I.S. 2024/25: 34. kolo SLS: OFK Beograd - Vojvodina

Izaberimo najboljeg, putem interneta...
djoks

Re: I.S. 2024/25: 34. kolo SLS: OFK Beograd - Vojvodina

Post by djoks »

srkins wrote: Fri May 02, 2025 8:50 pm 3 Rosic
2 Meda
1 Tanjga Junior
+1
CRD FCV

Post by CRD FCV »

3 Росић - Својим одбранама нас је оставио у животу и дигао морал. Имао је неколико фантастичних одбрана, за мене играч утакмице.

2 Тањга - Играч који је највише изненадио. Да Роске није имао толико посла, успешно обављеног, добио би тројку. Нисам приметио ниједну грешку, изгубљену лопту, пропливавање, нерезонско испуцавање или додавање. Стварно нисам очекивао ништа од њега и да ће нам он бити најслабија тачка, колико ме је само изненадио.

1 Деле - У овој категорији има још неколико заслужних, Меда, Младеновић и Поповић али бод иде Делеу. Једноставно човек је стена и својом корпуленцијом па и завидном брзином на ту корпуленцију, успева да сачува лопту и уђе у шансу. Није то можда најлепше на око али даје резултате.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Meni zaista nejasno šta ste vi gledali i videli. 55 minuta Tanjga dečko tragičan, narednih 20 Crnomarković tragičan, pa je Tanjga izgledao kao Maldini.

3 - Medojević. Deluje da ekipa ne postoji bez njega. Lepak, osigurač, paker, general...

2 - Mladenović. Sviđa mi se. Šteta što su ga iseljakali po ekipi danas, ali svuda je bio korektan i spreman. Nadam se da go od leta gledamo u 11.

1 - Rosić. Iskakao se kao žabac, jes da su poslednje dve reakcije bile malo za publiku, prve dve su bile krucijalne. Čovek ima strašan refleks.

Pohvale za Popovića i Buteana. Lukas do ulaska Ovusua prvo ime ekipe, posle toga potpuni kolaps. Uroš, Vukan zastrašujuće slabo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Taxista

Post by Taxista »

3-Rosić
2-Mladenović
1-Medojević
Turija

Post by Turija »

@Rabba
Niko ne kaze da je Tanjga YR briljirao, ali je iznenadjujuce odigrao odgovorno i dobro ovu utakmicu. Nisam gledao prvo poluvreme, pa ne znam da li je gresio, ali ove minute u drugom vrlo pristojno.

Sta vise, mislim i da je jako dobro sto Tanjga nije igrao do kraja meca i sto je usao Sicendze. Do kraja utakmice nam je trebao bas takav profil stopera, kao sto je Sicendze ( brz, snazan, skocan, eksplozivan). Malo sam se pribojavao nekih njegovih, ranije vidjenih, gresaka, ali su one izostale i dao je pun doprinos pobedi i tome da se domaci maksimalno iznerviraju (do fizickih sukoba, zbog poraza od Vose).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply