Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grbavica.021*

Re: Prvi tim

Post by Grbavica.021* »

Николић: Треба да будемо најбоља верзија себе

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/211204 ... rzija-sebe
Turija

Post by Turija »

@Cane
Da li je rekao istinu? Ako jeste, onda se moze, eventualno, dovesti
u pitanje nacin, ali u biti ne menja stvar. Mi ovde ne mozemo znati ko je u pravu. Znamo jedino da je UN javno prozvan, pa je javno i odgovorio.
Da li mi je UN omiljen igrac - nije. Da li je tehnicki jedan od najboljih- jeste. Da li daje ocekivani doprinos - ne. A, da li i ostali u klubu daju ocekivani doprinos ( mislim i na struku i upravu)? Osim Serija, Gocmanca, Koraca i Medojevica - tesko.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Image
Cane

Post by Cane »

Turija wrote: Thu Mar 27, 2025 10:27 pm @Cane
Da li je rekao istinu? Ako jeste, onda se moze, eventualno, dovesti
u pitanje nacin, ali u biti ne menja stvar. Mi ovde ne mozemo znati ko je u pravu. Znamo jedino da je UN javno prozvan, pa je javno i odgovorio.
Da li mi je UN omiljen igrac - nije. Da li je tehnicki jedan od najboljih- jeste. Da li daje ocekivani doprinos - ne. A, da li i ostali u klubu daju ocekivani doprinos ( mislim i na struku i upravu)? Osim Serija, Gocmanca, Koraca i Medojevica - tesko.
Ne znam da li je to istina pa onda ne mogu ni da sudim jer nemam pojma recimo o tome kakve cipele nosi MJ, šta vozi ili gde stanuje.

Ali bez obzira na to mislim da je posao svakog igrača da se maksimalno posveti sebi i svom angažmanu na treningu i utakmicama te da daje što veći doprinos timu jer je fudbal timski sport. Svako prvenstveno time treba da se bavi i tako se "brani" od svih napada, bili oni osnovani ili ne. Sve drugo je loš izbor i apsolutno nije "posao" bilo kom igraču da raspreda neke tračeve i slične stvari, bilo to istinito ili ne. Ali izgleda da se UN jako posvećeno bavi upravo tim stvarima, mnogo više nego onim za šta prima platu koja ne verujem da je baš mala.

Uzgred, koliko sam pročitao nije prozvan za to koliko on ima auta s kojima dolazi na treninge, kakvu garderobu nosi i slične trivijalnosti, nego za neke druge stvari koje se direktno tiču atmosfere u timu, a koliko ja imam informacije iz nekih izvora te prozivke i nisu baš daleko od istine.
Turija

Post by Turija »

@Cane
Odgovor ocekivan.
Dobro, ovo za cipele i sta vozi...ne znas, ali gde se onda tako dobro informises za ostalo? Ne mislim da treba da odgovoris, samo, eto, da iskomentarisem prethodni, kad mi je vec odgovoreno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cane

Post by Cane »

Turija wrote: Fri Mar 28, 2025 8:40 pm @Cane
Odgovor ocekivan.
Dobro, ovo za cipele i sta vozi...ne znas, ali gde se onda tako dobro informises za ostalo? Ne mislim da treba da odgovoris, samo, eto, da iskomentarisem prethodni, kad mi je vec odgovoreno.
Turija, nemam nikakav problem da odgovorim to što me pitaš i učiniću to vrlo rado :)

Znači informacije o kojima smo prethodno razmenjivali mišljenje uglavnom potiču iz restorana Park Novi u NS. Nadam se da znaš o kojoj lokaciji govorim a ako ti nije poznato pogledaj na netu, sigurno postoji prezentacija.

Zašto baš odatle i kakve veze to mesto ima sa FKV namerno neću napisati nego ću pozvati sve članove foruma koje zanima na šta ciljam da ga barem povremeno posete i verujem da će im se neke stvari same od sebe razjasniti :D
Živeli :cheers:
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Вукановић са опоравка бодри саиграче против бившег клуба: Победом против звезде да се одужимо навијачима

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ima/508527
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Први пролећни пупољци на Карађорђу

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... oru/508655
limanfkv

Post by limanfkv »

Jel samo ja primecujem da smo popusili petardu od smrtnog neprijatepja ili je nesto do vazduha?
0.0625
rykerfcv

Post by rykerfcv »

limanfkv wrote: Sun Mar 30, 2025 8:10 pm Jel samo ja primecujem da smo popusili petardu od smrtnog neprijatepja ili je nesto do vazduha?
Meni je skandaloznije to sto smo izgubili od IMT-a,Spartaka i ofke ili sto smo odigrali nereseno sa Napretkom,Tekstilcem,Mladosti itd itd.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

limanfkv wrote: Sun Mar 30, 2025 8:10 pm Jel samo ja primecujem da smo popusili petardu od smrtnog neprijatepja ili je nesto do vazduha?
Na Karađorđu, u utakmici na koju su oni izašli sa jednim centarhalfom i u kojoj je odnos u posedu bio 27:73. I ne, nije me sramota poraza od IMTa, Spartaka, itd.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Болинги: Волео бих да останем у Војводини, имамо још доста тога да покажемо

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... emo/508799
djoks

Post by djoks »

Зна ли неко када се Алекса враћа на терен?
limanfkv

Post by limanfkv »

Posle fajronta
0.0625
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

СВОЈ УЧИНАК БИ УВЕК МЕЊАО ЗА ПОБЕДЕ ВОЈВОДИНЕ – Вукан Савићевић поручио: Циљ је све време исти - пласман у Европу

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/svo ... 2025-04-08
Post Reply