26. kolo, VOJVODINA - Spartak 1:3 (0:1)

slanobarac

Re: 26. kolo, VOJVODINA - Spartak 1:3 (0:1)

Post by slanobarac »

Dugo je ovde, na forumu, priča o toj kriminalnoj organizaciji bila tabu tema. Utišavali su se svi glasovi razuma i sad smo dobili ono što smo gajili. Sad smo svi pametni a to se godinama dešavalo i ćutalo se. Dobra strana interneta što pamti sve što je ikada napisano. Žao mi je momka, to je velika nesreća za sve nas koji volimo Vojvodinu. Klub su preuzeli kriminalci u sadejstvu sa kriminalnim delom DB. I sad se svi pitamo kako nam se ovo desilo a odgovor je prost. Mi smo kao društvo vrlo nasilni i nasilje nam je postala svakodnevnica. Ujedno smo i velike kukavice i čekali smo da se studenti pojave da bi i mi počeli da ispravljamo kičmu. Sever treba zatvoriti, isprazniti im prostorije, šop i jasno se ograditi od njih. To je jedino što očekujem od uprave pre nego što i oni odstupe iz kluba.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Asurbanipal

Post by Asurbanipal »

Moj rezime jučerašnje utakmice. Dešavanja na terenu slika i prilika uprave i trenera bez manira na koje smo navikli od kako smo okupirana od strane dotičnih, od čega dalje početi 🤔 na poluvrmenu na istoku je važilo ko izadje ne može se vrati na tribinu dok na zapadu takvo pravilo ne važi nego se na zapad može u bilo kom trenutku doći, totalno nejasno...dalje,meni je čudno kako nije žandarmerije bilo spred sever, znaci lako su dotični sa severa mogli napasti i gostujuće navijače bez problema, i na kraju su dotični izašli sa stadiona preko zapada, samo je još falio crveni tepih kolike projekcije imaju... mene npr. zanima ko će odgvorati za ovo sto se dogodilo,ovo je na neki način i pokušaj ubistva...Klub,MUP ili neko bar da napiše neki izgovor(kako inače umeju) i da smisle nešto neadekvatno jer za ovako nesto ne postoji opravdanje
Kafa

Post by Kafa »

Ne sviđa mi se ovaj sentiment na forumu.
Opet odustajemo od kluba, bežimo sa stadiona i puštamo ove da rade sta hoće dok čekamo 15.03. i studente spasioce.
Sklanjamo se i ćutimo umesto da nas dodje par hiljada u nedelju i da pokažemo šta mislimo o upravi.
Vladimir

Post by Vladimir »

Kafa wrote: Mon Mar 03, 2025 4:57 pm Ne sviđa mi se ovaj sentiment na forumu.
Opet odustajemo od kluba, bežimo sa stadiona i puštamo ove da rade sta hoće dok čekamo 15.03. i studente spasioce.
Sklanjamo se i ćutimo umesto da nas dodje par hiljada u nedelju i da pokažemo šta mislimo o upravi.
Takvo je i moje razmišljanje, manjina teroriše većinu.
Dok ne bude radikalan otpor i pokazano gde im je mesto,neko će još gore stradali. To isto mislim i za studentske proteste.
Телеп
slanobarac

Post by slanobarac »

Kad smo **čke.
The Firm 1989

Post by The Firm 1989 »

Image

Од овога, до оног синоћ, што се мене тиче угасити клуб и катанац на стадион, ово је била не срамота сваког фирмаша, већ сваког навијача Војводине, што се мене тиче ја своја 3 профила гасим, оно за шта сам се борио и покушавао да прикажем до онога синоћ, која је поента настављати, ово се не може опрати. Јебена политика. До неких бољих времена...
Сва наша гостовања, љубавне песме наше... Издерана грла, испијене флаше !
slanobarac

Post by slanobarac »

Da li se neko iz kluba oglasio?
Šta kaže kapiten?
Svi ćute?
Bravo majstori.
Živela Srbija. :frown:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ljudi ja evo predlazem da pozovemo sve istinske navijace Vojvodine da na sledecoj tekmi iskazemo da smo za zajednistvo i sta mislimo o svemu(Iako verujem da nam sledi katanac par utakmica). Mozemo i posle 15 minuta napustiti stadion, ko ih jeve. Da se makar cuje glas da smo protiv svih politicarski pilicarskih ideja, struja i magaraca.

A za igrace predlog. Idite podrzite sever, ipak su vam dali podrsku pre par dana. Sa Lalatom dabome.
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

@ The Firm 1989 Да ми је ово неко причао , е то... Мислим да из овога Војводина мора да изађе јача и сигуран сам да хоће. Ми смо једно то је наша снага, шта год да се деси, од тога нема одступања
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

АПЛАУЗ НА „КАРАЂОРЂУ“ ПАМТИЋУ ЦЕЛОГ ЖИВОТА: Болинги се вратио после годину и по дана

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/apl ... 2025-03-03
Duplof

Post by Duplof »

Mlad sam da bih se sećao nekih kriznih situacija kroz koje su prolazili klub i grupa, ne mogu oceniti da li smo dotakli dno, ali za sve ove godine se ne sećam bednijeg osećaja vezanog za klub. Neću nikog da pljujem, napadam, branim, jer zaista moja osuda bi bila identična svakoj koja je napisana u poslednje vreme (ne samo danas ili juče).

Pomenut je Beograd za 15.3, gde bi svako trebao otići ko smatra da državne, pokrajinske, gradske, klupske i sve druge institucije ne rade. Pridružujem se pozivu, potrebno je da nas bude što više, ali isto tako i na svim drugim okupljanjima u našem gradu poput generalnog štrajka 7.3, jer svaki doprinos je važan doprinos, a time će pumpanje biti sve jače i efikasnije. Da bi se neki cilj postigao, svi moraju nešto uložiti i rizikovati. Ipak, ne treba očekivati da će se priča rešiti 7. ili 15, ne kažem da je neko to rekao ovde, već se provlači takav narativ. Nije ovo trka, već maraton, a zajedno ćemo ga izgurati bolje.

Slična, a opet i potpuno drugačija priča je i za naš klub. Šta konkretno treba uraditi, zaista ne znam, ali je neophodna istrajnost u tom otporu koji se pokrene. Ako se pokrene...

Nadam se da niko ne zamera na ovakavom postu, ako admini ocene da previše izlazi iz okvira foruma slobodno nek se obriše.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
SrpskaAtina

Post by SrpskaAtina »

Minja wrote: Mon Mar 03, 2025 9:05 pm Istok i Zapad, popunjavati Slaninarima. Sever је nebitan. Svako dolazi za sebe i postaje deo Slaninarskog korpusa kada udje na stadion. Cemu sluze "vodje"? Valjda ljudi nisu maloumni. Ne moze niko da "preuzme", zloupotrebi, da izigra, da iskoristi, zajebe. Ne mogu da plate, jer nemaju koga. "Sipke" nema.

Tako je funkcionisala navijacka scena Engleske sezdesetih i pocetkom sedamdesetih godina. To je to na sta su se lozili ljudi osamdesetih kada su ovde pokretane grupe. Citali smo navijacke knjige. Kasnije su to preuzeli menadzeri navijanja i kriminalci pa su napravili industriju navijanja i poligon za svoje potrebe. Ljudi su dobili navijacke uniforme a u poslednje vreme i fantomke i kapuljace. Ides na stadion sa kapuljacom. Horor u sta se taj "navijacki" deo pretvorio. Treba sistem vratiti u te sedamdesete. Imam dovoljno godina da znam kako je bilo fenomenalno na stadionu pocetkom osamdesetih. Samo mi to tada nismo ni znali ni kapirali. Sve oko tebe Slaninari. Gde god da se okrenes. Ljudi puni duha, smeh i podrska timu. Odes kuci ispunjen dobrom energijom. Zaboravljeno osecanje
:lala: :thankyou: :thankyou:
Rakovac

Post by Rakovac »

Očekivano, nigde nisam video da je neko iz uprave uopšte osudio ovaj incident niti osudio one koji su ga napravili.
Očekivano, nigde nisam pročitao da su uhapšeni oni koji su onog momka poslali na reanimaciju.
I da, šta bi sa onim našim omladincima što su prebili ona dva momka ispred Promenade ?
Očito su to neke za naše društvo vrlo važne ličnosti kada niko ne sme da ih pipne. Verovatno će opet trebati neku uslugu režimu da učine.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

U Srbiji je trenutno dovoljno da radiš za režim, i sve može da ti se ispegla.
Onaj što se u sve petlja za ovakve stvari nikad ni da zucne. A neko samo da počeše jaja na tviteru on je tu da prokomentariše. Oko svevideće koje je opet vrlo često zatvoreno.
Io odio Belgrado
Locked