Transferi
- slanobarac
Re: Transferi
Zar nisi ti pre neki dan napisao da mu je firma dužna 250 miliona evra, a onda pročitah na Nova S da je samo prošle godine zaradila 240 miliona

Kome sad da verujemo?

- slanobarac
"Uspešan" biznismen.

Ona firma, što je počeo sa otkupom starog gvožđa, u blokadi. Ali koga briga? Poreska mrtva. Ali zato ova "ne može me niko pobediti na nameštenom tenderu" cveta.
I to vam je tako, što reče onaj.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
@Slanobarac
Da ne zagušujemo dalje s temom koja nema nikakve veze s transferima, ali proveri ti ipak malo te tvoje podatke.
Da bilo koja firma koja se bavi otkupom sekundarnih sirovina u Srbiji može napraviti dug, blokadu, zaradu, ukupan promet ili bilo šta drugo u vrednosti od 250 miliona evra je za mene naučna fantastika na kub. Možda se radi o dinarima, ali to je onda nešto sasvim drugo.
Da ne zagušujemo dalje s temom koja nema nikakve veze s transferima, ali proveri ti ipak malo te tvoje podatke.
Da bilo koja firma koja se bavi otkupom sekundarnih sirovina u Srbiji može napraviti dug, blokadu, zaradu, ukupan promet ili bilo šta drugo u vrednosti od 250 miliona evra je za mene naučna fantastika na kub. Možda se radi o dinarima, ali to je onda nešto sasvim drugo.
- slanobarac
Vrlo dobro znam. Provereno. Euri su u pitanju. A i da su dinari, malo li je?
Pošto je reč o transferima, onaj što ja priželjkujem je transfer uprave u Požarevac.
Pošto je reč o transferima, onaj što ja priželjkujem je transfer uprave u Požarevac.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Sredićemo taj transfer uskoro, samo strpljivo.slanobarac wrote: ↑Sat Apr 26, 2025 2:32 pm Vrlo dobro znam. Provereno. Euri su u pitanju. A i da su dinari, malo li je?

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Razmatra se povratak Čume i Mijata za sada je realnije Čuma .
Jel ti to nama neukima prenosiš detalje Zbiljićevog intervjua?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ja koliko sam shvatio iz intervjua to je više u fazonu ''bilo bi lepo da dođe, pozivam ga ovom prilikom da se vrati...'' itd.
Moje shvatanje je da se Zbiljić meša u nešto što nije njegov posao. Gomila poteza i izjava ide u pravcu smirivanja opravdanog ogromnog nezadovoljstva pravih navijača. U tom kontekstu smatram neozbiljnim prenošenje navedenih priča ovde, pogotovo bez navođenja reference.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- gospodinFKV
Ja samo ne mogu da verujem da se bilo sta sto taj pajac izjavi ovde navodi kao nesto relevantno i informativno. Posle svih gluposti koje je izjavio u poslednje 3 godine.
Evo, i ja javno ovde pozivam Kristijana Ronalda da raskine ugovor u Arabiji i predje kod nas.
Moja i njegova izjava imaju istu tezinu.
Evo, i ja javno ovde pozivam Kristijana Ronalda da raskine ugovor u Arabiji i predje kod nas.
Moja i njegova izjava imaju istu tezinu.