i trener su na prošloj utakmici protiv IMT-a mogli jasno da vide da više nisu poželjni na našem stadionu i da je našem strpljenju došao kraj! Zato zahtevamo momentalne ostavke kompletnog rukovodstva i trenera, kao i njihovo hitno napuštanje kluba. Svako ignorisanje ovog zahteva smatramo direktnom izdajom istinskih navijača! Vreme je za temeljne promene, a ovog puta nećemo odustati dok ne ostvarimo svoj cilj!
Pozdravljamo ostavku Marka Jovanovića sa mesta sportskog direktora, ali ona mora biti samo prvi korak u nizu promena!
Sa željom za korenitim promenama i povratkom ugleda kluba,
Navijači FK Vojvodina okupljeni oko foruma fkvojvodina.com
Ako većinski forum nije za ovako neko saopštenje prihvatiću, ali morao sam napisati zbog Lukine "prozivke"

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Ovde bih samo izmenio redosled, jer loši rezultati nisu problem, već posledica problema. Takođe, loši rezultati mogu da prate i dobru igru. I poslednje, nisu na kraju krajeva ni najbitniji, jer ne navijamo za ovaj klub zbog rezultata(nadam se). Sve iza pobrojano je puno značajnije od loših rezultata....nije prva sezona u kojoj se suočavamo sa lošim rezultatima, stalnim promenama trenera, zanemarivanjem mlađih kategorija i izostankom odgovornosti onih koji su najodgovorniji za haos unutar kluba...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Obratio bih paznju na ono, "ginu" na terenu. Bilo je tu dosta primadona u ekipi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ovim saopstenjima sve vise licimo na blizance... ne moramo za svaku sitnicu pisati saopstenja...
Iako se slazem sa napisanim, mislim da ne treba da se izlazi u javnost sa ovim.
Iako se slazem sa napisanim, mislim da ne treba da se izlazi u javnost sa ovim.

-
@Stexmen
Imaš poentu.
Imaš li predlog kako da stav koji se ovde zastupa postane vidljiviji? Stadion svakako, ali mnogo, mnogo ljudi ne dolazi na stadion niti je zainteresovan.
Sa javno iznetim stavom postoji mogućnost da se neko zainteresuje i u nekoj budućnosti pojavi na stadionu.
Imaš poentu.
Imaš li predlog kako da stav koji se ovde zastupa postane vidljiviji? Stadion svakako, ali mnogo, mnogo ljudi ne dolazi na stadion niti je zainteresovan.
Sa javno iznetim stavom postoji mogućnost da se neko zainteresuje i u nekoj budućnosti pojavi na stadionu.
Prvo moramo da utvrdimo ko treba da vidi i pročita to saopštenje. Ako je upućeno javnosti u Srbiji onda mora da se javno i iznese. Ali ako je upućeno igračima i upravi, mislim da dalje od foruma ne treba ni da se širi jer znamo da većina igrača a i deo uprave prati forum, tako da čim se napiše to je već stiglo kome je upućeno.
Mada mislim da igrači znaju da od nas imaju podršku, da im nikad nismo tražili titule i trofeje već samo da se bore maksimalno za ovaj klub. Bude ovde mnogo puta i ne primerenih reči i ne retko vredjanja u afektu... ali kada treba svi ćemo uvek stati iza igrača pre nego iza bilo koga ko ovaj klub ne poštuje ili ga unižava nekim svojim postupcima.
Mada mislim da igrači znaju da od nas imaju podršku, da im nikad nismo tražili titule i trofeje već samo da se bore maksimalno za ovaj klub. Bude ovde mnogo puta i ne primerenih reči i ne retko vredjanja u afektu... ali kada treba svi ćemo uvek stati iza igrača pre nego iza bilo koga ko ovaj klub ne poštuje ili ga unižava nekim svojim postupcima.