Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Uprava

Post by Mare_Liman »

Ево ја ћу укратко у неким цртама, с обзиром да смо одгледао све њихове емисије до сад, морао сам и ову, и ако овог не волим да слушам већ дуже време без проблема се одгледало.

Тема је свакако више била генерално супер лига и бољитак српског фудбала, у суштини ко и увек свашта се ту напричало, он стоји да треба да буде 12 екипа и нико не може утицати на то. Наравно да је бранио Џајића и покушао да се огради од Видића.

Што се тиче Војводине наравно да је споменуто да смо финансијски једни од најстабилнијих у региону, да ником ништа не дугујемо, да смо ваљда у + 10 милиона евра, да је разочаран радом спортског сектора и управе, да жели на крају сезоне да тестира све играче из омладинског погона и да доста њих одведе на припреме, па ко што се и спомињало на другим темама систем Билба или Барселоне, да уз играче из омладинске школе са искусним играчима направи резултат и да је то баш ствар која ће нас одвести до борбе за титулу, небитно да л следеће, за 2 или 5 година, то наравно прича од кад је дошао.
Био је спреман да се помири с тим да ће ове сезоне играти плеј-аут.
Јавно је рекао да жели да врати Николу Чумића и да је то играч који нам фали.
Кажем опет главна тема је била некако уопштена, причало се у вези супер лиге, смањења лиге, мало се дотакли и прве лиге, ко има желудац нек погледа.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
1892

Post by 1892 »

Kad je rekao da Dzajić dobro radi posao, lagano sam ugasio.
Come on you Reds!
ssnigd

Post by ssnigd »

Svaka cast kada ovoga mozete da slusate.
Pet godina prica jedno te isto.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Lik ista s**nja prosipa, samo je sad tema sira.
Prica laicki, a ponasa se kao da je dvadeset godina u fudbalu, frlja se velikim recima i obecanjima. Klasican naprednjacki ''veruj mi brt'' kadar.
Post Reply