1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, sreda 18.30

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: 1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, 07.05.2025.

Post by slanobarac »

Nikada neću razumeti ovo u vezi nas i zvezde. Kakvi su se to kompleksi nagomilali u godinama naprednim.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
LIMAN

Post by LIMAN »

Ponovo se polemise o finalu, dok jos nismo ni prosli u finale, svake godine isto.
Prvo da prodjem TSC pa cemo onda pricati o ciganima, namestanju, bezvrednosti kupa, udaljenosti Zajecara, menjanju mesta odrzavanja itd.
Do tad, sve su prazne price.
Само храбро до нове победе, але...
Cane

Post by Cane »

LIMAN wrote: Wed Apr 16, 2025 1:11 pm Ponovo se polemise o finalu, dok jos nismo ni prosli u finale, svake godine isto.
Prvo da prodjem TSC pa cemo onda pricati o ciganima, namestanju, bezvrednosti kupa, udaljenosti Zajecara, menjanju mesta odrzavanja itd.
Do tad, sve su prazne price.
Tačno tako. Priča se i polemiše o nečemu što je za sada samo mogućnost.

Ko zna ko će biti u prilici da razmišlja koliko je daleko Zaječar.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ako i prodjemo TSC, ponavljam ako i prodjemo, idemo na cigane.
Izuzimajuci prvo finale 90ih i ponisten gol zbog ofsajda, u svakom preostalom finalu do sada su nas otkinuli. Dali smo im jedan jedini gol i to u 96. minutu.
Cemu nadanje i zavaravanje??
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Жреб ми се никако не свиђа јер је Напредак екипа са најмањом шансом да изненади.

Сад ћу да избацим пар теорија:

Једино ако није спремљено изненађење да се награди бата Гале из Крушевца. Из исте кухиње се може испоручити и куп у Нови Сад да се смире страсти (кад би било неке армије људи које би то интересовало).

Ово ми је пало на памет јер имам осећај да финале није тек тако у Зајечару. У Јуну су локални избори тамо. Што можда говори у прилог да ће тамо да се слави дупла круна и подигне морал пред изборе.

Крај теорија.

Било како било, ако се гледа само терен, нема дилеме ко ће освојити. Свакако лопта је округла и чуда су могућа али слабије некако код нас.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Утврђени су термини полуфиналних утакмица Купа Србије. Мечеви се играју 7. маја. Војводина ће од 18:30 часова дочекати ТСЦ.
Rakovac

Re: 1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, sreda 18.30

Post by Rakovac »

Samo nekim čudom možemo dobiti polufinale. Od tri utakmice ove sezone sa njima dva puta su nas razmontirali a treću utakmicu koju smo pobedili smo igrali u Topoli protiv njihovog rezervnog tima pošto su bili u piku evropskih utakmica i bukvalno im nije igrao ceo prvi tim. Plus, kod nas ne znam ko nije povređen ili nema suspenziju.
Šanse su nam 25 posto max.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rakovac wrote: Sun May 04, 2025 9:16 am Samo nekim čudom možemo dobiti polufinale. Od tri utakmice ove sezone sa njima dva puta su nas razmontirali a treću utakmicu koju smo pobedili smo igrali u Topoli protiv njihovog rezervnog tima pošto su bili u piku evropskih utakmica i bukvalno im nije igrao ceo prvi tim. Plus, kod nas ne znam ko nije povređen ili nema suspenziju.
Šanse su nam 25 posto max.
Oni su nas rezultatski u prvom meču dobili 1:3, mi smo bili nominalni domaćini ali smo ih po igri razbili, tada smo promašili neverovatan broj šansi, mislim da je to bila po igri naša najbolja utakmica protiv njih.

Samo moram da pitam da li to što su oni izraziti favoriti u sredu zbog svih okolnosti znači i da treba da skinemo gaće i sklonimo se? Ili treba fino da se napuni stadion i pruži podrška? Ako u klubu imaju razumevanja treba da bude besplatan ulaz. Mi u ovakvim okolnostima nemamo šta da izgubimo i pritisak je na Tsc-u jer im je kup jedina mogućnost izlaska u evropu.

Naši dueli sa njima su atipični, kad god smo bili u boljoj situaciji gubili smo od njih a kada god je bilo obrnuto pobeđivali smo, ja i pored poraza od pre par dana i igrački loše situacije usled suspenzije i povreda opet verujem u prolaz u finale. Biće to skroz drugačija utakmica.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Запад 800, исток 500, довољно говори о њима колико желе да буде пун стадион и да добију подршку...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanobarac

Post by slanobarac »

Napunimo stadion.... :mrgreen:
Daj, ne zajebavajte, mi ne možemo skupiti ni 2000 ljudi.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
VošaNS

Post by VošaNS »

Kaže predsednik očekuje 7-8000 na stadionu. Hahhahaa kakav komedijaš...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Koliko god vi ne verovali u tu cifru, mislim da ce je biti, jer podelice karte svojima, koji ce glumiti navijace Vojvodine. Pogotovo ako ne bude kise.
A drugo, docice izvesni broj i backotopolskih navijaca, sto odande, sto iz Novog Sada.

PS
Slazem se sa @Deep da su nase utakmice sa njima nepredvidive. Cak i ovaj put i mislim da nismo bez sanse za prolaz.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Ovo je bila idealna utakmica za malo popunjeniji stadion uz nize cene karata... Da bi se porodicno otislo na utakmicu sa cenom karte od 800 dinara, za coveka koji radi neki obican posao to nije mali novac. Sto se ishoda utakmice tice, nisam pametan igramo od tame do sjaja, nikad se ne zna kako cemo da odigramo. Veliki problem sto cemo da izadjemo bez puno standardnih i najboljih igraca.
Post Reply