Nije se slagao sa izborom trenera.
Uprava
- slanobarac
Re: Uprava
Znači svi oni bilmezi što su ga doveli(trenera) ostaju da jašu a on što je bio protiv jedini odstupa?!
Demokratija na srpski način.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Mene onda pamćenje baš ne služi jer mi se nešto čini da se ovde pisalo da je on bio za Lalata…
Mislim da su i Cane i Elmaestro još pre zvaničnih info najavljivali Lalata, pa verovatno znaju nešto više.
A ne vidim ni logiku da on daje otkaz zbog toga kad je u situaciji da kaže “Jesam vam rekao” i da si dodatno očvrsne poziciju, prosto nema logike.
Mislim da su i Cane i Elmaestro još pre zvaničnih info najavljivali Lalata, pa verovatno znaju nešto više.
A ne vidim ni logiku da on daje otkaz zbog toga kad je u situaciji da kaže “Jesam vam rekao” i da si dodatno očvrsne poziciju, prosto nema logike.
- slanobarac
-

Da nema publike

-
Ja ću podeliti vrlo rado šta znam i šta sam znao. Tačno je da Marko nije bio za Lalatovića kao trenera, ali je odmah tada trebalo da pokaže da je faca i da tad to javno kaže i podnese ostavku, Ovako je ostao, čak i hteo da pomogne Lalatoviću koliko se moglo to mu se ne može osporiti, čini mi se da je baš uz njega i bio u Pančevu na tribini i odatle gledao. Međutim, kao što sam rekao u nekom prethodnom postu trenutno je sva krivica svaljena na igrače, a samim tim i na Marka jer ih je on dovodio. Uvek je tako i nije tako samo u Vojvodini nego nažalost svuda. Prvi nadrljaju oni koji najviše zarađuju, a to su u ovom slučaju igrači.
Međutim, i dalje verujem da je ova ostavka više radi smirivanja javnosti i da će on ostati tu samo ako se Vojvodina malo rezultatski povrati i uđe u neku seriju pobeda. S druge strane, mislim da se porazom u Nišu raspada sve...Da se razumemo, ovaj drugi pasus je moj lični stav i nije utemeljen na nikakvim informacijama koje imam, za razliku od prvog pasusa.
Međutim, i dalje verujem da je ova ostavka više radi smirivanja javnosti i da će on ostati tu samo ako se Vojvodina malo rezultatski povrati i uđe u neku seriju pobeda. S druge strane, mislim da se porazom u Nišu raspada sve...Da se razumemo, ovaj drugi pasus je moj lični stav i nije utemeljen na nikakvim informacijama koje imam, za razliku od prvog pasusa.
- Deep Purple
Ja sam čuo da je Marko otišao iz kluba i da mu nije smetao samo Lalatović.ElMaestro13 wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 6:37 pm Ja ću podeliti vrlo rado šta znam i šta sam znao. Tačno je da Marko nije bio za Lalatovića kao trenera, ali je odmah tada trebalo da pokaže da je faca i da tad to javno kaže i podnese ostavku, Ovako je ostao, čak i hteo da pomogne Lalatoviću koliko se moglo to mu se ne može osporiti, čini mi se da je baš uz njega i bio u Pančevu na tribini i odatle gledao. Međutim, kao što sam rekao u nekom prethodnom postu trenutno je sva krivica svaljena na igrače, a samim tim i na Marka jer ih je on dovodio. Uvek je tako i nije tako samo u Vojvodini nego nažalost svuda. Prvi nadrljaju oni koji najviše zarađuju, a to su u ovom slučaju igrači.
По овоме до сад написано испада да је Марку стало до клуба? Или погрешно тумачим
-
Moguće je da je otišao, ovo sam izneo samo kao svoje mišljenje. Imali smo i situaciju generalnog direktora Radničkog KG koji je podneo neopozivu ostavku posle eliminacije od Mornara, pa je ipak ostao u klubu i nastavio da radi dobar posao, tako da dok ne prođe određeno vreme, ne verujem puno u te ostavke...
E sad da li je njemu stalo do kluba ili ne to ne mogu da znam, ali je sigurno da mu je bilo stalo do rezultata jer dobri rezultati automatski znače i da je on dobar sportski direktor - a do te činjenice mu je sigurno bilo stalo...
E sad da li je njemu stalo do kluba ili ne to ne mogu da znam, ali je sigurno da mu je bilo stalo do rezultata jer dobri rezultati automatski znače i da je on dobar sportski direktor - a do te činjenice mu je sigurno bilo stalo...
Ja jesam svojevremeno pominjao mogućnost da umesto Bože, koji je tada još bio trener ali su ga mnogi već napadali i smenjivali, dođe Lalatović (a što se nešto kasnije zaista i obistinilo) ali nemam pojma kakav je odnos prema celoj toj stvari imao Jovanović, odnosno da li je bio za ili protiv.Savcic Luka wrote: ↑Mon Feb 24, 2025 5:03 pm Mene onda pamćenje baš ne služi jer mi se nešto čini da se ovde pisalo da je on bio za Lalata…
Ono što sam ja tada načuo i preneo na forumu je bila informacija da se dolazak Lalatovića jako forsira iz "navijačkih" krugova, a ko je na kraju bio i najzaslužniji za njegov dolazak nije mi poznato, a prema tome ni da li je bilo kako na to uticao Jovanović.
Umalo ubistvo na stadionu, narkoman od trenera, raspad sistema na svim nivoima... Ima li pilota u avionu ili se pravite mrtvi u nadi da će sve ovo samo od sebe da prođe?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Sasvim je razumljiva i prirodna frustriranost mnogih svim ovim događajima i kao posledica različite reakcije usled toga, umerene i zdravorazumske ali one drugačije. Nema se tu šta bilo kome zamerati, sve je to očekivano.
Ali ako činjenično sagledamo ovo što si pomenuo onda treba reći da je ono što se desilo na tribinama nedvosmisleno u domenu krivične odgovornosti, da je kao takvo u isključivoj nadležnosti policije i tužilaštva i meni je prosto neverovatno da do ovog trenutka nigde nisam video niti jednu zvaničnu informaciju o tome šta se zaista desilo i kakve su mere preduzete prema akterima. Koliko ih je identifikovano, koliko privedeno i zadržano, šta im se stavlja na teret, koja je pravna kvalifikacija itd. Frapantno ali ničega od toga nema iako je događaj javno publikovan u masi medija od sinoć, za razliku od onog slučaja ispred Promenade kad je reakcija bila gotovo momentalna.
Što se tiče uprave kluba ona će vrlo verovatno u nekom trenutku deklarativno osuditi svako nasilje ali suštinski to neće značiti nikome ništa.
Ako prodaju KZS za te smešne pare neka se teraju zajedno svi zajedno sa Zbiljićem sada oće da nam zamažu oči novim stadionom.
Ja ne vidim kako možemo da izvučemo više para za Serija od tih 2-2.5miliona. Evropu ne igramo, mlad igrač nije tako da mislim da je 2.5m maksimum koji možemo uzeti.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
https://www.maxbetsport.rs/borac-banja- ... fa-584270/
Kad pogledamo Vosu i cifru za Serija i ovu Banjalucku, gde smo i gde cemo biti:?:
Eto, sta znaci Evropa.
,,Sad se i babo cese po glavi" ,,Nasa" uprava, ,,nasi" treneriKoeficijent kluba je značajno skočio, predstavio je Premijer ligu BIH na odličan način, a takođe je lepo i zaradio. Ekipa Mladena Žižovića je ove sezone, zajedno sa kvalifikacijama, odigrala čak 18 utakmica UEFA takmičenja. Na taj način, banjalučki Borac je od Evrope prihodovao čak 7.200.000 evra.

Kad pogledamo Vosu i cifru za Serija i ovu Banjalucku, gde smo i gde cemo biti:?:
Eto, sta znaci Evropa.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov