Super Liga - sezona 2025/26
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Topic za Spartak?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- gospodinFKV
Sto? Iz svih tvojih upisa nekako mi to uopste nema smisla.

Najobicniji kladionicarski generator sadrzaja, prevashodno usmeren ka mentalnom sklopu sopstvene korisnicke baze. Nekad mi bude zao tih likova koje je neko ubedio da su novinari.
I ja imam u delu dopisnika iz Novog Sada.gospodinFKV wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 2:15 pmSto? Iz svih tvojih upisa nekako mi to uopste nema smisla.![]()
Najobicniji kladionicarski generator sadrzaja, prevashodno usmeren ka mentalnom sklopu sopstvene korisnicke baze. Nekad mi bude zao tih likova koje je neko ubedio da su novinari.

Nadje se i za ostale neke tekstove. Jesu kladionacarski portal, ali u odnosu na arenu, u vezi nase lige, nivo mnogo iznad.
Tekstove o blizancima ne citam, pa moguce i da nemam pravi uvid?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Текстилац изгледа сасвим пристојно против партизана, имају неке уигране акције, стоје високо, агресивни су, тачно се види да свако зна свој задатак. Сасвим супротно он наших који не знају шта ће са лоптом а кад је немају трче ко муве без главе
- Mark Renton
Једна мала дигресија, Сивић говори данас "Војводина има своје проблеме које ја не желим да решавам", па ретарде ко те ишта питао, невероватно колико ова ментолчина има дугачак језик, гори од овог нашег сад већ бившег тренера
@gospodinFKVTurija wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 2:27 pmI ja imam u delu dopisnika iz Novog Sada.gospodinFKV wrote: ↑Sun Mar 02, 2025 2:15 pmSto? Iz svih tvojih upisa nekako mi to uopste nema smisla.![]()
Najobicniji kladionicarski generator sadrzaja, prevashodno usmeren ka mentalnom sklopu sopstvene korisnicke baze. Nekad mi bude zao tih likova koje je neko ubedio da su novinari.![]()
Nadje se i za ostale neke tekstove. Jesu kladionacarski portal, ali u odnosu na arenu, u vezi nase lige, nivo mnogo iznad.
Tekstove o blizancima ne citam, pa moguce i da nemam pravi uvid?
Због овога што је Турија написао. Имају добре текстове о нама, има и о другим клубовима. Онда напишу онакву неку брљотину па ми падну у очима.
Ипак су они далеко испред спортала, ружнала и осталих.
Izgleda da su okupili dobre dopisnike iz većine gradova .Lično znam da ovaj sto je dopisnik iz Pazara ,Miljan ,je odavde i prati sport i fudbal više od 25 g .Dakle upoznat je sa dosta stvari i tačno kroz tekstove njegove o nama vidim da zna o čemu piše .
Jel ovo i mi treba da strepimo od Jedinstva sledeće nedelje? Ljudi su razmontirali klovna Matića i TSC.
Stojim u mestu gubim vreme
Dan mrmota: Srpski fudbal na putu da probije granicu od 50 trenera u sezoniZaključno s 26. kolom, klubovi Mozzart Bet Superlige izvrteli čak čak 40 trenera?! Partizan i Vojvodina po četvoricu, TSC trojicu...
Mislim da je ovo jedna spektakularno paradoksalna situacija u kojoj se nalazimo. Jedinstvo u Novi Sad dolazi sa realnom šansom da nam uzme bodove. U goste nam dolazi ekipa koja je bukvalno prežaljena i koja svaki bod može da slavi kao titulu. Naravno, nisu zaista prežaljeni, ima tu još dosta da se igra, ali ni po imenima ni po kvalitetu, ne obećava da će oni uspeti da se dovuku do baraža. Ali, oni su u seriji dosta dobrih rezultata, ekipa im deluje prilično motivisano i oni u svaku sledeću utakmicu, pa i kod nas dolaze bez maltene ikakvog opterećenja. Da izgube, nemaju šta, da dobiju, mogu izuzetno puno.
Ali dolazimo i do sledećeg paradoksa. Nas nema ko da izbaci iz plejofa. Kad se pogleda raspored svih ekipa koje bi mogle da nam pomrse račune, gotovo da niko nema neku realnu šansu da nas ugrozi. Spartak nam je na 3 boda, njihov raspored do kraja kaže da je nama i bod protiv Uba dovoljan da ih maltene otpišemo. TSCu bežimo 5 bodova, oni u poslednja 4 kola igraju sa 3 prvoplasirane ekipe. Niš i ove ispod je suvišno i spominjati. Radnički je takav cirkus, da mogu valjda samo sa nama da se porede. Eto, Železničar ako uzme 3 boda OFKi, može da se uključi, ali to je jako malo verovatno. I ono gde sam siguran idemo gore je upravo činjenica da igramo sa OFKom. I dalje tvrdim da oni idu dole. Ne zbog kvaliteta, već zbog apetita i rasprodaje bodova. Mi ukoliko kiksamo protiv Uba, ključne bodove dobijamo na Karaburmi, i to je to. Posle ide topli doček šampionu i jedna nebitna utakmica poslednjeg kola sa Lučanima, gde se crta neki nemušti remi, recimo ovaj Bondžulić i nama da da gol, pa da ga dovedemo za jedno pola miliona.
Meni deluje da Spartak dobija OFKu, zatim mi dobijamo OFK-u, Spartak ide u plejof umesto njih i to je to. TSC odustaje, ide u plej-aut i fokusira se u potpunosti na kup, jer ispasti ne mogu, sve i da pokušaju. OFK i TSC su sigurni dole, i imaš 6 ekipa koje će da se bore za opstanak/baraž, pa ko ima bolje veze. Bukvalno, povraćka od lige. Iskreno bih bio ekstremno pozitivno iznenađen da se desi mrvu drugačije.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Samo od izbacivanja ovog teksta su promenjena dva trenera. Mirjačića je u Pančevu zamenio KokovićCRD FCV wrote: ↑Tue Mar 04, 2025 11:48 amDan mrmota: Srpski fudbal na putu da probije granicu od 50 trenera u sezoniZaključno s 26. kolom, klubovi Mozzart Bet Superlige izvrteli čak čak 40 trenera?! Partizan i Vojvodina po četvoricu, TSC trojicu...

Izvinjavam se na uzastopnim postovima, razlika je u vremenu upisa a i teme su druge.
EDIT: Izvinjavam se na dezinformaciji, izgleda da je samo Železničar promenio trenera od izlaska teksta jutros u 10.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
-
Поменутог сам колико пре три дана видео на Лиману код мене у комшилуку, у Вошиној тренерци... У суштини, никад га нисам ни видео да носи нешто друго на улици... Никад у обичној одећи, само Вошина опрема!Uvek sa tobom wrote: ↑Thu Mar 06, 2025 3:29 pm https://www.juznevesti.com/sport/promoc ... -radnicki/
Милан Белић у Нишу помаже Добрашиновићу.
- Mare_Liman
Зличић се након тешке повреде и 6 месеци ван терена вратио тренинзима...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Vratio .Čoveka sam skroz bio zaboravio da je i dalje kod nas .Dobro bio počeo ,al posle par kola teška povreda .