Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
“Ovo” bi trebalo da nam usmerava i vaspitava omladinu. Aj što je bio budala kao klinac (svi su neke gluposti pravili), nego što je on sav srećan i ponosan na sebe zbog toga i sa skoro 5 banki…
POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac
Тренери по доласку ове управе
Раставац 01.07.2022. - 26.02.2023. 240 дана, 24 утакмице, 1.83 бода по утакмици
Батак 26.02.2023. - 08.08.2023. 163 дана, 20 утакмица, 1.35 бодова по утакмици
Поповић 10.08.2023. - 31.12.2023. 143 дана, 19 утакмица, 1.79 бодова по утакмици
Бандовић 28.12.2023. - 26.08.2024. 242 дана, 29 утакмица, 1.38 бодова по утакмици
Кртолица 31.08.2024. - 06.10.2024. 35 дана, 3 утакмице, 1.33 бода по утакмици
Лалатовић 07.10.2024. - ? 139 дана, 15 утакмица 1.60 бодова по утакмици
Раставац и Ранко убедљиво најбољи што се тиче бодова по утакмици
Овде нису урачунате европске утакмице, а мислим да нису ни квалификације. Да ли сте за то да се врати неко од њих или неко нови и ко?
Раставац 01.07.2022. - 26.02.2023. 240 дана, 24 утакмице, 1.83 бода по утакмици
Батак 26.02.2023. - 08.08.2023. 163 дана, 20 утакмица, 1.35 бодова по утакмици
Поповић 10.08.2023. - 31.12.2023. 143 дана, 19 утакмица, 1.79 бодова по утакмици
Бандовић 28.12.2023. - 26.08.2024. 242 дана, 29 утакмица, 1.38 бодова по утакмици
Кртолица 31.08.2024. - 06.10.2024. 35 дана, 3 утакмице, 1.33 бода по утакмици
Лалатовић 07.10.2024. - ? 139 дана, 15 утакмица 1.60 бодова по утакмици
Раставац и Ранко убедљиво најбољи што се тиче бодова по утакмици
Овде нису урачунате европске утакмице, а мислим да нису ни квалификације. Да ли сте за то да се врати неко од њих или неко нови и ко?
Za Bandovica sam najvise,ali necemo mi bar jos 3 sezone gledati nikoga sa ovog spiska.
-
Ako Marko Jovanović stvarno zauvek napusti klub, otvara se prostor za Miloša Veselinovića za kojeg mislim da bi prihvatio poziv na neki dugoročniji ugovor
- slanobarac
Vi očekujete od ovih naprednih kriminalaca iz uprave da vam dovedu trenera???? Saberite se. Trener je poslednje šta nam treba.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Ranko je najharizmaticniji trener sa spiska @djoksa, a mozda i takticki najbolji?
E sad, da li ja gresim, ako kazem da su svi oni, kao igraci, bili defanzivci? I da li je Gacinovic zato toliko dominantan trener u nasoj ligi, sto je bio vezni igrac?
Treneri nam svi bivsi defanzivni igraci, a odbrana nam suplja kod svakog od njih. Zasto?
Da li zato sto ne umeju da naprave igru ispred nje?
E sad, da li ja gresim, ako kazem da su svi oni, kao igraci, bili defanzivci? I da li je Gacinovic zato toliko dominantan trener u nasoj ligi, sto je bio vezni igrac?
Treneri nam svi bivsi defanzivni igraci, a odbrana nam suplja kod svakog od njih. Zasto?
Da li zato sto ne umeju da naprave igru ispred nje?
Last edited by Turija on Sun Feb 23, 2025 10:05 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rastavac, pa velika praznina, pa Ranko, pa velika praznina pa niko.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Деловали смо сасвим пристојно са Ранком по мени, плус су се виделе неке идеје и уигране акције из прекида а не само дизање лопте па шта буде
Rastavac ili Gaćinović. I tačka. Neki naš a školovan.
To sam i ja hteo da napisem.
Istina, otisao je iz Vose, zbog licnog materijalnog interesa ( ili nije samo licnog?), ali se videla trenerska ruka na terenu. Konferencije da ne pominjem ponovo ( bile su zanimljive i privlacne navijacima).
@Rakovac
Slazem se potpuno za Rastavca. I meni je drag, iako mi deluje da mu nedostaje vise energije. Ne mislim na to da skace i mase pored klupe. Cak tu smirenost smatram pozitivnom, ali kad ustane, treba da se to odmah odrazi igrom i zalaganjem na terenu.
Sto se tice Gacinovica, slazem se za strucnost. Medjutim, za ono da je nas, nisam bas ubedjen ( slusajuci neke intervjue i izjave - vuce mi na cz)? U svakom slucaju, strucnost je najbitnija, a pravi bonus je da je jos i nas.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Što se tiče Gaćinovića ,trener koji posle 2 treninga sa novom ekipom uspe da im usadi konture svog stila igre i da vidiš to tačno na terenu (vs ozbiljnog protivnika za naše uslove )ne može da bude ništa do ozbiljan trener .Bez obzira što je čuka promašila penal i mogli smo da izgubimo ,ne menja to ništa .Tačno vidiš na koji način želi da igra .Takodjer izmene na poluvremenu ,što taktičke tako i igračke ,pokazuju da prati igru na pravi način .Počeo sa Ljajićem na krilu ,koji kad je ovako nespreman ne može da mu pomogne tu ,jer Gacinoviceva igra se zasniva na brzim agresivnim krilima i bekovima koji su dobri u presing igri .Posle premestio ljajica u sredinu (gde i treba da bude )ubacio neka brza rešenja na krila ..Moj glavni problem sa Gacinovicem je taj što ne možeš da se oslonis na njega na nešto duži vremenski period ,deluje da ujutru ne zna šta će uveče da odluči .Ja lično sam bio totalno zapustio praćenje bilo cega vezano za FK (cak nisam znao ni kad igraju ),od one utakmice sa Partizanom kod nas 3:4 (prve nakon odlaska političara ljajica tamo ).Razlog sto je po ko zna koji put sredio da igramo pred praznim tribinama ,da ne bi došli grobari ,i da ne bi morao posle da se pravda i objašnjava obema stranama eventualne incidente .Rekao sam dok ova uprava ne ode (bez obzira što Rasim zvanično nije tu ,to je njegova uprava ).Na stadion neću sigurno i dalje ,Al sam počeo opet na TV da gledam .Šta ću ,ranije sam i dosta treninga pratio ,pa mi problem tolika udaljenost
.
Što se tiče vas ,rekao bih da bi u budućnosti Gaćinović bio najbolje rešenje ,cak i da nema neku ekstra ekipu ,od toga što ima izvucice maksimum ,kao što je radio dosad .Kažem samo rekao bih ,a ne da sam ubedjen ,iz razloga koji sam pomenuo iznad ,ne možeš na njega da racunas na godinu i više dana .

Što se tiče vas ,rekao bih da bi u budućnosti Gaćinović bio najbolje rešenje ,cak i da nema neku ekstra ekipu ,od toga što ima izvucice maksimum ,kao što je radio dosad .Kažem samo rekao bih ,a ne da sam ubedjen ,iz razloga koji sam pomenuo iznad ,ne možeš na njega da racunas na godinu i više dana .
Baš zbog te neuračunljivosti bih ga izbegao kao neko rešenje za trenera. Kod nas je evidentno da ima pritisaka sa nekoliko strana, a kako on neće sa tim da se bori, jasno je da bi rastanak usledio brzo i ništa nismo uradili.
Jedino mlad, još uvek nedokazan, a perspektivan Nemac može ovde nešto napraviti. Ali samo ako sa sobom povede i jednog sportskog direktora imunog na kombinacije...
Jedino mlad, još uvek nedokazan, a perspektivan Nemac može ovde nešto napraviti. Ali samo ako sa sobom povede i jednog sportskog direktora imunog na kombinacije...
POŠTO OBRAZ ???!!!