Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

Mare_Liman wrote: Tue Mar 11, 2025 1:20 pm Нажалост с овим трансфером и те мале шансе да изборимо Европу сада падају у воду, било је уживање гледати оваквог мајстора, дискутабилно је кад ћемо опет налетети на оваквог мађионичара...
Ometala bi nas Evropa u našem neminovnom šampionskom pohodu. Ovo je samo još jedna kockica koja se poklopila u Zbiljićevom mastermind planu.

Trebalo bi već početi praviti planove za tu feštu u gradu...
Io odio Belgrado
hvylarn

Post by hvylarn »

Serija možemo svi da oplakujemo, sa razlogom naravno, ali realnost je takva da on ne bi ostao duže od ovog leta. Da nije Molde, bio bi neko drugi a možda bismo i manje uzeli.
Taxista

Post by Taxista »

Kako da mu uručimo nagradu za igrača sezone sad😁Sretno majstore💪
Turija

Post by Turija »

hvylarn wrote: Tue Mar 11, 2025 2:55 pm Serija možemo svi da oplakujemo, sa razlogom naravno, ali realnost je takva da on ne bi ostao duže od ovog leta. Da nije Molde, bio bi neko drugi a možda bismo i manje uzeli.
Sta znaci novac Vosi, ako niko ne zeli da gleda utakmice i Klub ne igra u Evropi? Pa, takvih klubova i utakmica imas sirom Srbije u svakom selu.
Otprilike, isto i gledalaca na tribini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
hvylarn

Post by hvylarn »

Vidi, ja bih prvi voleo da je on sa nama narednih X sezona. Ali kad nismo mi ti koji odlučuju. Uprava je još letos imala dogovor da će biti prodat i da bi se ispoštovao odnos prema igračima, pogotovo strancima, to se mora ispoštovati. Nećemo da budemo Partizan ili neko treći. Njihove greška je što se takva obećanja prave.

Mi trebamo svake sezone da nadograđujemo kostur ekipa sa još kvalitetnijim igračima, dok ne namestimo prvih XI, kao i zamene istog kvaliteta. Ne trebaju to da budu najbolji igrači u ligi, ali da imaju određeni nivo koji se traži od njih. E onda je moguća neka grupa LK, uzimanje kupa i sl.

Ja ne mogu da se složim da mi nismo sa ovim sastavom bili za LK, jer tamo nema mnogo boljih timova od nas, čast pojedinim izuzecima.

Uprava koja luta sa odabirom trenera je jedan od glavnih uzroka ovog problema. Temelji nisu postavljeni, ne zna se identitet po kojim će se voditi tim. Igrački kadar sastavljen za jednog trenera, dok dolazi treći i menja potpuno koncepciju.
Danilo

Post by Danilo »

Vukovic spor za krilo.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Сери у Молдеу за 2,3 милиона евра

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/209941 ... liona-evra
Karlsson

Post by Karlsson »

Naši mediji ne mogu da se dogovore ni za koliko prodajemo igrača.
slanobarac

Post by slanobarac »

Grbavica.021* wrote: Wed Mar 12, 2025 1:07 pm Сери у Молдеу за 2,3 милиона евра

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/209941 ... liona-evra
Bolje bi mu bilo da je otišao u Egipat. Bojim se da ovde neće biti uspešan kao što bi bio tamo. Šteta.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Nasi mediji se bave samo novcima od transfera, kao primarnom stvari, koliko su klubovi zaradili. A, koliko je domaci fudbal izgubio odlaskom najboljih, bez adekvatne pripreme za popunu upraznjenih mesta, to macku o rep.

Fudbal nam se pretvorio u cistu trgovinu, a kvalitet lige u poluameterski - uz opstu podrsku medija. Liga nam je takvog kvaliteta da npr. Seri moze da igra od zajeb...cije protiv svih timova, osim cz, koja kupuje neograniceno igrace, jer ima takav joj poklonjen budzet.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

Taxista wrote: Tue Mar 11, 2025 3:14 pm Kako da mu uručimo nagradu za igrača sezone sad😁Sretno majstore💪
Ja kontam da mu mozemo vec uruciti nagradu jer nema sanse da ga neko prestigne do kraja.
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

Turija wrote: Wed Mar 12, 2025 3:39 pm Nasi mediji se bave samo novcima od transfera, kao primarnom stvari, koliko su klubovi zaradili. A, koliko je domaci fudbal izgubio odlaskom najboljih, bez adekvatne pripreme za popunu upraznjenih mesta, to macku o rep.

Fudbal nam se pretvorio u cistu trgovinu, a kvalitet lige u poluameterski - uz opstu podrsku medija. Liga nam je takvog kvaliteta da npr. Seri moze da igra od zajeb...cije protiv svih timova, osim cz, koja kupuje neograniceno igrace, jer ima takav joj poklonjen budzet.
Е, ово је оно што и ја стално дробим! Нас навијаче/симпатизере заболе за МиЛиОнСкЕ пРоДАјЕ! Ми хоћемо да гледамо добре играче у свом клубу, који имају шта фудбала да покажу!
Turija

Post by Turija »

Stexman wrote: Wed Mar 12, 2025 5:50 pm
Taxista wrote: Tue Mar 11, 2025 3:14 pm Kako da mu uručimo nagradu za igrača sezone sad😁Sretno majstore💪
Ja kontam da mu mozemo vec uruciti nagradu jer nema sanse da ga neko prestigne do kraja.
Da li neko mogao stupiti u kontakt sa Serijem, dok je jos u Novom Sadu, i uruciti mu nagradu? Nema sanse da ga neko prestigne.
Lepu uspomenu bi poneo od navijaca Vojvodine i Novog Sada.
djoks

Post by djoks »

Сери данас отишао у Норвешку, хвала му на магији коју је показивао у ових 13 месеци
Danilo

Post by Danilo »

Sve najbolje u daljoj karijeri Sery
Mislim da boljeg driblera nisam gledao u nasem klubu
Post Reply