Обратио си се на погрешној адреси, то мораш ићи и питати оних 100 душа што је било на северу јуче. А како је кренуло, нажалост, биће још мање. Ја сам са своја 3 профила јасно исказао свој став и више се пута оглашавао са истих за ове 3 године што држим странице, ко што га и овде исказујем, моја 3 профила служе за баш та нека боља и лепша времена, а не за тренутна дешавања, самим тим и моје име на форумима и друштвеним мрежама служи као реклама, а и зато у опису профила стоји фан страница. Да не залазимо дубље у тему, јер је свима мање-више јасна.slanobarac wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 7:35 pmA hoćete li i vi nešto kod vas da prepumpavate? Vama treba kompresor.The Firm 1989 wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 5:16 pm Види се да ћелави добро слуша, ради по систему великог шефа, 'ајде мало да мажемо очи са оставкама. Пумпај, пумпај !
Uprava
- The Firm 1989
Re: Uprava
Сва наша гостовања, љубавне песме наше... Издерана грла, испијене флаше !
Радослав Батак лајковао мој коментар где сам рекао да требају да се најуре још тањга груја и лалат. По мени лош тренер али изгледа прави војводинаш
Па где наш сад да оде кад смо направили "ШаМпИоНсКу" генерацију?!
Da li mu je drugi sin u Vosi ili sam ja tu nesto pomesao?
Ako je jeste, tek onda mi nista nije jasno.
Da su obojica kod crnih, izgledalo bi da je zbog njegove smene na trenerskoj klupi Vojvodine i poremecenih odnosa sa Klubom?
Ili je i Batak isti kao jovanovici?
Ako je jeste, tek onda mi nista nije jasno.
Da su obojica kod crnih, izgledalo bi da je zbog njegove smene na trenerskoj klupi Vojvodine i poremecenih odnosa sa Klubom?
Ili je i Batak isti kao jovanovici?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ne bih da ulazim u analizu karaktera ili etičnosti Bataka, ali po osnovu trenerskih kvaliteta on ne bi smeo više nikada biti ni blizu naše klupe. Na tribinama je dobrodošao kao i svi ostali.
-
Batak je jedna "džudža" i nikad ne bi smeo da se razmatra za trenera Vojvodine, a to su izgleda svi shvatili pa niko neće da ga zaposli da radi ko trener nego stranka mora da ga uhlebi na mesto selektora relativno nebitne mladje selekcije u FSS. Njegova sreća je što je bogato oženjen, pa ima taj luksuz da ne mora da se smuca po raznim IMT, Odžacima i tako dalje...Čovek gleda samo sopstveni interes, suludo je pričati o njemu...
Slažem se sa dva posta iznad koji se tiču njegovih trenerskih sposobnosti i ljudskih karakteristika, ali je red i da se kaže kako je svoj novac u životu dobro ulagao, tako da nije baš da se samo dobro oženio.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Jeste, drugi sin je u Voši. Prvi sin nikada nije bio u Vojvodini, nego je pre koju godinu otišao u Partizan iz škole fudbala "Bolesnikov"
Sa ostavkom nadam se da je sledeći Lalat, pa Zbiljić i njegova ekipa. 1 po 1
- Deep Purple
Maradona je na kraju i pored hiljadu i jedne brljotine ispao čovek i napustio Vojvodinu a mogao je da egzistira i prima platu. Otkaz je davnih dana zaslužio ali je na kraju jedini moralno postupio a imao je i jedan zahtev koji nisu ispunili i on je napustio klub. Bilo je ili/ili.
Rastavca smo mi navijači oterali, da se ne prisećamo pod kakvim je on pritiskom bio iz utakmice u utakmicu, ja sam ga ovde branio pa se dobro sećam svega. Mislim da je on pod najvećim pritiskom radio od svih a najmanje je to zaslužio.
@Milan +1
A može i da priča ko šta hoće i da je ovakav ili onakav ali njemu je stalo do kluba. Makar toliko znam.
Rastavca smo mi navijači oterali, da se ne prisećamo pod kakvim je on pritiskom bio iz utakmice u utakmicu, ja sam ga ovde branio pa se dobro sećam svega. Mislim da je on pod najvećim pritiskom radio od svih a najmanje je to zaslužio.
@Milan +1
A može i da priča ko šta hoće i da je ovakav ili onakav ali njemu je stalo do kluba. Makar toliko znam.
@Deep, taj neispunjen zahtev MJ je bio od sada ili jos od ranije traje (pa kulminirao)?
Pitam, da bih mogao pretpostaviti o cemu/kome se radi?
Ne mora se eksplicitno izneti, jer se da naslutiti.
PS
Isto tako i da li je ostavka moralna ili moralna ( morao), neka ostane dilema. I to ce pokazati vremenom.
PS
Isto tako i da li je ostavka moralna ili moralna ( morao), neka ostane dilema. I to ce pokazati vremenom.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Nije morao da je da, po onome što sam ja čuo bio je moralni čin jer se na slaže sa nekim stvarima. Da se naslutiti jer je i ElMaestro ovde izneo da se pre par meseci nije slagao sa nekim odlukama odnosno izborima.Turija wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 9:15 am @Deep, taj neispunjen zahtev MJ je bio od sada ili jos od ranije traje (pa kulminirao)?
PS
Jasno je kojim.
Rastavca je klupe koštalo to što smo u tom trenutku svi mi mislili da je on glavni odgovorni za rezultate jer smo svi mi bili poleteli usled promena u klubu i borbe za evropska mesta kroz prvenstvo a igrački kadar je bio lošiji za klasu u odnosu na ovaj danas. Naravno lako je biti general posle bitke i sada naknadno pametovati.
@Deep, Hvala!
Da upisemo i neki plusic, medju tolike minuse.
Da upisemo i neki plusic, medju tolike minuse.
Je l' može za nas što slabije pamtimo da se iznese šta je bio Maradonin zahtev?
Nisam za Rastavca, jer ja nisam mogao da vidim neke specifičnosti u igri i ideje koje bi mi se dopale. Kilav je to meni fudbal bio...
Nisam za Rastavca, jer ja nisam mogao da vidim neke specifičnosti u igri i ideje koje bi mi se dopale. Kilav je to meni fudbal bio...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- slanobarac