Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Red Marquis »

Pa to je za dve godine, nov stadion nema šanse da bi tako brzo mogao da nikne na mestu starog.
Io odio Belgrado
slanobarac

Post by slanobarac »

https://nova.rs/vesti/politika/vucevic- ... kob-u-sns/
Jutros sam naleteo na ovaj članak koji dotiče i naš klub. Koliko je (ne)verovati političarima ali da ima nešto u ovome, verovatno.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Stexman wrote: Sat Mar 29, 2025 12:38 am Drzava je trazila da dobijemo domacinstvo za evropsko prvenstvo za mlade. Stadion je potreban njima i zato će ga izgraditi. I sto neko rece bice izuzetno pazljivi posle svega sto se desilo na Ž stanici.

Tako da verujem da ce oni zbog sebe izgraditi stadion a ne zbog Vojvodine... mi cemo imati tu srecu da ga koristimo, ili nesrecu... videcemo.
Moja je nada da će mnogo pre, svi koji su sada u klubu biti potpuno bez uticaja.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

U sukobu do istrebljenja, ja navijam za istrebljenje. :cheers:
Rakovac

Post by Rakovac »

Sever više nikada ni otvarati, staviti neko platno da ga pokrije i to je to. Firma na zapad u sektore pet i šest, mi sa zapada što smo bili na petici i šestici odsad na jedinicu i dvojku i da držimo ceo zapad.
Ovo sa zatvaranjem severa bi u navijačkom smislu za nas mogla biti blagodet, uz neke pristojne rezultate mogli bi dobiti u navijačkom smislu mnogo bolju atmosferu posebno protiv cigana i grobara. Mogli bi uz dobru organizaciju imati ceo zapad i istok a oni samo jug.
VelikiJug

Post by VelikiJug »

Rakovac wrote: Sun Mar 30, 2025 12:47 pm Sever više nikada ni otvarati, staviti neko platno da ga pokrije i to je to. Firma na zapad u sektore pet i šest, mi sa zapada što smo bili na petici i šestici odsad na jedinicu i dvojku i da držimo ceo zapad.
Ovo sa zatvaranjem severa bi u navijačkom smislu za nas mogla biti blagodet, uz neke pristojne rezultate mogli bi dobiti u navijačkom smislu mnogo bolju atmosferu posebno protiv cigana i grobara. Mogli bi uz dobru organizaciju imati ceo zapad i istok a oni samo jug.
Боље Фирма на исток, тамо је кренуло све, тамо је била и најбоља навијачка база...
Rakovac

Post by Rakovac »

VelikiJug wrote: Sun Mar 30, 2025 1:31 pm
Rakovac wrote: Sun Mar 30, 2025 12:47 pm Sever više nikada ni otvarati, staviti neko platno da ga pokrije i to je to. Firma na zapad u sektore pet i šest, mi sa zapada što smo bili na petici i šestici odsad na jedinicu i dvojku i da držimo ceo zapad.
Боље Фирма на исток, тамо је кренуло све, тамо је била и најбоља навијачка база...
Ovo nije dobra ideja iz dva razloga, a to je zato što bi bili odmah pored gostujućih navijača i ne verujem da bi i policija dozvolila a opet ne bi imali naš zapad opet bi u sektorima jedan i dva bili cigani/grobari. Ovako kako sam ja napisao, firma na petici i šestici zapada a ekipa koja je bila tu dok je firma bila na severu da ode na jedinicu i dvojku zapada. Onda bi samo trebalo popuniti deo ispod lože što bi valjda bili u stanju makar delili karte kao sada.
Milan

Post by Milan »

Kako su na kraju za ovu utakmicu karte deljene za zapad?
POŠTO OBRAZ ???!!!
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Milan wrote: Sun Mar 30, 2025 5:10 pm Kako su na kraju za ovu utakmicu karte deljene za zapad?
I mene zanima video sam na fb slike hardcore cigana iz Zmajeva kako sedi na zapadu ? da nije pokazao neku drugu clansku kartu ?
Cane

Post by Cane »

kuzma liman wrote: Mon Mar 31, 2025 9:51 am
Milan wrote: Sun Mar 30, 2025 5:10 pm Kako su na kraju za ovu utakmicu karte deljene za zapad?
I mene zanima video sam na fb slike hardcore cigana iz Zmajeva kako sedi na zapadu ? da nije pokazao neku drugu clansku kartu ?
Koliko sam ispratio karte su deljene u našem navijačkom šopu skoro ceo dan u subotu, uz pokazivanje sezonske a ne isključujem i ovako "na reč". Moguće da je to neko zloupotrebio pa onda poklanjao dalje ili čak prodavao karte pa su tako do njih došli i neki kojima nije bilo mesto na zapadu.

S druge strane, treba znati da se za svaku utakmicu deli određeni broj karata sponzorima kluba (konkretno znam da Srbijagas uvek dobije nekih stotinjak karata) tako da je moguće i tim putem da su ovi bolidi dolazili do mesta.

Ali kako god bilo, ovaj put gotovo da nisam na celom zapadu primetio skoro nikoga ko se otvoreno radovao golovima koje su oni davali, a nikakvo skandiranje ili navijanje nije se čulo. Naravno, nije bilo ni pokušaja prozivke sa juga. Tako da je to nesumnjvi napredak u odnosu na prethodne utakmice s njima.
VošaNS

Post by VošaNS »

I mozzart je delio karte na instagramu tako da je moguće da je neko od naših delio ili prodavao dalje, a moguće da su ti kojima mesto nije na zapadu karte dobili preko sponzora.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Realno, bar po snimcima koje sam video po društvenim mrežama, ovakav zapad odavno nije bio što se tiče odnosa snaga. Nisam uspeo da steknem utisak kako je to na istoku izgledalo, ali da nam je navijačka grupa brojnija, ovo bi bilo sasvim prihvatljivo stanje za svaki naredni susret...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Milan wrote: Mon Mar 31, 2025 1:48 pm Realno, bar po snimcima koje sam video po društvenim mrežama, ovakav zapad odavno nije bio što se tiče odnosa snaga. Nisam uspeo da steknem utisak kako je to na istoku izgledalo, ali da nam je navijačka grupa brojnija, ovo bi bilo sasvim prihvatljivo stanje za svaki naredni susret...
Pa Firma je bila na zapadu. Naravno da će zapda delovati kako je delovao. Nije relevantno.
Milan

Post by Milan »

Minja wrote: Tue Apr 01, 2025 10:33 am
Организоване групе треба законом забранити или дефинисати као правна лица. О каквим ти више групама причаш? Као да живимо на различитим планетама. Не можеш да имаш организовану групу а да није под контролом и управљачком палицом. Ти си био део групе која је имала свој џојстик. Имали сте слободу тачно колико су вам дозвољавали. Какве црне више навијачке групе.

Одакле вам паре за све оне силне шеталице, заставе, транспаренте, бакље, кореографије, путовања, аутобусе... Иди у радњу да видиш колико кошта метар платна. Колико си ти ту својих пара дао? Нула? Одакле те паре? О каквим више групама причате?

Купи карту, дођи на стадион, а улога клуба јесте да помогне да на том Западу нема "места" за противничке навијаче. Не посматраче и симпатизере. Све остало су торови у које људи не треба да улазе. Мисли својом главом.

Au gari, ne znam s kim si ti krenuo u ovu raspravu, al' kad bi me poznavao malo bolje, znao bi moje mišljenje po navedenim pitanjima. Ako ti ne znaš, a želeo bi, raspitaj se malo kakav je oduvek moj stav bio o uzimanju bilo kakvih para, da l' sam nekad bio u nekim "kombinacijama" i zašto mi nikad ništa nije ni nuđeno. Glupa priča, pa se dalje ne bih nastavljao...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Po meni, ultra navijacka tribina je OK, ako je slucajna grupa slobodnih ljudi, koji zele da daju najjacu podrsku igracima na utakmicama. Ali, ako je to organizovana grupa, onda treba da ima formalnu i upravljacku strukturu, kao svako udruzenje gradjana ( predsednika, upravu, statut). Sto znaci: odgovornost i odgovorna lica.
Ovako, stvarno, dolazi do nezeljenih scena, povreda, pa i smrti.
Cak i na stadionima. Na ulicama da ne govorimo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply