27. kolo, VOJVODINA - Jedinstvo 1:0 (0:0)
Re: 27. kolo, VOJVODINA - Jedinstvo, nedelja 17h
Veličković je bonus takođe. Očekujem da danas na klupi ostane Seri. Verovatan povratak na 4-2-3-1, Njegoš i Meda u 11, ispred njih Dele/Nikolić, Veličković i Kokanović i najistureniji Romanić.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
@Rabba
Zasto ocekujes Serija na klupi?
Zasto ocekujes Serija na klupi?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislim da će nam uvrštavanje ili neuvrštavanje Serija pokazati koliko je blizu izlaznog transfera. Obzirom da se intenzivno pojavio taj Molde, otuda i moja pretpostavka da ga nećemo gledati u 11 danas. Moguće da grešim i da je to sve propalo.
До 27-ог траје прелазни рок тамо, не мора да значи да је пропало имају 2 ипо недеље да се договоре
Sve je to meni jasno i u pravu si djoks, ali ako Seri ne krene danas, izvesno je na izlaznim vratima.
- churguzijanac
Samo je zato i prazan. Boli njih tuki dal je neko stradao i zašto je stradao.Radoye wrote: ↑Fri Mar 07, 2025 2:03 amPa dobro i to je nacin da se na stadionu ne vice ono sto nervira vlasti, da se isprazni "do daljnjeg". Pa da se pravimo da je sve u redu i sa nama i izmedju uprave i nas a i sire u drzavi.VošaNS wrote: ↑Thu Mar 06, 2025 6:31 pm FSS kaznio Vojvodinu, "Karađorđe" prazan do daljeg
https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... jeg-542583
Jeste li videli da je nas kvota pala sa 1,50 na 1,10 u pojedinim kladionicama jel to već počelo muvanje uprave ZBILJIĆU MARŠ 

- Mare_Liman
Како је Јединство прегазило Нишлије, а и ТСЦ, ако не буде продата утакмица, ко што фаре пише због изненадног пада квоте, може бити за промену занимљив меч за гледање.
Сезона је готова, све око и у клубу се распада, тако да ми је још једном нека равна линија што се самог резултата и игре тиче, ал јебем ли га имам неки осећај да ће ово са Тањгом можда и препородити играче, да ћемо опет личити на екипу, не могу ови људи да од јула и августа до сад да забораве да играју фудбал, једноставно ту је нека баријера сад која то су требали раније да схвате, а тралалат је свакако није могао пробити, све у свему видећемо, може бити лепо фудбалско поподне на Карађорђу, поготово за нас неутралне
Сезона је готова, све око и у клубу се распада, тако да ми је још једном нека равна линија што се самог резултата и игре тиче, ал јебем ли га имам неки осећај да ће ово са Тањгом можда и препородити играче, да ћемо опет личити на екипу, не могу ови људи да од јула и августа до сад да забораве да играју фудбал, једноставно ту је нека баријера сад која то су требали раније да схвате, а тралалат је свакако није могао пробити, све у свему видећемо, може бити лепо фудбалско поподне на Карађорђу, поготово за нас неутралне

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Росић - Бутеан, Црни, Сиченџе, Барош - Петровић, Младеновић - Сери, Николић, Кокановић - Деле
Едит: није ми јасно опет гурање делеа у шпиц а романић на клупи
Едит: није ми јасно опет гурање делеа у шпиц а романић на клупи
Last edited by djoks on Sun Mar 09, 2025 4:50 pm, edited 1 time in total.
- Mare_Liman
Охохо, радује опет играње са 4 и поготово Младеновић у првих 11, ал мислим да је свакако Николић требао остати на клупи, Деле на крило и Романић у шпиц
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Otkud ti sastav? Jebo ih Nikolić više...
Medojević i Romanić klupa? Bamidele u špicu, a UN na terenu? Vi se zajebavate sa nama sigurno...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Ма кажем да их више нећу гледати а сваки викенд на сваких 5 минута улазим да видим какав ће састав бити и наравно једва чекам да почне утакмица да бих кидао живце