Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Meni je žao što su ljudi zaboravili sve što sam ja uradio za Vojvodinu. Koliko sam igrača prodao, koliko sam para uneo u klub i sve lepe trenutke.
Ne pitam sa sarkazmom, niti retorički, ali da li neko zaista zna koga smo sve to i za koliko prodali dok je Lalatović bio trener?
Koliko je on t para done u klub?
Ja se nešto ne sćam.
Ne pitam sa sarkazmom, niti retorički, ali da li neko zaista zna koga smo sve to i za koliko prodali dok je Lalatović bio trener?
Koliko je on t para done u klub?
Ja se nešto ne sćam.
-
300e western unionom i dobijate u private messagesMilan wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 6:08 pmKafa wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 4:26 pmČovek se pravi kao da nije prisustvovao utakmici u nedeljuMeni su Zbiljić i neki navijači dali podršku, ali ako me ne žele i navijači sa istočne i zapadne tribine, odmah ću da odem. Samo nek mi puste poruku, pokupiću sve stvari, ikone iz kancelarije i otići ću iz Vojvodine
Pustili smo ti poruku na tribinama i to jasnu
Je l' može neko da nabavi broj, molim vas, pa da mu pustim(o) poruku?

Dugo razmišljam šta napisati a da nije već napisano i izrečeno. Od dolaska ovih u klub a posle i dovođenja Lalata, jedna stvar je konstantno potencirana. Oni su neznalice i oličenje sistema koji su studentu srušili. Ovaj sistem je popunjen ovakvim likovima. Stranačkim poltronima, neznalicama, koji su ubeđeni da su stručni, samo zato što su u talu. Jer bez tala, oni su bili talog i oni to nisu doživljavali kao njihov neuspeh, nego kao da njima neko radi o glavi. I to je to. To su Lalatović, Zbiljić, Maradona, Tanjga... Ljudi kojima ne bi dao bicikl da ti pričuvaju, a kamoli da se o nečemu pitaju...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Lalatović je izgleda podneo ostavku. Sad kad ga Damjanović zameni to mi je jedini logičan izbor kada vidim kako biramo 

- gospodinFKV
Zli jezici ce reci da se njegov gubitak kompasa podudara sa padom direktora JGSPNS. 

-
Da li je vreme za Nikolu Drincica?
- gospodinFKV
Uh, nemoj jos.
Da je los, nije; ali nije ni spreman za Vojvodinu.
Da je los, nije; ali nije ni spreman za Vojvodinu.
Vreme je da komplet sns mafija bude oterana na smetlište istorije i adekvatno ponese odgovornost za sva svoja zlodela.
Ko će biti novi trener ovog kidnapovanog kluba u uzurpiranoj drzavi je potpuno sporedno.
Jedina način da ovo ne bude zadnji ekser u kovčegu ovog kluba je da se sve iz korena promeni.
Ko će biti novi trener ovog kidnapovanog kluba u uzurpiranoj drzavi je potpuno sporedno.
Jedina način da ovo ne bude zadnji ekser u kovčegu ovog kluba je da se sve iz korena promeni.
Ako mora da dođe onda bolje kao igrač nego kao trener

-
Nije realno očekivati u ovoj situaciji Bog zna koga ultra-kvalitetnog. Zapravo bice vrlo zanimljivo videti u kom pravcu razmislja sportski sektor Vojvodine i ko ce zapravo donositi odluku ako Marko Jovanovic zaista vise nije tu, ko cini sportski sektor i ko ce birati trenera? Da li se usled svega sto se desava u klubu i oko njega dizu ruke od ove sezone ili ce da se trazi trener sposoban da nadoknadi minus koji realno moze da se nadoknadi bar za mesto broj 4?
Ovo su sve pitanja koja ja sam sebe pitam ovako i razmisljam na glas. Valjda su u upravi bili dovoljno inteligentni da znaju ko im je trener i da uporedo traze njemu zamenu pa da imaju vec spremno kao svaki normalan klub, ili mozda ipak nisu inteligentni?
Evo bas me zanima sta ce biti sto se trenerskog resenja tice...
Ovo su sve pitanja koja ja sam sebe pitam ovako i razmisljam na glas. Valjda su u upravi bili dovoljno inteligentni da znaju ko im je trener i da uporedo traze njemu zamenu pa da imaju vec spremno kao svaki normalan klub, ili mozda ipak nisu inteligentni?
Evo bas me zanima sta ce biti sto se trenerskog resenja tice...
Ko normalan hoće da dodje u ovo blato od lige i fudbala, a da nije neko iz ligaške vrteške? Stranac? Pa nije lud da dolazi ovde pogotovo kad vidi šta se dešava ne samo kod nas već i u ostalim klubovima, a pogotovo van njih. Očekujem Drinčića ili Damjanovića, možda Rastavca?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ко може да води екипу на следећим утакмицама ако не нађемо замену?
ElMaestro13 wrote: ↑Mon Mar 03, 2025 12:56 am Valjda su u upravi bili dovoljno inteligentni da znaju ko im je trener i da uporedo traze njemu zamenu pa da imaju vec spremno kao svaki normalan klub, ili mozda ipak nisu inteligentni?
Zezaš, je l’ tako? Pa da imaju 2 grama mozga, ne bi ovog narkomana (koliko je samo bio namrkan danas) ni dovodili. Svakako je pitanje trenera u ovom trenutku potpuno nebitno i mislim da veliku većinu navijača savršeno boli k***c. Uspeli su i onim najvernijima da ogade dolazak na stadion i to će se ispostaviti kao njihova najveća zaostavština. A ako ikada dodju neka bolja vremena, najteži (verovatno i nemoguć) zadatak će biti vratiti ljude koji su digli ruke…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Свакако, него мислио сам због лиценце колико дуго неко може без ње да води. Но све је то у другом плану.