Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Prema informacijama ekipu bi trebalo da vodi Kuntić, a Tanjga bi bio pomoćnik.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Deep Purple
Upravo sam to hteo da napišem, bio je trener u Mađarskoj ali tanak trenerski cv, mada najbolje poznaje ovaj igrački kadar.
https://www.tvarenasport.com/fudbal/sup ... nera/news/
Čini mi se da je danas UO, ako već nije bio. Trebalo bi da bude prihvaćena ostavka Lalatovića i ozvaničen novi trener. Tanjga licencu mislim da nema tako da bi Kuntić trebao da ga pokriva. Ima li neko više informacija?
https://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi ... 10662.html
https://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/novi ... 10662.html
Stojim u mestu gubim vreme
"Носио је дрес и Црвене звезде, као и неколико реномираних европских клубова." - закључује се у саопштењу Војводине.
Pa ovo je fenomenalno!!!
Druga sramotna stvar je da narkoman nije podneo ostavku, već se klub sa njim sporazumno razišao.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ja ovo mogu da prihvatim kao neko prelazno resenje .....na primer do sutra.
Upravo tako.
Kad pomislim da ne moze biti gore, oni me demantuju.
Sta preporucuje Tanjgu? To sto je bio kum Sinisi Mihajlovicu? Koji trenerski CV?
Znaju odlicno Italijani zasto je bio pomocni trener tamo. Da imaju dobro misljenje o njemu, ne bi se on tako ekspresno vratio u Srbiju.
Tipican sns kadar, jako voli da gomila funkcije. Pravi covek za kombinat.
Ja, objektivno, nisam ocekivao neko zvucno trenersko ime. Medjutim, ono sto mene interesuje je to da li je trenerska funkcija prvo ponudjena Bandovicu i Krtolici? Ako jeste, pa oni odbili, onda ima, bar malo, smisla ovakvo resenje.
Ono sto posebno nema smisla to je sto je Tanjga glavni trener, a Kuntic pomocnik.

Bio potpredsednik Vose, otisao u savez, tamo ga izbacili - on ih tuzio. Vratio se u Vosu na potpredsednicko mesto i evo sad sef strucnog staba. Sta je sledece?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kuntić je ikebana, nosilac licence, koliko se da shvatiti.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- slanobarac
A lepo sam neki dan napisao da ne treba ništa menjati. Ovu sezonu je trebalo ostaviti Zbiljiću i Lalatoviću kao i ostalim članovima sns-db uprave i da onda to bude njihova sezona ispisana najcrnjom bojom.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Krtolica je u Iranu. Ima angazman
Hvala!
Znaci i Krtolica napustio Vosu. Hmm, sta reci? Ko god moze ode odavde.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Samo nek idu i treba.Stariji znaju bolje pa nek oni procene ali ne znam jel klub nekad ovako nisko pao.
-
Dodatno su pljunuli u lice igračima.
Ovaj Tanjga nema za koju funkciju nije stvoren.